HOUMLES: Tak to mas opravdu velke stesti na dobry kus :D Ja jsem vuci wismecum skepticky, jak jsem rekl, ten posledni co mi tu zbyl muzu pouzivat leda jako tezitko protoze nacita odpor systemem nahodneho generatoru a 510 pin uplne v haji a popravde mi nestoji ani za to abych to vymenil. Wismec podobne jako treba joyetech nebo smok pouziva levne materialy a hodne omezeny quality control takze pak uz je to loterie. Muzes dostat kus ktery se za dva mesice rozpadne nebo takovy ktery vydrzi dva roky. Jenze proc sazet do loterie kdyz za stejnou cenu muzes koupit opravdu kvalitni dobre postaveny mod. A treba oproti tomu RX jsou an tom jine tribaterkace i o hodne lepe designove, tak napriklad maji umisteny 510 pin tak, ze se na ne vejde vetsi atik nez velikosti naprstku coz je chyba kterou wismec dela neomylne s kazdou dalsi edici RX uz treti rok a nezajem. Proc by se zajimali, cele je to vymyslene tak, ze si koupis mod, za pul roku se ti sice rozpadne ale oni mezi tim trochu zmeni tvar plastu, jinak vse nechaji stejne a vydaji skvelou novou edici kterou samozrejme musis mit a tak porad dokola dokud ti nedojde trpelivost, nekoupis celokovove DNA a to ti bude fungovat deset let.