• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEElektronická Cigareta -> Moderní je e-kouřit ! ~ Vaping Rulez! - NYX VAPE since 2007 -
    LEXXA
    LEXXA --- ---
    TAMTEN: mno mozna se budu chtit zbavit jednoho colossala kdyby byl jakoze zajem.
    TAMTEN
    TAMTEN --- ---
    Neměl byste někdo nějaký (i starší) grip nazbyt, prosím? Nejlépe na jednu baterku. Předem díky.
    HARAKOCZKA
    HARAKOCZKA --- ---
    JIKE: Jj, to dělám, že po doplnění foukám.
    JIKE
    JIKE --- ---
    HARAKOCZKA: Na r.o. jsou 2 rady.
    Trochu víc vaty, nebo po doplnění první fouknout ven
    HARAKOCZKA
    HARAKOCZKA --- ---
    JIKE: odkládání víčka mi nevadí, ostatně má to tak každý atík, co mám. A musím říct, že mi skoro dokonale sedne. Jediné co mi na něm trochu vadí, je že se vždycky přechlastá spirálka, když dolévám liquid...
    JIKE
    JIKE --- ---
    HARAKOCZKA: Už ho mas? Paráda! MIKEVAPES ZAMAKAL A HODNĚ ME LÁKÁ. me maly spiralky nevadí. Nyní motam na 3mm často. Hmmm. Jen by mohli dělat otvírání jako má SMOK na princovi... odkladani víčka je des.
    HARAKOCZKA
    HARAKOCZKA --- ---
    JIKE: za mne aktuálně Intake. Ale obávám se, že pro tebe by moc nebyl. Moc velký spirálky se do něj nevejdou.
    JIKE
    JIKE --- ---
    Nejakej tip na super RTA? Aromamizer plus třeba!?
    SAKALICEK
    SAKALICEK --- ---
    LEXXA: 2x28/36 Nichrom je celkem fér drát. (coilology)
    JIKE
    JIKE --- ---
    LEXXA
    LEXXA --- ---
    SAKALICEK: cajk. takze vesmes stejny vysledek jako moje badani. a jake civky?
    SAKALICEK
    SAKALICEK --- ---
    LEXXA: s klidným svědomím ti můžu doporučit bersekera nebo dvojkovou sirénu. berseker je oproti siréně utazenejsi. siréna na nejmenší díry trochu hvízdá.
    JIKE
    JIKE --- ---
    Jinak kdyby někdo měl MTL SMOK stick m17 trubku, umím rewrap hlavy. (Je to easy) ale chce to lepší lupu :-)
    Btw: super mtl na hlavy, vata po 2mesicich nespalena a chuť pořad okay. (Hi pg liquidy)
    Negativa: chtělo by to pojistku na tank zavíráni (jako tfv8 to má) takže se občas otevře. A hůř drží drop tip.
    Naustek jsem dal jinej a to z Cubise, paráda. A okolo otvírání lze dat o kroužek...

Hlava u nás stojí snad 70. A spotřeba vaty je asi při rebuildu asi 1/16 malého ctverecku..
    JIKE
    JIKE --- ---
    LEXXA: Wolf a Šakal poradíí, Sirena je dobrá já ji neměl čas otestovat, ale všichni ji chválí než nějakej KAJFUN:D

SAKALICEK: kdepak, squank se mi vyrábí na zakázku, a jen ze známosti, jinak bych to nechtěl, by mi to pořád někde teklo :D . já jsem vyloženě RTAčkovej.
    PUMPER :DDD
    SAKALICEK
    SAKALICEK --- ---
    SAKALICEK: asi ho nutně potřebuju ((:
    SAKALICEK
    SAKALICEK --- ---
    Kluci už jste někdo koupil pumper 21?

LEXXA
    LEXXA --- ---
    muze mi prosim nekdo poradit nejaky RTA tank pro MTL?
    ted mam nautilus X a vyhovuje mi airflow. takze neco podobneho
    na cene nejak vyrazne nezalezi ale kayfun prime si kupovat nechci.
    JIKE
    JIKE --- ---
    JUDE: Me to vůbec nedává logiku jak někdo muže vyplodit takový bullshit... v tehlech zemích evidentně tabákový průmysl jen kvete. Nedává logiku aby něco co je škodlivé méně než uzeniny mělo takové restrikce. Snad to nedorazí až k nám.
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    WOLFGAR: :D takhle nagoogleny to nemám ale to by odpovídalo i :D
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    MUTOID: Myslis krome toho, ze ty zeme z velke casti zivi tabakovy prumysl a majitele firem tabakoveho koncernu jsou silne zastoupeni ve vlade? Tak to opravdu netusim...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam