• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEElektronická Cigareta -> Moderní je e-kouřit ! ~ Vaping Rulez! - NYX VAPE since 2007 -
    JIKE
    JIKE --- ---
    SAKALICEK: díky. kdyby kdokoliv cokoliv našel (já občas hledám co kde a jak ještě upravit k lepšímu a srozumitelnějšímu) dejte vědět/dej vědět

SAKALICEK: Zeus ten same drat na single v jinym atíku někdy, máš už Pharaoh?
    SAKALICEK
    SAKALICEK --- ---
    JIKE: překlad je v pohodě ;-)
    JIKE
    JIKE --- ---
    SAKALICEK: ano. ale občas to uplně se mi nepromítne na display, až po čase třeba?
    btw: mám to nějak jinak přeložit? Snažil jsem se aby to bylo víc jasný. ale pokud máte lepší návrh, ,sem s tím rád..
    SAKALICEK: bejvá
    SAKALICEK
    SAKALICEK --- ---
    tak je to drátem nebo AMMITem. Jinej drat + jinej atomizer = TC ok (+_+)
    SAKALICEK
    SAKALICEK --- ---
    JIKE:
    WOLFGAR: pochopil jsem spravne, ze pokud jedu tc tak se mi změní zobrazene informace na displeji?

SAKALICEK
    SAKALICEK --- ---
    Tak problém spatřuji v rukou. Dna75c bez problému.
    SAKALICEK
    SAKALICEK --- ---
    JIKE: jj používám prednahranou křivku ss316l a D.Jaquithovo V2
    JIKE
    JIKE --- ---
    SAKALICEK: výborně (ale je možný že jak píše Wolf, ty dráty časem změnili... Ale mě to šlo perfektně) - dlležitý aby jsi měl v zřízení nahraný profil SS316L a ne jen 316 bez "L" ale to asi máš. To se pak chová jinak/nejede to jak má. automatické uzamykání odporu najdeš u toho profilu v eScribe. Případně aby jsi nemusel tak klikat, nastav si teplotní dominanci a budeš měnit pak jen teplotu na modua nebudeš muset tak klikat.
    PAYA_HORRORCORE: zamálo, je to dost matoucí, ale ono tam stejně než ty hodnoty kolem toh čísla nenastavíš. výsledným efektem defakto uvidíš jak moc nebo málo to bude žhavit, já když jsem si s tím kdysi hodně hrál, tak to poznáš že to teplotu reguluje jen na vyšší, či nižší teplotě/výkonu, znatelné na výkonu páry. v horších případech na dry-hits
    PAYA_HORRORCORE
    PAYA_HORRORCORE --- ---
    JIKE: zkusim díky
    SAKALICEK
    SAKALICEK --- ---
    JIKE: hmhmhm až dopisu seminarku prubnu to na dna75c ;-)
    JIKE
    JIKE --- ---
    SAKALICEK: fungal na single v Zeusu

PAYA_HORRORCORE: den tam číslo aby končilo 092 často to bývá přednastavené, hodně to mate protože to je nula celá nula..nula.. a píšou tam ty tisíciny %
    PAYA_HORRORCORE
    PAYA_HORRORCORE --- ---
    SAKALICEK: No tak ted sem zmatenej ještě víc ale dík :D
    SAKALICEK
    SAKALICEK --- ---
    JIKE: umotal jsem z toho takovej pokus 0.63ohm prům.4 do amita s tím že mu dám ještě šanci a jediné co jsem zatím dal je že jsem ten drát xkrat propálil do ruda :-D při hlásce displeje u TCčka OFF. Osobně fakt nejsem schopnej poznat typ mat. dratu, ale Wolfovo argument se mi zalíbil skusim jinej drát.
    JIKE
    JIKE --- ---
    SAKALICEK: jak ten mi na spaced self jak kde na TC... šmé mody ne
    SAKALICEK
    SAKALICEK --- ---
    PAYA_HORRORCORE: pokud chceš tu křivku nastavit svépomocí v módu sám, mohlo by ti pomoct tohle:
    Wire wizard | Steam Engine | free vaping calculators
    http://www.steam-engine.org/wirewiz.html
    Wire wizard | Steam Engine | free vaping calculators

osobne bych se na to vysral
    SAKALICEK
    SAKALICEK --- ---
    WOLFGAR: :DD no to se pak můžu klidně posrat zejo :-) díky. jinak je to https://m.fasttech.com/p/8575004
    PAYA_HORRORCORE
    PAYA_HORRORCORE --- ---
    WOLFGAR: jakože nějaký soft k tomu? netuší zřejmně ne.. nechápu jak mám vypočítat ty promile a co tam vlastně zadat za číslo
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    SAKALICEK: Tam je ta chyba, demoni zklamali, mam tu nejake kousky co jsem bral tak pred pul rokem hotove spiralky a je to komplet SS a TC funguje a ted co mi prislo posledne je vsechno stred Ni80 a SS jen omot a TC tim padem nefunguje. Nevim proc to zmenili a uz vubec ne proc to vydavaji porad za celonerezove spiralky, docela me to nastvalo i kdyz porad funguji a chutnaji skvele na TC uz nejdou. Ted s tim Ni80 boomem je cim dal tim tezssi najit nejake dobre celenorezenove spiralky nebo drat, ted jsem toho bral kotel a v nerezu jen par. Jestli doma nic jineho nemas doraz na sraz a ja sebou nejake nerezky vezmu.

PAYA_HORRORCORE: A rovnou krivku do toho nenahrajes?

MUTOID: Ja davam prednost http://e-liquid-recipes.com krome toho ze ti vse spocita ma i integrovanou databazi prichuti a muzes si tam ukladat jednoduse vsechny vlastni recepty, editovat, psat poznamky a tak dale. K nezaplaceni.
    PAYA_HORRORCORE
    PAYA_HORRORCORE --- ---
    Je tu někdo chytrej? :D Potřebuju zjistit jak nastavit to TCR. čínan píše jen toto >> buttons to change PWR or TCR numbers
    (note TCR numbers can be adjusted from
    0.20‰ to 9.99‰) Note: ‰=×10
    -3
    A vím že mám SS316L a k tomu je konstanta 0.00092
    SAKALICEK
    SAKALICEK --- ---
    JIKE: jasný čeština je skvělá. díky za ní!. U dna75c nezamykam odpor a vše jede.

mají se přepnout informace na displeji? v escribe jsem si nastavil jiné info a nic. zároveň když začnu zhavit tak displej místo výpočtu teploty zobrazí OFF. budu muset vyzkoušet jinej drát jak to tak vypadá.
    JIKE
    JIKE --- ---
    SAKALICEK: je to dost krkolomný, take ten SW moil pro to DNA udělat nějakej víc easy, chtěl jsem dělat na to návod, protože normální nováček nemá šanci bez pomoci se tím hned prokousat. jak musíš ovládat komp + mod a do toho namotat materiál, nahrát materiál... no mazec. máš v eScribe tu češtinu ze záhlaví už? :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam