• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEElektronická Cigareta -> Moderní je e-kouřit ! ~ Vaping Rulez! - NYX VAPE since 2007 -
    JIKE
    JIKE --- ---
    JIKE: nikdo nic?
    ZERO: mě se to stalo u pár atíků, a nejvíc co mají na hlavě přímo o kroužek. prostě se smrskne teplotou a mechanickým tlakem, no a pak následně stačí málo a netěsní...
    JIKE
    JIKE --- ---
    Zdar - hele nápad všichni.

    co si udělat Vánoční Tombolu z věcí co nechceme, nechceme prodat, nejde prodat, rádi dáme do Tomboly? - jen nápad...

    házelo by se kostkou a podle výše by byla cena. (nemám ale premiovou verzi Nyxu)
    ZERO
    ZERO --- ---
    HARAKOCZKA: jo hele krouzky sem prehodil, sroub dotahl a zda se ze uz to drzi, tak uvidim jak se to vyvine, ale zacina to konecne davat trochu smysl :)
    HARAKOCZKA
    HARAKOCZKA --- ---
    ZERO: mně to tedy pomohlo úplně. Takže jestli ti to pořád teče, tak bych ještě zkontroloval o kroužky, jak píše JIKE
    ZERO
    ZERO --- ---
    HARAKOCZKA: supr dik. Vypada ze to trochu pomohlo.
    HARAKOCZKA
    HARAKOCZKA --- ---
    ZERO: mě takhle chcal ammit 25mm a pomohla mi rada, kterou jsem našel na fb (a ten co jí tam dával, psal, že to byl problém i u 22mm): když vyšroubuješ centerpin, tak pod ním je ještě jeden šroubek, který drží plusový post. ten bývá u ammita z výroby trochu povolený, takže je potřeba ho utáhnout.
    JIKE
    JIKE --- ---
    ZERO: vYpada to, ze ti nkde netsni těsnění .. pak je twm moc liquidu a dela to přesně co pises. I kdyz twm mas dost vaty. Koukni na “o” krouzky
    ZERO
    ZERO --- ---
    tak s tim porad dost bojuju. uplne mega to chcije ikdyz je to vsude zavreny, vypada to ze to protejka normalne z kotelny vzduchem dolu, nebo nevim kudy jindy to muze bejt.
    chvilema to vypada ze to funguje normalne, ale pak to najednou uplne zdechne a nedostanu z toho nic..ne ze by to bylo uplne mrtvy, spirala maka, na dotek mam uplne zhavej atik ale proste horem nevyleze nic..
    sem z toho nejakej rozpacitej teda..
    JIKE
    JIKE --- ---
    ZERO: tu vatu zase nesmíš tak tolik nadzvednout, ono jako nadzvednout ano, ale pak i položit zpět ale neucpat. případně 3,5mm cívka by měla víc pomoc - množství vaty. 4mm by tam šla taky si myslím.
    Ono když hýbeš mokrou vatou, tak pak má tendenci se zmenšovat a hůř tahat liquid. Lepší je za sucha a následně zakapat.nebo navlhčit jen kousek. Jak poradit, koukni se pak zespod do toho kanálku, já to tak dělám, že tam nečouhá z něj vata, ale je nad ním položená, jako zbytek. Tím eliminuješ to ucpání a pak to jede. Řešil jsem to i s Luckerem a šlape to jak má. Mnohem méně kondenzuje než Pharaoh třeba. Což má vliv hlavně na chuť a trvanlivost jako celku. Uvidímě co ještě AMMIT na single :-)
    ZERO
    ZERO --- ---
    JIKE: novej mod zatim nechci. hele ted to celkem pracuje dobre, preheat celkem pomohl, ale zaclo mi to celkem slusne prochcavat teda. jeste musim vychytat to zavirani privodu liquidu. ono to pujde..
    JIKE
    JIKE --- ---
    ZERO: Dej vědět. Případně zkus příště nějaký slabší drat u toho jednobaterkace. Bude ti tohle dost asi zrát baterku. Nebo porid dvoubaterkovy...
    ZERO
    ZERO --- ---
    JIKE: ok. zkusim
    JIKE
    JIKE --- ---
    ZERO: No dal bych tam cca 2x tolik preheat než je základní W na co jedes a na 1 Sec a pohrál si s tím a případně upravil. Tohle ti dost pomuze
    ZERO
    ZERO --- ---
    tak preheat uz mam, dal sem tam 30w na 2s, je to ok?
    ZERO
    ZERO --- ---
    respektive koukam ze nejakej novej update uz to nabizi, zkusim update...
    ZERO
    ZERO --- ---
    preheat to nema
    JIKE
    JIKE --- ---
    ZERO: Aspoň tak. No rychlejší náběh řeší jen preheat jak píše Hara a nebo bys musel mít dvoubaterkovy modik, ten jedno jemná tenhle typ spiralky trochu slabší. Nebo slabosti drat. Já na jednobaterkovy dávám dycky co nejslabší Clapton v kanthalu, nebo slabosti nerez či nichrom ještě lip.
    HARAKOCZKA
    HARAKOCZKA --- ---
    ZERO: nemá tvůj mod preheat? Tím by ten nájezd šel zlepšit...
    ZERO
    ZERO --- ---
    JIKE: trochu sem srovnal tu spiralu, vycistil centrpin a zacina to tak nejak fungovat snad tak jak ma..zkusim teda jeste trochu pridat vatu. Jak to ma pomalej najezd a zhavim to dyl tak mi to celkem teda drti plice :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam