• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEElektronická Cigareta -> Moderní je e-kouřit ! ~ Vaping Rulez! - NYX VAPE since 2007 -
    LUCKERCZ
    LUCKERCZ --- ---
    JIKE: co jak sem to mel? =)
    JIKE
    JIKE --- ---
    MUTOID: na to bych se zepta LUCKERaCZ jak ty jsi to měl?
    já osobně tedy spíš měl problém, že jsme začal poměrně pozdě s tabákem, a bylo dost obtížné si na něj zvyknout/navyknout. Navyknout si na začátku na vapování je mnohem jednodušší než na cíga, to souhlasím. ale přecházet z vapa na cígo, když před tím jen vapoval, mi přjde dost ujetý. max v případě, že mu bzabavíte vapo, a dáte mu jen cíga - závisláka na nikotinu.
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    heh https://www.dtest.cz/clanek-6397/e-cigarety-z-dospivajicich-delaji-kuraky-tabaku ...prostě až půjdete kolem nějaký školy mladý budou bafat, tak jim to vezměte a je to ;D
    JIKE
    JIKE --- ---
    TRAGIKOMIX: problém nebude, taky to má ochranu. ale budeš mí jinej problém, musíš udělat na ten kit přesný námot na výstupní parametry. jinak to bude hulit málo, nebo se pálit...
    TRAGIKOMIX
    TRAGIKOMIX --- ---
    Hloupej dotaz: Muzu RTA atomizer nasadit a pouzivat na telo od basic-kit Vaporesso Guardian One? Nemuze tam byt problem s nakym TC/Watty/etc..?
    JIKE
    JIKE --- ---
    HOUMLES: jestli chceš nějaký celkem okay vychytaný s dobrým plněním dual coil, tak Captain RTA id iJoy. má uzamykatelný i juice valve. chuť supr, a hlučnost minimální. jen se obávám, že časem jak jsou tam ty kroužky, začne sám leakovat
    JIKE
    JIKE --- ---
    Kdo nezná at pozná nejlepší tracker na světě appka so mobilu
    Ideální pro naše peoprietky

    17TRACK od: Demon Network Tech Co., Ltd.https://itunes.apple.com/cz/app/17track/id1004956012?l=cs&mt=8
    JIKE
    JIKE --- ---
    HOUMLES: nebo olíznout? :-) já ho nyní měl jen zatím včera po cestách a zatím dobrý... uvidíme. no hluk dělají dost atíky a některý hodně některý méně, já to nikdy nějak neřešil, pokud to nebylo nějaký echt pískavý. TFV8 taky pěkněj hučák. a stačilo by aby hrany byly kulatý, a tolik se tam neláme zvuk
    HOUMLES
    HOUMLES --- ---
    JIKE: nj kdyz me to prave nebavi otirat porad .. plnim treba 3x denne a kolikrat nekde mimo na ceste kde to nemam ani cim otrit. proste je to voser, to je dobrej atik nekam na stul ke kompu, ale ne na celodenni pouzivani. aspon pro me teda.
    ten zvuk me proste sere, nepiska to, ale ma to ty vzduchovody tak divne udelany, ze to proste je slyset o dost vic nez jiny atiky.
    JIKE
    JIKE --- ---
    HOUMLES: zvuk, když to vyloženě nepíská, jsme nikdy neřešil nějak... a liquid dokola, no, nějak už mi to nevadí. otřu a jedu.
    KOZLIKK: mě občas jo, teď je ale uložen, zase na něj přijde někdy řada :-)
    HOUMLES
    HOUMLES --- ---
    JIKE: mam no, zrovna dneska rano jsem ho mel v ruce s pripravenyma coilama a vatou a rikal jsem si, ze ho zas zkusim, ale pak jsem ho zas uklidil zpatky :) .. me na nem nevyhovuje to plneni (resp. plneni je dobry, ale pokazdy tam zustane kolem dokola liquid) a hlavne me sere ten zvuk kdyz taham, je to hrozne hlasity :)
    JIKE
    JIKE --- ---
    HOUMLES: FT má nějakou záruku na reklamaci tuším měsíc? ale chápu. TFV8 hlava mi nikdy! neprochcala, a to mi tu stojí už měsíc naplněná a nic. a to jak v horizontal i vertical poloze v krabičce- v krabičce jsem ji měl defakto 15 měsíců jen s VG položenou a ani kapka!
    dobrý anti - leak tanky jsou OBS engine dual, ale tam je typ páry trochu jiný než jsme zvyklí, a zeus-tam je nutný hodně vaty do kanálků.
    Máš ještě Crius plus Houmlesi?
    HOUMLES
    HOUMLES --- ---
    JIKE: no je to z FT takze vracet asi tezko :) jako takhle dlouho jsem se snad s zadnym atikem nesral no, je to fakt shit ... rikam, jeste zkusim jiny hlavy nekdy v budoucnu
    JIKE
    JIKE --- ---
    HOUMLES: no co jsem koukal na mikevapes, tak tomu leakovaly hlavy u prince taky.. tak nevím. nutně potřebuješ atík na hlavy? já bych ho vrátil, amatér nejsi, tak pak záleží na koho narazíš na shopu...
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    TRAGIKOMIX: Kensei je dobrá volba, sam jsem o nem premyslel, ale dalsi dual coil uz asi neuzivim. Na ammita ja nedam dopustit, ale Hrebikovi pry porad tece, pro me je to naopak jeden z nejspilehlivejsich atiku ktery sebou taham do prace. Jestli chces neco dobreho a levneho a nevadi ti mensi kapacita skvely je i Reload, dobry klon se da koupit za 12$. Pak asi budu mit ted nejake dual coil RTA na prodej. Wotofo Troll RTA, Moradin 25 a Aromamizer supreme z tech ktere jsou myslim OK pro novacka. Pak jeste nejake RDTA a Sherman RTA ale ty bych novackum nedoporucoval. U RDTA si clovek musi hlidat aby je nepolozil a Sherman chce hodne vychytany build a vatu aby netekl.
    HOUMLES
    HOUMLES --- ---
    JIKE: no to bych pochopil v pripade ty RBA hlavy, ale me tecou vsecky ty originalni hlavy nebo kdyz to vsecko utahnu uplne na krev tak pak se tam udela takovy vakuum, ze to vubec nesaje :)
    zatim se holt vratim k oblibenym RDTA a casem az zas budu neco objednavat z ciny si zkusim jeste koupit nejaky origo hlavy a uvidime..
    JIKE
    JIKE --- ---
    XLACHTAN: mě TFV8 jen když jsem dal blbě vatu do rba, nebo málo utáhnul, jinak nikdy. a to jsem ji vozil denno denně autem.
    WOLFGAR: už jo. a je to škoda.
    HOUMLES: často je to tím, že to i někde netěstní, případně málo vaty. ale u této verze bych si dovolil souhlasit s Wolfem

    TRAGIKOMIX: asi poradí i jiní, ale já byl velmi dlouho nadšený s Windforce, dokud jsem nepřesednul majoritně na singl.
    TRAGIKOMIX
    TRAGIKOMIX --- ---
    Tip na dobrej dual-coil RTA atik? Cenove tak do 2k. Stale cekam na Zeus a Prism, ovsem stejne budu chtit i dual-coil. Proto se ptam..
    Koukal jsem na: Geekvape Ammit Dual Coil RTA a VANDY VAPE KENSEI 24 RTA Nejake zkusenosti?
    HOUMLES
    HOUMLES --- ---
    WOLFGAR: no to uz jsem asi pochopil taky no .. ten dalsi setup mi protek behem 30ti min tak jsem to zas vycistil, dal tam tu posledni original hlavu co jsem mel a byla nejmin spalena a i pod tou jsem rano nasel louzicku .. to bych se fakt posral :)
    takze zpatky k ijoy 5
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    7
    HOUMLES: Nepotesim te, ale nez se v tomto pripade zbytecne dlouhosahle rozepisovat - ano SMOK je shit, chyba neni na tve strane.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam