• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEElektronická Cigareta -> Moderní je e-kouřit ! ~ Vaping Rulez! - NYX VAPE since 2007 -
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    WOLFGAR: moje chyba, je to Nichrom (Ni80) takže power mode only protože prism podporuje klasicky Ni/SS/Ti
    ... uffffff ok, dík za "wake up call" ... celou dobu googlim Ni200 jak idiot :D
    ...zítra namotam a zkusím nerez, jen pro jistotu :)
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    MUTOID: V tomhle pripade to byva z 95% chyba buildu a ne modu. Jsi si jisty ze spiralky jsou cisty nikl a ne nichrom? Cisty nikl se vyjma hotovych hlav prakticky nepouziva protoze nejde vypalovat a pri dryhitu je pomerne skodlivejsi, proto je nerez oblibenejsi i kdyz nikl umoznuje presnejsi TC neznam nikoho kdo by ho v RBA pouzival vyjma pat mtlkaru s mikrospiralkou z obyc dratu.
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    MUTOID: prostě jako že to vlastně jede pořád na power mode... heeeeeeeeeelp :)
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    normálně mi na tom prism fakt nefunguje tcčko... prostě jakmile odpaluju naskočí temp na max 320°C a jen wattage poklesava ale stejně drží 30W nebo co mu zadam... spíš je to jak Wattage kontrol... reklamace těžko u fasttech tj moc daleko a žádnej reset nebo firmware reinstal/ update se nikde nevali kua :/
    JIKE
    JIKE --- ---
    MUTOID: Prve bude jiná struktura páry či kovovější chuť. Spiralkam se změní struktura a povrch je víc přilnavý apod. Já čistím za studenta i zubním kartackem (už jetým)
    HREBICK
    HREBICK --- ---
    MUTOID: EC original ;)
    Full Flavors - EC-ORIGINAL
    https://www.ec-original.cz/full-flavors/
    a nechápu jakto že neznám tudle řadu :D

    MUTOID: jinak Ni se moc nedoporučuje kvůli látkám který se z toho uvolňují
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    MUTOID: googlim googlim a nikde nic... tj normalni na temp control že si nastavím 200C a stejně když zmacknu odpal tak to vyletí na 320C grrrrrrrr :)
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    kdo máte prism, funguje vám tcčko? já jedu Ni a i když dám třeba 150C a 30W tak mi teplota vyskočí při potahů automaticky na 320C ... zatímco třeba tady u noida https://youtu.be/7Jxgl7765O0 17minuta tak mu to pěkně hlídá teplotu a pohoda... je to chyba nějakýho nastavení u mě? do teď jsem jel power mode na tvrďáka :)
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    JIKE: já to rozhavim na coil master pak ti sundam a dám pod vodu, nečekám nijak extra ale zase to pod vodu nedávám ještě rudý, čistý kaleni to zase není :) ..teď mám tohle https://www.fasttech.com/product/9463401-authentic-vapefly-ni80-fused-clapton-pre-coiled ... zatím nějak necítím moc rozdíl mezi novou a refreshnutou tak to snad problém neni
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    mám docela problém že of FUU řadu full flavors u nás vede vlastně jen nasevase ... jede na tyhle řadě někdo dlouhodobě? tip kde kupovat? Dikes!
    JIKE
    JIKE --- ---
    MUTOID: na čištění jsem kdysi dělal video ale je nenávratně pryč a bude. nicméně zásady:

    1. vyndat vatu ze spirálky
    2. vypálit jemně do ruda
    3. nechat co nejvíc vychladnout (NIKDY ne rozžhavený pod vodu) - kalení a měníš strukturu drátu a pak i chuti (postupem času, pokud ne na poprvé to poznáš dost) nejhůř to poznáš že se změní drát na prach.. zkušenost u SS316.
    4. propláchnout vodou
    5. vypálit jemně do ruda
    6. propláchnout + kartáčkem na zuby
    7. voda
    8. vypálit jemně do ruda
    9. nechat oschnout
    10. wick it

    - spirálku měním po max 3--5-6 vypáleních MAX (dráty jsou za pakatel) - drát se tím navíc ztenčuje a pak se z něj uvoňují látky, který uplně asi nechceš. nicméně nejlepší je drát měnit vždycky s vatou. ale to je pak šílený práce :D

    XBAHNO: vždycky když měním vatu
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    HREBICK: jj :D :D tak je to starý video docela :D
    HREBICK
    HREBICK --- ---
    MUTOID: No jasne normalni vycisteni spiralek..nerikej mi ze to jenom vypalis?? omg ten Rip ten bíbr :-D:-D:-D
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    XBAHNO: ok, takže to není nic mrtvého ale dělá se to :) dikes
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    MUTOID: Jasne. Teda neoplachuju namontovany na gripu, ale vypalim, umeju, ususim a re-wicknu. Asi tak 1-2 za tejden. Jo a kdyz palim, lehce foukam, at to pekne oxiduje.
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    JIKE: když mluvíš o kondenzaci a vatě...právě jak zjišťuju co a jak teď s RTA tak jsem zrovna narazil na tohle video https://youtu.be/3u2CEPkb3zc právě že koukám jakože cože, po cca 4 dnech skoro necítím už chuť ... děláte tuhle čistku coil taky?
    JIKE
    JIKE --- ---
    asi se změnily i hodně liquidy.. víc přírodní. denně měnit vatu, protože kondenzace + tuna bordelu... Crius Plus. To jsem sice zažil horší, ale taky lepší.

    nejméně co kondenzuje za atíky co jsem měl tak asi TOP3: Zeus, OBS Engine dual, iJoy captain RTA, TFV8 baby. ostatní kondenzují fakt echt, některý méně, některé více. hodně hraje roli ten liquid a bordel z toho. čím víc chemický, tím dýl vydrží vata čistá. v baby snad a to fakt už nevím.. měsíc + ?
    LUCKERCZ
    LUCKERCZ --- ---
    ten ammit 22mm za 300 poslu do sveta, kdyby mel nekdo zajem... ja jedu ciste na kapaku, takze mi tu lezi jen ve skrini ;)
    JIKE
    JIKE --- ---
    WOLFGAR: už to neni co bylo, i když to byl taky od začátku shit, ale alespoň něco bylo. doba je jinde, požadavky zákazníků také. prostě to je nyní jinde a naštěstí je z čeho vybírat...

    já třeba teď jedu ammit 22mm (má to i LUCKERCZ) a Crius Plus na Singl (poslední týden střídám s ONS Engine). myslím že zítra přijde na řadu zeus :D a pak Pharaoh. já se přiznám, že to střídám podle toho na co mám chuť a podle této potřeby.
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    FEKASON: U nautilu 2 je problem ze ho navrhli na stare hlavy, nautilus X mel ten system jiny a fungoval lepe, protect defacto nemohl ani neprskal. Ale kup si za ty dve kila toho innokina a schvalne to srovnej s tim cubisem a uvidis. Ono to pouzit jde, jako vsechno ale na tu mizernou kvalitu je to extremne predrazene kdyz za tu stejnou cenu nebo casto jeste levneji muzes mit toho innokina ktery je uplne nekde jinde.

    S mody je to uplny nesmysl. Za litr i levneji sezenes kvalitnj mod z mnohem lepsich materialu a mnohem lepe udelany a rozebrane jsem mel vsechny a muzu te ujistit ze u zadneho neni volna 510ka kterou po mesici pouzivani zatlacis dovnitr. Creator stoji petikilo a ma kvalitnejsi 510ku a opracovani nez vetsina modu ktere jsem kdy videl. Modefined koupis za 40$ v cechach za litra, perfektni zpracovani, materialy a chip ktery je v podstate kopii DNA bez escribu.

    Proste Joyetech je shit proto, ze vyrabi levne sunty ktere ale nejsou levne protoze sypou miliony do sponzoringu, dealy s prodejci a reklamy. Za stejne ceny sezenes od jinych mene znamych vyrobcu mnohem mnohem lepsi vybavu.
    FEKASON
    FEKASON --- ---
    WOLFGAR: V tom ze dela Joyetech tristni hlavy s tebou naprosto souhlasim a je to vseobecne znama skutecnost. Urcite na tom hraje roli QC jak rikas ty, ale ja si myslim ze i samotnej design hlav je spatne (hlavy s velkejma privosama liquidu prskaj, s malejma privodama se palej). I pres to je ale podle me v soucasny dobe bezkobkurencne nejlepsi mtl tank cubis 2. A jej tak btw, prska i Nautilus 2, kdyz uz argumentujes aspirem :)

    Co se tyce modu: uplne stejne vevnitr vypadaj i mody vsech ostatnich vyrobcu, s vyjimkou premiovejch. Mody za 3k+ jsou ale produkty pro strasne uzkou cilovku, ale dost blbe se shani i kompaktni jednobaterkac s DNA. Ja osobne si radsi koupim jednou rocne mod okolo litru, nez vyhodit bura a mit ho pet let...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam