• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEElektronická Cigareta -> Moderní je e-kouřit ! ~ Vaping Rulez! - NYX VAPE since 2007 -
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    WOLFGAR: právě no, mechanika... tak na squank zatím mydlim a uvidím časem ..dikes :)
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    WOLFGAR: ok ok tak já ke teda testnu :)
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    MUTOID: Pokud se to prodava v EU tak to ma klasicky testy co se delaj vsem pozivatinam pri importu do unie. Neco mimo si muzes koupit leda tak na nejakem vape expu kde to je trochu anarchie.. Nebo ve vapebaru kam to vozi primo z ruska ;) Obecne povest liquidu z Malajzie je takova, ze jsou jedny z nejlepsich na trhu a neni se moc co divit kdyz si uvedomis, ze tam je vaping modni zalezitost vyssich vrstev tedy lidi kteri sice ziji v Malajzii ale nejspis berou tak 20x vic jak my tady :D To je i duvod proc se to tam tak rozmohlo, chudi kouri, bohati vapuji.
    HARAKOCZKA
    HARAKOCZKA --- ---
    zachyceno na fb:
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    MUTOID: Je hezkej ne ze ne ale prakticke pouziti neregulovanych modu je jaksi... Na prd. Musis motat vsechno presne na ten samy odpor protoze kdyz das min pali se ti to, kdyz namotas vic nemlzi to a jeste je to jednobaterkac takze i kdyz ti to prvni dve hodky treba bude fungovat jakmile ti klesne voltaz baterky tak uz nebude. Nevim jo znam lidi co si zvykli na mechaniky a maj je radi, ale podle me je to naprosto zbytecna archaicka komplikace. Jestli si chces vyzkouset squonk kup si za dve kila jetpack od aleaderu a 510 heatsink, das to na vetsinu regulovanych dvoubaterkacu a kdyz te to chytne muzes se rozhlidnout dal.
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    přemýšlím o squanku do práce místo ijust píšťaly...prism bude na večerní a ranní bafání a do hospod :D ... koukám pořád na tenhle https://www.vaporism.cz/kategorie/mod-asmodus-luna/ strašně se mi líbí ale nevím jestli jo, je to bez tlačítek a displeje :D ... recenze na to jsou docela i dobrý a na stole v práci bude vypadat určitě líp nej píšťala nebo megahovado prism :)
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    WOLFGAR: jak jsou na tom malajsky džusy vůbec s kvalitou a jejím ověřování a složením?....já vždycky když slyším "malajsky dzus" tak mi z toho běhá mráz po zádech :D ale tak jsem nováček zejo
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    JIKE: Tak to je malajsie tam budou nejspis pouzivat uplne jinou skalu zakladnich aromat, vapovani je tam velmi popularni a tech aromat se tam vyrabi spoustu. Z hotovych je u nas oblibeny treba malajsijsky nasty juice. U tech jejich chuti je typicke ze jsou hodne sladke, vyrazne a nemaji chemicke pachute.

    JIKE: Jestli chces dobry malokotel mam jeste na prodej Billow 2.

    JIKE: Jasne ale treba hotspot nebo horsi kontakt se ti vetsinou stane behem pouzivani takze po namotani funguje skvele a najednou v provozu problem.

    JIKE: Ty malokotle jsou na tohle stavene ale ubRDA nebo velkych RTA jsem mel vzdy u spaced mizernou chut. Nevim nekdo na ne neda dopustit ale ja u spaced obyc dratu necitim skoro nic.
    JIKE
    JIKE --- ---
    Btw kdo chce at zkusí osvědčil se mi dost tenhle typ buildu. Ač je to zvláštní snažil jsem se oválného it princip továrních hlav (smoku).

    Vnitrni Průměr : 3mm
    Typ: kanthal spaced
    Drat: 22GA (0,65)
    8otocek

    RYchly náběh (defakto jako u hlav hned)
    Super chuť
    Menší spotřeba než velký dráty s masou kovu
    tak rychle se nezanáší jako exotický dráty

    Klidně zkuste a já jdu vyměnit vatu :-)
    JIKE
    JIKE --- ---
    JIKE
    JIKE --- ---
    SAKALICEK: to jsem tak předpokládal. Vzhledem k zaruce 2roky (i kdyz DNA ma zaruku jako chip lifetime) je lepsi to mít z ČR. Spis jde o to, jaký bude display, abych k tomu nemusel nosit lupu. (Coz fakt ne)


    WOLFGAR: nevěřil by jsi z čeho ted hulim... OBS ACE :-) nevim proc ale nějak postupně přecházím na menší a menší.
    SAKALICEK
    SAKALICEK --- ---
    JIKE: obávám se že tě 5litru v ČR nemine.
    JIKE
    JIKE --- ---
    WOLFGAR: tak předpoklad je ze bude ten build dobre udelany. Pak uz to pojede svým životem. A měla by to byt parada. Snad ten mod bude i v ČR kvůli zaruce a taky i cenově ze to nebude shit a designové hlavne,...

    Ze by používali ty samy podobný ingredience? Jen Muffin nemuzu sehnat. Jako prichut... jinak by uz byl..
    KOZLIKK: ta skořice ale...
    TRAGIKOMIX
    TRAGIKOMIX --- ---
    Tak jsem si udelal pre-order na ten Themis (bez Mesh) na GB :-) Snad v dubnu bude doma.
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    JIKE: Kazdej ten coil je jinej a ten algoritmus resi jen prevod odporu ku teplote, jedine co lze vylepsit je prave presnost a citlivost te detekce. Nicmene duvod proc vetsinou TC nefunguj je z buildu samotnem je spousta veci ktere ti ovlivnuji odpor - hotspot, nerovnomerne zhaveni, povoleny sroubek, uspineny konektor atd. proto teoreticku muze TC dle chipu a funkce fungovat dokonale ale prakticky je to slozitejsi.

    A ja vim ze ty tam mas capellu, tohle chutna podobme jako ten tvuj hotovy mix.
    JIKE
    JIKE --- ---
    WOLFGAR: Tu boruvkou je capella jam co jsem rikal. Přemýšlel jsem tam hodit i víc TPA borůvky. Muffon přichut jsem nenašel..

    Jinak tohle DNa řeší i ty exotický coily a je úplně pak jedno co tam mas za build prave. Ta funkce a algoritmus co tam je tohle všecko řeší.
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    TRAGIKOMIX: Na dryhity :D Mesh nedoporucuji, neznam nikoho vcetne me kdo by byl schopny mesh opravdu dobre a spolehlive rozbehat a i kdyby tak nefunguje lepe nez spiralky. Uvidime jestli to casem nejak vyladi ale zatim bych se meshum vyhybal, naopak normalni Themis by se ti myslim celkem libil, sam ho jeste nemam ale mel by se podle vseho chovat hodne jako dual coil Zeus. Me od nej odrazuje jen ta (pro me) mala kapacita.


    JIKE: V posledni varce jsem si namichal tohle https://www.vaporism.cz/...aze-a-aroma/prichut-delicieux-blueberry-muffin--muffin-s-boruvkami--10ml/ a je to opravdu hodne podobne te tve boruvce, jen mozna trochu sladsi jako vsechny malajsijske prichute a liquidy, ale to ja rad.


    JIKE: Hele ty porad resis tu efektivitu ale opravdu v dnesni dobe rozdil mezi 97% a 98% je naprosto neznatelny. Uz moc neni kam se posouvat, to bych jako hlavni prodejni tahak nevidel a co se lepsiho TC tyce... TC je vzdy nejvic omezeno buildem, zase i stare DNA ma tu krivku a detekci vyladenou velmi precizne, vetsi citlivost u nerezu moc velky vyznam mit nebude, maximalne umozni provoz TC na materialech ktere maji ty vykyvy odporu mensi jako treba nichrom. Porad bude ale hlavni faktor build, pokud nemas 100% build nepomuze ti teoreticky dokonale TC. Je hezke ze si to v reklamnich materialech vychvali, ale uvidime az to prijde na trh, zase bych nebyl prehnane nadseny nad zajicem v pytli.
    JIKE
    JIKE --- ---
    SAKALICEK: ja na co se těšit. Funkce kterou ja osobně a myslim ze vsichni ocení neco co posune vapo o level výš! Uz kuli škodlivosti liquidu na vysoké vykonyv uvozovkách vykony spis teploty.

    Nicmene kdo mel sanci ochutnat donut s boruvkovym dzemem polita karamelem.. na srazu budu delat novou varku která bude více koblihova (oprava) kdo by chtel tak posta a množství. Kdyz to budu objednávat..

    JIKE
    JIKE --- ---
    TRAGIKOMIX: Mesh je kovová tkanina když to tak názvu a ano můžeš tam dat pak i normal spiralky ale u téhle verze uchycení nebudou u AF tak nedoporučuji. Spíše se rozhodnout pro coily.
    TRAGIKOMIX
    TRAGIKOMIX --- ---
    KOZLIKK: Kdyz si poridis tu verzi s Mesh, muzes pak pouzivat i normalni spiralky? Nebo to je ciste jen pro Mesh verzi. I kdyz "Compatible" by melo znamenat oboje..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam