• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEElektronická Cigareta -> Moderní je e-kouřit ! ~ Vaping Rulez! - NYX VAPE since 2007 -
    JIKE
    JIKE --- ---
    HUGOT: Taky pocity dojmy :-) zajímá me non-mesh verze. Čím více pohledů od vás tím lip :-) Zeus dual taky vypadá fér. I ten engine 2 nevypadá zle. Chci tam rvát 0,65 kanthal na cca 9 spaceď otocek 3-3,5mm inner
    HUGOT
    HUGOT --- ---
    JIKE: Themis mam, co potrebujes vedet?
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    JIKE: Mám, je fajn, chuť dobrá, ale nezvládá uzásobovat moje výkony 100+W takže ho asi pošlu dál.

    Jinak - dnes jsem objednával Aegis Legend z 3F a mají novou dopravu Euro Special Air Mail - uvádí 1-2 týdny za 6$ takže jsem to rovnou dal protože potřebuji Legend do měsíce než pojedeme na vodu tak to jsem zvědavý.
    JIKE
    JIKE --- ---
    Mate někdo už ten Themis?
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    WOLFGAR: Jeste doplnim, ze na Ficheme jsou lahvicky za 7 korun kus bez ohledu na velikost. Z GB vychazi kolem 11 korun na kus, ale obcas je maji v akci za polovinu. Ja jich takhle jednou nakoupil stovku za 5 korun na kus.

    Debata sklo vs plast tu probehla uz nekolikrat tak jen strucne - sklenene lahvicky jsou mene prakticke, ale pokud si tvuj mozek vsugeruje, ze z plastu citi pachut i kdyz ji citit nemuze tak ti z nich opravdu bude chutnat lepe i kdyz v podstate jde jen o zajimavy mindfuck. Realne je pouzivany plast (ten tvrdy ze ktereho jsou bezne pet lahve) pri teplotach do 100 stupnu nereaktivni, meke plasty uz jsou horsi a to uz bych spis sahl po silikonu ktery se pouziva na squonk lahvicky. Nejvice problematicke jsou uzavery ktere jsou vyrabeny z mekeho plastu s odlisnym slozenim ktere opravdu dlouhodobe reagovat mohou jenze... ty maji sklenene lahvicky stejne. Jedine reseni jak se plastum vyhnout by byly karafy se sklenenymi zatkami coz je ale zaroven drahe a zatracene neprakticke.
    JUDE
    JUDE --- ---
    Lekovka skleněná v lékárně cca 17kč je to více než 5kč ale nemusíš jich koupit 72 ks.
    HREBICK
    HREBICK --- ---
    MAKROBIJEC: https://www.verkon.cz/sklenene-lahve-lekovky/
    ale teda musis to vziz na ico a 100ml baleni po 72 :-D a stoji 369,- ale jedna lahvicku vychazi na 5,- ;-)
    SKAFF
    SKAFF --- ---
    MAKROBIJEC: na ipaku vapezone anglicka, 60ml za 15kč, mekkej plast
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    MAKROBIJEC: V čechách má lahvičky za nějakou normální cenu jen Fichema. Dřív jsem je používal, nejsou špatné, mají zatmavení jen tečou hodně pomalu a asi dvakrát se mi stalo, že hubička tlakem vylétla a liquid se rozlil. Momentálně používám spíš už jen ty 200ml/500ml na velké zásoby mých nejoblíbenějších liquidů a na běžné míchání a nošení mám ohromnou hromadu 60ml goril z gearbestu - https://www.gearbest.com/accessories/pp_639459.html?wid=1433363
    MAKROBIJEC
    MAKROBIJEC --- ---
    Zdravím,
    poraďte mi prosím kde si kupujete lahvičky na namíchaný liquidy.
    Cena e-shopu mi přijde směšná, ale nevím kde jinde.
    díky ;)
    JIKE
    JIKE --- ---
    Me všecko z GB dorazilo dokonce lip než kdysi tou novou poštou. Z Ázerbájdžánu.. konkrétně

    Jinak prodává sw nějaká Vape- lupa?
    HREBICK
    HREBICK --- ---
    WOLFGAR: hmm, tak to jsem zvědavej jak to bude teď :D kdy si to zkoušel?
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    HREBICK: no mi povidej, uz se vezu no
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    TRAGIKOMIX: GB neni na klony dobry zdroj protoze neuvadi vyrobce klonu, spis koukej na 3FVape nebo FastTech. Ale primo tenhle jsem zadny lepsi klon nenasel, to co maji na FT a nejspis bude GB to same je slusny ale nebude to 1:1
    Ono uz asi moc lidi tyhle atiky nechce, to je takova nemecka uchylka zaliba v tehle super zastaralych tancich ale realita je, ze jakykoli moderni tank je samozrejme mnohem lepsi.


    HREBICK: Trail post jsem kdysi zkousel a mel jsem to za nejakych 25 dni coz oproti letecke neni zas tak drasticky rozdil. Delsi dobu to jede ale paradoxne to zase rychleji zpracuje CP protoze trail jde prez jiny uzel nez letecka a jsou o dost mene pretizeni.
    HREBICK
    HREBICK --- ---
    jinak POZOR!!! slysel jsem od Godwina ze na GB posraly nak postovny knam a uz jde jenom trailpost 30-50dni..takze dost spatny
    JIKE
    JIKE --- ---
    MUTOID: bordel ve šroubkách + kazící chuť.. máš recht. asi dokud prodávají ještě starý OBS engine, do něj půjdu. dneska přestali prodávat na GB černý 23mm engine dual
    TRAGIKOMIX
    TRAGIKOMIX --- ---
    WOLFGAR: Koukam na GB ale nevidim nikde ty vyrobce u Vapor Giant V5 S (link nize). Muzes poradit odkud by jsi objednaval tento atik ?

    VAP GI V5 S Atomizer for E Cigarette - $18.99 Free Shipping|GearBest.com
    https://www.gearbest.com/vapor-styles/pp_1572832.html?wid=1433363
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    TAMTEN: Ja mam pocit, ze puvodni origo kayfuny byly jen stribrne. Ony ty dalsi kreativni modifikace jsou pak vetsinou uz na uctu kloneru a maji ruzne vysledky. Je docela typicke u lowend nekvalitnich klonu ze se vyrabeji treba ve triceti ruznobarevnych verzich ktere s originalem nemaji nic spolecneho. Ale jak jsem rikal - chce to brat osvedcene vyrobce u kterych se vi, ze jsou schopni udelat 1:1 klon (namatkou SXK, SMJY, Tobeco a jednoznacne nejlepsi Kindbright) a nebo u tech noname/neznamych precist recenze protoze tam je to sazka do loterie.
    TAMTEN
    TAMTEN --- ---
    WOLFGAR:
    jak rikam, vsechny tri hlasily zkrat. obcas po nejakym laborovani se mi podarilo dat si praska a to je tak vsechno, co jsem z nich vytahnul. docetl jsem se, ze je to nejaka chyba pri nanaseni barvy (mel jsem cerny - nerezovy jsou udajne v pohode). tezko rict, ctvrteho jsem neobjednal .)
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    TAMTEN: V cem to byly sunty? Protoze ja jsem mel v ruce origo kayfuna a SXK klon a kdyz jsem je v nestrezene chvili schvalne prohodil tak majitel originalu ktery me hodinu presvedcoval, ze se to nedava srovnat nebyl schopny identifikovat original :D


    CARTMAN: Rozdil v chuti mezi klonem a originalem je samozrejme naprosty nesmysl. Pokud je stejna konstrukce a material tak bude stejna i chut, je to kus zeleza, zadny jiny faktor tam proste neni. Pokud se klon odkloni od origo designu nebo pouzije jiny material tak uz rozdil byt muze, ale 1:1 klon je proste funkcne stejny. Rozdily byvaji vetsinou treba jen v tvrdosti dodavanych sroubku, prislusenstvi, jemnosti opracovani atd.

    Obecne - klony se vyrabi v mnoha verzich, zvlast u znamejsich atiku. Pokud stoji klon 4$ tak ano muzete si byt jisti, ze je nejspis pouzit jiny levnejsi material a nejhorsi kvalita zpracovani, naopak u klonu ze znamejsich fabrik ktere vetsinou uvadeji i jmeno vyrobce a ktere se pohybuji v cenove hranici 10-20$ je vetsinou ta kvalita opravdu 1:1 nebo velmi blizko. Hodne modu puvodne americke vyroby se premistilo do ciny protoze jsou tam fabriky ktere dokazi vyprodukovat stejnou kvalitu za mnohanasobne nizssi produkcni ceny. To ze ceny jejich vyrobku zustaly stejne i po tom co snizili naklady na tretinu je uz otazka trochu jina. Jsou jiste pomerne dobre podlozene dohady, ze firma ktera mezi klony vystupuje jako Kindbright je ta sama ktera vyrabi velkou cast vysoce kvalitni (pseudo)americke produkce - jejich "klony" jsou totiz naprosto identicke.

    Osobne nevidim moc duvod ty klony nekupovat, trzni ekonomika a tak dale. Pochopim nakup originalu treba u rucne vyrabenych kousku z malych dilen kde je kazdy kousek unikat, ale treba VGOD, panzery a tak dale povazuji za vysmech protoze se to stejne vyrabi v Cine a v podstate si nechavaji platit absurdni castky za to, ze to z ciny dovezou do US a odtud to distribuji dal. Pokud nekdo vyrobi predrazeny atik ktery se stane popularni budou klony a pokud budou strejne kvalitni jako original tak kazdy rozumny clovek koupi klon protoze nejake pozerstvi, ze mam original ma pramalou ekonomickou hodnotu. Naopak rozume nacene a ekonomicky vyrabene originaly se temer neklonuji. Kdyz vybiram mezi originalem za 25$ a klonem za 15$ jasne vezmu original. Pokud za ten vysoustrzeny kousek kovu s vyrobni cenou 3$ a suche z nosu nekdo chce 100$ a vice tak si koupim klon s cistym svedomim a pokud si prectu recenze a vyberu klon dobreho vyrobce tak si budu jisty, ze bude fungovat stejne dobre.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam