CARTMAN: Vapor giant je archaicka zalezitost z doby kdy se jely 26650kove mechaniky coz je doba ze ktere velka cast tehle 30 a 32.5mm atiku pochazi, prez svou velikost jich velka cast byla urcena pro MTL a odpovidaji uplne jinemu standartu vapovani nez je dnes bezny. Realne dostanes mnohem lepsi vysledky z moderniho mensiho singlu.
KOZLIKK: Sakra skoda ze mam IPak dost z ruky, to zni zajimave.
MUTOID: Pokud chces muj nazor tak jakakoli capella je naprosty odpad a rozlisuji je jen na ty ktere chutnaji jako tyden odlezele ponozky a ty co chutnaji jako mesic odlezele ponozky. TPA urcite nelze rict, ze ma vse dobre, rozhodne bych rekl, ze ma vse lepsi nez cap, ale mam od nich par nejoblibenejsich ze kterych micham hodne casto - double kiwi, banan cream, pineapple, cinnamon danish a kolegovi pravidelne micham jejich turecky tabak, sam neposoudim protoze tabakovky nejedu. Jedine co mi od nich prislo vazne chemicke a nechutnalo mi byla key lime. Ta mi ale nejede ani od FA, citrusy a ovoce ma dobre revolute. Docela dobre jsou avorie ale v cechach se hure schani a nejake jednodruhovky za rozumne ceny ma dokonce i PJ Empire (zelene lahvicky) maji treba jednu z mala opravdu dobrych jahod.