• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEElektronická Cigareta -> Moderní je e-kouřit ! ~ Vaping Rulez! - NYX VAPE since 2007 -
    JIKE
    JIKE --- ---
    WOLFGAR: Je to preorder dneska to tam vybehlo. .. :-(
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    JIKE: pecka! To je přesně ono ale teď se ještě budu modlit aby to za ten měsíc než pojedu na vodu došlo.
    ZERO
    ZERO --- ---
    JIKE: mysel sem spis jestli to jde nejak vychytat u DL
    JIKE
    JIKE --- ---
    ZERO: o to zase tolik nejde. jde hlavně o to, jak tlustý drát máš, a hlavně jaký materiál máš - to je výsledný odpor + výsledný výkon.

    tedy udelej si sprálku z 0,1kanthalu na 1 mm asi 10 otoček budeš mít přes 2 ohmy a pojedeš na to MTL a bude ti stačit cca MAX 2,5- 3ml 6-12mg liquidu na den... příklad.. (MTL)

    asi takto postupovat. blbý je, že čím menší průměr, tak tím horší sání na vyšší výkony...
    ZERO
    ZERO --- ---
    kluci, da se nejak ovlivnit na singl coilu spotreba liquidu? napada me akorat zmensit prumer spiraly, mate nekdo tucha jak se to bude chovat kdyz treba misto klasickejch 3mm udelam 2mm ?
    diky
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    TRAGIKOMIX: a teda odfrkuju pred potahem pri prvnich potazích, to ale uplne zase nepomaha...
    HREBICK
    HREBICK --- ---
    WOLFGAR: njn, už si nekupuju atíky bez uzávěru liquidu..to mě vždycky sralo...
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    WOLFGAR: hezkyyy, presne tak to delam, vetsinou po doplneni dam nizsi W a pak naskocim na svuj lvl
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    TRAGIKOMIX: Přechlastání vaty, trochu pomáhá plnit méně aby při zavření nedošlo k vytlačení liquidu do kotelny samozřejmě pomůže i víc vaty jenže to pak zase riskuješ dryhity a obecně je lepší mít dobře zásobenou vatu. Tohle se stává u většiny atíků ppo doplnění ale u těch které mají vzduch spodem přebytečný liquid steče pod základnu a často vyteče ven. U Zeusu díky jeho stavbě toto nehrozí ale daň za to je, že těch prvních pár potahů je to utopené protože přebytečný liquid nemá kudy vytéct a zůstane v kotelně. Nejlepší řešení je stáhnout watty a udělat prvních pár opatrných potahů které ten přebytek odstraní.
    TRAGIKOMIX
    TRAGIKOMIX --- ---
    Vazeni, muzete mi rict co delam spatne u buildu Zeuse, kdyz se mi celkem casto stava ze po naplneni liquidem a hitu, se mi liquid v relativne velkem mnozstvi dostane do pusy? Po par hitech to prestane vetsinou ale i tak je to dost neprijemne.
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    XBAHNO: Jedeme Berounku, kempy ještě vybrané nemáme, někde to takhle asi řešit půjde, jen nevím jestli po celé týdenní trase.
    nkon.nl je distributor baterií pro Evropu, posílají za nějakých 9e i do čech stejně jako od nich bere baterie většina českých prodejců, ale díky tomu že u nás prodávají baterky kolem 400 za kus a přímo z nkonu vychází kolem 120-130kc kus tak se i v malém množství vyplatí brát od nich. Navíc protože nakupují baterie ve velkém přímo od výrobců nehrozí, že to budou přebalené "kopie" tedy staré baterie a baterie nižšších kapacit přebalené tak aby vypadaly jako lepší baterie. Legendární jsou třeba staré zásoby LG HG2 masově přebalované a prodáváné na čínských shopech jako oblíbene dražší LG HG4.
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    WOLFGAR: Kam jedes na vodu? Sem vzdycky v kempu strcil do okynka naladovanou nabijecku a za par hodin si ji vyzvedl a nechal k pivu trochu vetsi dysko. Nikde nebyl problem, lidi si dobijej telefony bezne, tak proc ne cigo.
    Co je NKon?
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    XBAHNO: Jo 26650 jedine z NKonu a i tak neni moc vyber. Ja mam spis problem, ze v tom samozrejme kvuli vodotesnosti nabijet baterky nejdou a kdyz budu pouzivat 26650 tak je nemam tyden na vode jak nabit zatimco 18650 strcim do do modu a do powerbanky.


    JIKE: Jo obycejny drat jsem tam nezkousel no. Tak nejak v nicem uz posledni dva roky. Na me je to hrozne studeny, ja jak jsem si zvyknul na 150W z Titana tak uz vapuju neco ve stylu sladke lavy :D
    JIKE
    JIKE --- ---
    ZVIRATKO: netušim. už neví co by. jsou to čínani a z čehokoliv udělají hodinky s vodotryskem ...
    WOLFGAR: ten mě vyhovuje neskutečně ten engine. mám tam obyčejný drát a je to skvělý pro mě.
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    WOLFGAR: Jak jaka. Rekneme ze mam spotrebu dve baterky na den, ale 3/4 doby jedu na tu co k tomu byla pribalena a 1/4 mam nejakou efest. Ta padne velmi rychle, ackoliv na ni pisou nejaky pohadky o 65A spicka a 35A trvale, tak nekde kolem 3.8V zacne bejt mekka jak zele. 26650 jsou bohuzel jeste vetsi loterie nez 18650. 18650 v redukci se asi tak vyrovnaj ty efestce, jako nouzovka do kapsy proc ne, ale na trvalej provoz to neni.
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    XBAHNO: Jak dlouho ti vydrzi baterka na tech 75W? jedu v Cervnu na vodu a zjistil jsem, ze Aegis je asi jedinej vodotesnej atik na trhu takze se jeho nakupu nevyhnu.


    JIKE: Ja jsem mel a prodal, rekl bych, ze co mam ted Themis tak je to takova vylepsena verze. Engine potreboval naslepo stelovat spiralky po mikrometrech aby mel nejakou slusnou chut a ani tak to nebylo nic uzasneho, Themisovi se ty spiralky proste vejdou jen na jedno misto a chut na dual dobra.
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    ZVIRATKO: Pet mesicu tu ted jedu geekwape aegis. A zije - coz je velky plus, takhle dlouho u me dlouho nic neprezilo. Taham z nej kolem 75W(umi 100W), jednobaterkac to je, 30m se na nej vejde. Ma sice IP68, ale jako sexualni pomucka... no takovej fajnsmekr zase nejsem.
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    JIKE: voice control? uz nevedi co tam vymyslet za picoviny? blututy to melo (a bylo to k hovnu), krivky vykonu (k hovnu), propojeni s kompem (to jsou dve predchozi hovnofeatures v jednom), modry ledky, zeleny ledky, powerbanku (pouziva to fakt nekdo? ja se bojim ze se to zblazni a odpraskne mi to telefon)

    ja chci jednobaterkovej mod co da 80W na 30mm atty
    a pak chci nejakej poradnej 30mm atty na single coil

    ani jedno nejspis neexistuje, zato to bude brzo fungovat i jako sexualni pomucka a pujde do toho nabit i .45 ACP...
    COSMY
    COSMY --- ---
    JIKE: anzu ;-)
    JIKE
    JIKE --- ---
    IJOY Avenger 270 Kit | Innovative Voice Control System!
    http://www.youtube.com/watch?v=cMxhRX5woXI


    COSMY: a co mas ted? Inspiruj
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam