• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEElektronická Cigareta -> Moderní je e-kouřit ! ~ Vaping Rulez! - NYX VAPE since 2007 -
    SAKALICEK
    SAKALICEK --- ---
    JIKE: áha.
    SAKALICEK
    SAKALICEK --- ---
    MUTOID: tak začni zeusem od geekvape. všichni píšou říkají že je fakt povedenej + je to singlkojl = při cca 0.5-0.6 omh ti bude stačit 15-20W. peněz na to máš dost tak bych šel směrem Lost vape / Modefined.
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    JIKE: toho jsem se trochu právě bal... :) ..ok tak motat až vyberu box nejdřív :)
    JIKE
    JIKE --- ---
    MUTOID: to nenidobry nápad. Pak by jsi musel udelat build přímo na ijus který nejí regulovaný... pokud rta jediné spolecne s regulovaným modem.
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    SAKALICEK: box nemám...teď mám jen starter ijust s ...rozpočet tak 3-6k nechci ale zase "fancy" box za 5... nejdřív bych chtěl jen zkusit nějakej rta na ijustu co mám.. box chci koupit tak za měsíc dva až se budu líp orientovat :)
    SAKALICEK
    SAKALICEK --- ---
    MUTOID: jakej máš rozpočet + co máš teď ?
    JIKE
    JIKE --- ---
    MUTOID: jasny sorry
    Příď uvidis otestujes rozhodnes
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    JIKE: ok, rozumím ale asi polovině :D mrknu na ty všechny co jsi zmínil a snad pochopim víc :)... na sraz plánuju, právě se podivat, pokecat... ijust s je super tak do práce ale chtělo by to box na pohodový bafání na doma a do auta :) a ty coils na "jedno" použití žerou prachy strašne :)
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    MUTOID: jo tak kylin má i 6ku super :)
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    SAKALICEK: tak od box mod budu chtít hlavně aby pojal pořádný baterie a tak měl výdrž (tak ale abych ho v jedny ruce udrzela) pak tc, atd ale nemusím mít dotekovej display a přehrávání muziky nebo prohlížení obrázků :)... pro začátek stačí jedna max dvě spirály... na kilin jsem koukal, má ale jen dva ml :(... mrknu co mají dal v doporučení ty sajťě
    JIKE
    JIKE --- ---
    MUTOID: jaké rta. Hero a nebo 150? Obojí je na vyšší vykony az tedy na RBA u tornáda 150 ale u nej ten delrynovy cap ma závit a časem odejde... hero je dobrý ale zase ma horsi plneni .
    Ja si Ohle kdysi kladl taky a zvolil jsem spatne cestu hned rta bez možnosti hlav.. a tehdy nebyl nikdo kdo by mi poradil a ja se tim musel prokousat. Pak mi tu az pomohli lidi jako Houmles s Meshem apod+ ty mas výhodu ze nasrazu Te t hned naucime nebo ukážeme a můžeš se lip rozhodnout a je vic tutorialu..
    kdysi bych ti prosadil kup si Tfv8 tam mas jak motani tak hlavy. Ted uz bych asi řekl kup si nejdriv neco na singl coil jako Zeus (i kdyz ten je dost easy) ukážeme ti to a budeš happy. Pokud dual coil tak to je na uváženou co. Tam levný je a jednoduchý je OBS engine a i anti leak ale zase uz je moznost volit i jiné podle toho co se ti libi.
    Ted kdyby nekdo chtel na hlavy a taky na hraní neco malyho tak baby tfv8 akoupit si rba z 22mm atiku. Z 25mm atiku je jich vic s RBA i na hlavy ale tam musíš volit podle ceny hlav. Ja menim vatu denne nebo ob den a me se uz hlavy moc nevyplatí. A upřímně ted nemám v ruce otestovány novy tanky na hlavy a rba. Preferuji jen čistý rta singl a neco dual. Na dual se mi hodne libi ijoy captain. Ale nutnost by byla aby sis to zkusil. Jinak se můžeš trapit. A skončil by jsi u hlav. Jak jednou umíš motat nebudes hlavy chtit ani potrebovat.
    SAKALICEK: kylin je dobrej podle toho jak ho chválí i podle toho jak to vypada neměl jsem ale mod bych mu doporučil nejaky spis novější . Diskutoval jsem s Wolfem a. Chce to mladší roku kuli efektivitě i kdyz alien je odolnější a dost easy uz bych šel do Revengera za 43$ a k tomu ten kylin se mi libi nebo jiný co mam uz otestovany. Nebo podle financí klidně DNA 250 na 2 baterie pokud chce dual a na singl stačí co mas ty dna75c tam se vejdes do tech 60-70w defakto vždycky.. ja jedu singl do 60w
    SAKALICEK
    SAKALICEK --- ---
    MUTOID: jednoduchá otazka, ale těžká odpověď.
    chceš vyzkouset:
    1xspirala
    2xspirala
    3xspirala
    /
    1xbaterka
    2
    3
    4?
    já bych ti na chuť/mraky doporučil kylin + třeba alien mod.
    koukni tady http://vaping360.com/best-rta-vapes/
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    zase jedna z mých zacatecnickych... přemýšlím nad gripem a rta ... zatím co jsem tak načetl a zkoukl nevím jakej box ale rta se mi líbí tornado... a napadá mě, abych nemusel pořád u ijust s měnit coil (a "prát" je) že bych možná mohl na ten ijust prednout vlastně už teď rta na který bych se taky trochu naučil to motani a tak a hlavně jestli vůbec má pro mě rta smysl... máte někdo prosím nějaký doporuceni? dik moc
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    Objednavam baterky z NKONU, bude nekdo nejake chtit? Ja si beru VTC6, jedna vychazi na 125kc + doprava podle toho kolik nas bude. Predani na srazu.
    HREBICK
    HREBICK --- ---
    Tak teď mi píše z Vapebaru že by bylo lepší 20.1. protože bude tasting night! ;)
    PAYA_HORRORCORE
    PAYA_HORRORCORE --- ---
    HREBICK: tak když už se to 50 let nevyrábí.. :D
    HREBICK
    HREBICK --- ---
    PAYA_HORRORCORE: OU :D tak to jsem nečekal že to je takhle drahý...
    PAYA_HORRORCORE
    PAYA_HORRORCORE --- ---
    HREBICK: a ted sem si vzpomněl že ty malé digitrony co majá ve vape baru mám doma taky jen chybí elektronika :D časem je taky postavím
    PAYA_HORRORCORE
    PAYA_HORRORCORE --- ---
    HREBICK: Já za 13 kusů dal litrovku tullamorky :D Dělal sem jedny ještě pro kamoše
    PAYA_HORRORCORE
    PAYA_HORRORCORE --- ---
    HREBICK: To PCB je z anglie asi za 1500 ale lampy sem sehnal přes známý. Jinak jedna bude tak za trojku :D.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam