• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEElektronická Cigareta -> Moderní je e-kouřit ! ~ Vaping Rulez! - NYX VAPE since 2007 -
    JIKE
    JIKE --- ---
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    SAKALICEK: PAYA_HORRORCORE: Tam bych si dovolil odporovat, pro dlouhodobe skladovani se doporucuje ciste PG vzhledem k delsi zivotnosti oproti VG, prechovavani PG v mrazaku ani tak neni zadny problem, ale obecne u baze staci ta lednice. Dulezite je aby byly ty lahve uzavrene, bez pristupu vzduchu, pokud ti to vicko prijde volnejsi je dobre treba zakapat voskem nebo vakuove zavarit do igelitu. (nekteri vyrobci jako treba Pink Mule rovnou ty lahvicky posilaji vakuove zavarene, hiliq to bohumzel nedela) Obecne nikotin degraduje oxidaci a svetlem takze teplota zas takovou roli nehraje, utesnena lahvicka v temnu v pokojove teplote vydrzi dele nez neutesnena v mrazaku. Pokud to mas v planu spotrebovat behem roku tak to vubec nemusis nejak extra resit, tu litrovku bych nebral spis kvuli te celnici, ono ti vyjde lip vzit 250ku a vyhnout se DPH nez usetrit za postovne s litrovkou ale DPH platit a pak te ta trvanlivost zas tak nepali. Nebo idealne treba 4x 100ml protoze vzdy mas nacatou jen tu kterou aktualne pouzivas a ostatni mas spravne uskladnene.
    SAKALICEK
    SAKALICEK --- ---
    SAKALICEK: PG vlastně koukám taky. to už by ti poradili tady místní.
    SAKALICEK
    SAKALICEK --- ---
    PAYA_HORRORCORE: VG je součástí nemrznoucí směsi a jako bonus taky klistyru, takže 100%vg můžeš v klidu skladovat v -18°C bez nějaké zásadní degradace.
    PAYA_HORRORCORE
    PAYA_HORRORCORE --- ---
    SAKALICEK: PG je vlastně nemrzka.. dobre tip dík
    SAKALICEK
    SAKALICEK --- ---
    PAYA_HORRORCORE: Jestli můžu doporučit, tak hiliq vezmi ve 100% VG. šoupneš to do mrazáku a máš klid.
    PAYA_HORRORCORE
    PAYA_HORRORCORE --- ---
    CARTMAN: Pokud z toho tak sereš můžeš si tam objednat 18mg to je u nás legální. Pokud něco max zaplatíš clo.
    PAYA_HORRORCORE
    PAYA_HORRORCORE --- ---
    Ví tady někdo zda nikotin neboli báze s nikotinem podléhá nějaké oxidaci? Jak dlouho to vydrží? Mám doma ještě 70% litrovky 36mg od IMPERIE když se to tu dalo ještě sehnat. Mám to uskladněné v lednici.
    PAYA_HORRORCORE
    PAYA_HORRORCORE --- ---
    Hrozně se bojim takže jdu rovnou do litrovky :D :)
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    kuci... delejte jak myslite. par takovych seznamu uz jsem videl kazdej sveho stesti strujce howgh :)
    SAKALICEK
    SAKALICEK --- ---
    WOLFGAR: přinejhorším tě kluci z bisu vezmou na pivo abys jim řekl co je zodpovědnej za diskuzi na nyxu. ;-)
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    CARTMAN: Pokud tim nebude nikoho travit tak ne, neresi. Nikotin jsme tu objednavali ze zahranici snad vsichni a jak vidis zatim si svevolne uzivame svobody a to nekteri to berou i v litrovkach. Ja zatim bral 100ml a 250ml a fakt to nikdo neresil a jestli jsem na nejakem seznamu BiS je mi uprimne ukradene i kdyz mam pocit, ze ma BiS na praci jine veci nez monitoring vaperu v cechach.
    SAKALICEK
    SAKALICEK --- ---
    ÁÁÁ bubububu :-D:-D
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    ono se do slozky na BiS ten nakup dostane i kdyz to celnici nezastavej... delejte jak myslite :)
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    WOLFGAR: jo prave ten dovoz jedu to nikdo urcite neresi no :D
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    CARTMAN: Kdyz mu to chytnou tak zaplati DPH no, otrava ale zas takova tragedie to take neni. Kdyz vezme malou lahvicku tak ty vetsinou nechytaj, idealne si pockat az bude mit hiliq zase ship zadarmo a radeji vzit vic malejch. TPD cesky celniky vubec nezajima a 100mg nikotin byl v cechach ilegalni uz davno pred TPD, ale obecne nikdo to neresi a hlavne nikdo tomu tam nerozumi. Ja jsem tehdy rekl, ze to jsou prichute (mel jsem tam asi dve prihozeny) a vic je nezajimalo.
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    PAYA_HORRORCORE: hele s chuti do toho kdyz te chytnou muze z toho bejt obr peknost :D
    SAKALICEK
    SAKALICEK --- ---
    PAYA_HORRORCORE
    PAYA_HORRORCORE --- ---
    Čau, objednával tady někdo bázi od HILIQ?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam