• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEElektronická Cigareta -> Moderní je e-kouřit ! ~ Vaping Rulez! - NYX VAPE since 2007 -
    PAYA_HORRORCORE
    PAYA_HORRORCORE --- ---
    HREBICK
    HREBICK --- ---
    PAYA_HORRORCORE: foto! :)
    PAYA_HORRORCORE
    PAYA_HORRORCORE --- ---
    HREBICK: tak to je prd :D ja je mam doma taky ale číslice 50mm :D
    HREBICK
    HREBICK --- ---
    PAYA_HORRORCORE: 30ml ;) jsou velký jak cca 10-20ml lahvička
    PAYA_HORRORCORE
    PAYA_HORRORCORE --- ---
    jak jsou zhruba velké ty lahvičky? zajímalo by mě jak mají velké číslice v těch hodinách

PAYA_HORRORCORE
    PAYA_HORRORCORE --- ---
    HREBICK: koukám že tam mají na baru digitronové hodiny :D
    PAYA_HORRORCORE
    PAYA_HORRORCORE --- ---
    HREBICK: to je ten vapebar.cz?
    HREBICK
    HREBICK --- ---
    WOLFGAR: Asi to budu muset rozlousknout ja :) 27.1. muzu klidne taky. Psal jsem uz do Vape baru jestli budou mit volno..
    PAYA_HORRORCORE
    PAYA_HORRORCORE --- ---
    CHOCHA: myslim že není moc co zkazit já dávám všude 50%VG a 50% PG a fungovalo to vždy
    CHOCHA
    CHOCHA --- ---
    PAYA_HORRORCORE: dík . Je mi o to že ten pen má vertikální spirálu. Jestli na to není nějaká jiná hustota.
    PAYA_HORRORCORE
    PAYA_HORRORCORE --- ---
    CHOCHA: Nevidím problém míchat do čehokoli. Značku liquidu ti neporadím je to dost individuální ale většinou hulím čisté bez chuti nebo tabákovky.
    CHOCHA
    CHOCHA --- ---
    Ahoj, už dřív jsem si pořídil smok pen 22. Mám ho jen na občasné zadymeni 4fun 0g nikotin. Zajímalo by mě jestli má cenu si do tyhle srandy něco míchat. Nebo jakou značku liquidu koupit. Koupil sem nějakou sadu ovocnejch příchutí a nepřijde mi to nijak super.
    PAYA_HORRORCORE
    PAYA_HORRORCORE --- ---
    FEKASON: :D no vidíš a já mám ten starší model a už jede 4 roky :D.
    TRUBKYN
    TRUBKYN --- ---
    WOLFGAR: aha, zemi jsem sice zmenil, ale nepocital jsem ze to nemaji automaticky...
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    TRUBKYN: To je pro US, musis zadat zemi, PSC a potvrdit to aby ti to vypocitalo aktualni shipping.
    TRUBKYN
    TRUBKYN --- ---
    WOLFGAR: jsem zkusil tu americkou stranku, a tam mi na 500ml 36mg vysel shipping: Shipping & Handling (Shipping - USPS Priority Mail) $6.99
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    FEKASON: Jo to jsem nasel, a nejde o premiovky, muzes koupit normalne jen bazi a michat si z toho sam jenze to jde z Evropy takze v ramci TPD koupis maximalne 18mg 10ml booster. To chce vzit to odnekud mimo EU aby si mohl koupit normalne 100mg v nejaky normalni lahvi.
    Neco jako https://liquidnicotinewholesalers.com/nicotine-salts.html jenze u tech vychazi international shipping na 150$... asi kupujou letenku a vezou ti to osobne.
    Jinak iCare ani Breeze bych nepovazoval za pravy pod systemy, obe dve jsou znacne vetsi nez klasicke pody a cartridge si kupujes prazdne v podstate jako hlavy, bez salt nic. V podstate jsou spis mnohem bliz setum jako penguin/dolphin nebo treba mi one. Oproti tomu to cemu se bezne rika pod system je o dost mensi, obvykle velikosti USB flasky a cartridge koupis uz naplnenou salt nikotinem obvykle v koncentraci nad 30mg takze hadam, ze v EU je zas problem s TPD... U nekterych jdou tedy znovu naplnit (treba to Bo) nicmene tam hlavni vyhoda pro ty novacky je, ze vlastne vubec neoperujes s zadnyma lahvickama, dolevanim, proste koupis packet podu, strcis, vyhulis a das dalsi. Takze funkcne mnohem bliz treba tomu Philliphovu palici plastu akorat ze s normalnim liquidem s prichutema a salt nicem navic misto te jejich drcene drevotrisky v pripalujicich se vajglech.
    viz.
    BO Vaping Official Website
    https://bovaping.com/
    JUUL | The Smoking Alternative, unlike any E-Cigarette or Vape
    https://www.juulvapor.com/
    Boulder - E-cigs
    http://www.bouldercigs.com/index.php/Ecigs/rock

FEKASON: Me zas po pul roce odesla efestka, ale nitecore jsou taky dobry kram. Zlata LiitoKala.
    FEKASON
    FEKASON --- ---
    WOLFGAR: http://drsalt.co/ by mel posilat i v ramci EU. Ale nikdy jsem nekouril premiovky, takze me odrazuje ta cena :)
    Jinak tech podu uz je dost i u nas, namatkove rada iCare od eLeafu nebo Aspire Breeze.
    FEKASON
    FEKASON --- ---
    PAYA_HORRORCORE: Tuhle nabijecku neradim. Do pul roku prestala fugovat a jako vzdy, u Vasecigareta nic nevyreklamujes. Mam lepsi zkusenosti s nabijeckama od efestu.
    PAYA_HORRORCORE
    PAYA_HORRORCORE --- ---
    WOLFGAR: aha to zní zajímavě
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    PAYA_HORRORCORE: Dneska se to tu resilo, odscrolluj si dozadu, uz jsem to vyzkousel. V podstate jde o synteticky vyrobeny krystalizovany nikotn, v zahranici velmi popularni prave pro MTL a nahrazovani cigaret ktere diky tomu ze v tehle forme jde delat vyssi koncentrace bez tech vedlejsich efektu mnohem vice pripominaji klasicke koureni. Nejvic se pouzivaji prave do pod systemu jako je Bo, Juul a ted uz i spousta dalsich.

Ted si rak rikam, ze bych priste mohl zkusit misto hiliqu objednat salt nic bazi, jen si nejsem jisty jestli to vubec bude mit nejaky vendor ochotny poslat to do Evropy (a za nejake rozumne penize)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam