• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEElektronická Cigareta -> Moderní je e-kouřit ! ~ Vaping Rulez! - NYX VAPE since 2007 -
    BIGEM
    BIGEM --- ---
    LEXXA: definuj blbe, jako pouzivam ho normalne, proste ho nosim v kapse u kalhot, kdyz teda zrovna mam kalhoty :)

    WOLFGAR: ze ja vul na tu nastenku nekoukl pred koupi, nechal sem si poradit, kouknul na recenzi od Karotky (coz teda taky neni uplne idealni recenzent sem zjistil, jenze taky pozde) a koupil, ted kdyz sem si vybral novej tak viz. LEXXA:

    da se teda v moji cenovy hladine koupit neco funkcniho?
    HOUMLES
    HOUMLES --- ---
    WOLFGAR: blbost, to spis ty mas stesti na spatny kusy :) ja mam toho od wismecu hodne a s nicim nemam problem ...
    jo teda u jednoho modu uz jsem osoupal dvirka tak, ze nejdou poradne zavrit, ale to je spis tim, ze jsem ho jel skoro 2 roky a menil nekdy i 2x denne baterky :)
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    BIGEM: Mrkni na nastenku a projed si vyrobce at vis co beres. Wismec je vazne jeden z nejhorsich, posledni dobry... pouzitelny mod udelali pred lety ted to je takova cinska loterie. Jo nekomu to muze fungovat kdyz zrovna narazi na dobry kus, ale nemaji absolutne zadnou kontrolu kvality a pouzivaji asi nejhorsi centerpiny uz leta takze bych rekl, ze zatimco bezna sance natrefit na vadny kus je obvykle 2-3% u wismecu mas stejnou sanci, ze natrefis na plne funkcni.
    BIGEM
    BIGEM --- ---
    WOLFGAR: ano nepotesil si me :) reklamoval sem dnes podruhy se stejnou vadou, mam ho asi tri tydny takze sem si ho fakt uzil :D mam ho na doporuceni kamose kterej je s nim fakt spokojenej, nicmene sem myslel, ze az pri treti reklamaci stejne vady muzu pozadovat vraceni penez coz udelam pokud se zas objevi stejna chyba, du kouknout jak to je, ze bych si poridil novej mod driv :)


    VEXCZ: mam ho prave chvilku tak do toho nechci nejak zasahovat

    Jinak tak nejak pocitam s tim ze se to proste podela zas a dostanu prachy zpatky, takze koukam po nakym modu kolem 1500,- cca. asi staci jednobaterkac, primarne na mtl. Zaujal me Asmodus colossal 80W jen si uplne nejsem jistej jestli mi bude vyhovovat dotykovej displej, nebo Desire X-Mini. Kdyby mel nekdo nakej tip tak na to rad kouknu.
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    BIGEM: Asi te nepotesim, ale pul dne zni jako naprosto prumerna zivotnost wismecu... Take mam doma tezitko teto znacky, take hlavne diky centrpinu i kdyz po rozebrani jsem se nestacil divit jaky je to neuveritelny bastl takze se muze podelat jiste i originalnejsim zpusobem, ale ten centrpin je takova klasika. Jediny zpusob jak to vyresit je vyreklamovat to dvakrat se stejnou vadou a pak muzes chtit zpatky penize. Nebo trikrat s jinou.
    HERMAION
    HERMAION --- ---
    Mate nejaky svuj oblibeny MTL build na Kayfun 5 pro tabakove liquidy?
    Zatim mam zkusenost jen se Sirenou 2, na niz se mi osvedcil N80 clapton 24+36, 2,5mm, 5 zavitu, 0,4 ohm. Micham si Desert ship od Flavourit na 70VG/30PG. U kayfunu budu muset s odporem zrejme trochu vys.
    VEXCZ
    VEXCZ --- ---
    BIGEM: Ten atomizer low dela liquid nejen na center pinu ale na desce jedna vec co mi pomohla zachranit aliena co mi todhle psal byl nanoprotech ten modrej nastrikal jsem tim zakladovku vytahlo to ten liquid ven a na rok udelalo vodeodolnym a najednou vse jelo
    BIGEM
    BIGEM --- ---
    Tak se mi dnes po tydnu vratil mod z reklamace, ze prej chybu "atomizer low" nehazela elektronika, ale dostal se liquid pod center pin a prej to tam zlobilo. Rikam super a ejhle, pul dne a je to tu zase :/ a to sem si jistej ze z toho nic nevyteklo, liquid sem nedoplnoval, proste suchy a cistounky vsechno. Navic tu hlavu co sem mel, tak ve smoku za ten tejden ani jedno zavahani v chuti, tady uz to po pul dni to sem tam zase skrabne v krku. Tak nevim jestli uz v tom ja nehledam mouchy, ale sere mi to proste. Takze zejtra tam bezim zas...
    BIGEM
    BIGEM --- ---
    MUTOID: turka nemeli tak sem misto nej zkusil Dark Tobacco a ten mi chutnal moc, neco takovyho si musim na michat :) este chci vyzkouset toho Turka az ho naskladnej
    ZERO: tradicni mam ted a neni spatnej, ale po tom Darku kterej byl fakt hutne tabakovo/doutnikovej mi uplne nesedl

    kazdopadne dikes za doporuceni
    HARAKOCZKA
    HARAKOCZKA --- ---
    JIKE: Exotické dráty mi moc nesednou. Ale ano, daval jsem tam i tlustší dráty (tuším že nějakýho čínskýho aliena a nějakej staple clapton) a ano, pak ta chuť je lepší, ale pořád není tak dobrá jako dostanu na duálu při normálním claptonu na stejný výkon. Takže naco to používat když to žere baterku a liquid stejně jako dual a není to tak dobrý... Vatu standardně používám tu od Augvape, co jsem měl na srazu nebo Bacon Cotton Prime. A dávám ji cca zarovnanou se spodkem přívodu liquidu (tedy ne se spodkem atíku). A množství nakonec taky trefím. Ale prostě je na něm tolik věcí co mi nesedne, že raději používám jiné.

    Jo a spirálky se mi zaserou dřív než vata v každém aktuálně používaném atíku (Intake, Dead Rabbit RTA, Auqua Master a teď nově klon Juggerknota Mini).

    Jo a třeba af u Intake je pro mě tak akorát.

    Jinak co se týče toho Juggerknota Mini tak zatím:
    Ze začátku mi přišlo, že v něm vznikají turbolence a byl mi až skoro nepohodlnej potah, ale vyřešilo se to, když jsem trochu přizvedl spirálku. Od té doby je to v pohodě. Vzduchu je tam při plně otevřeném af možná ještě trochu více než má Zeus. Mně sedí tak cca v půlce af. Mám tam 3 ID normální clapton a chuťově hodně dobrej, možná na mne je ta chuť až moc výrazná v ovocné složce (jakože u liquidu, kde si jinde říkám hmm, to je báječná buchta s jahodou mám tady plnou hubu jahody a tu buchtu v tom musím skoro hledat). Vzhledem k tomu vzduchu a místu v základně by neměl být problém ani s něčím zajímavějším. Spirálka se tam dává v pohodě s vatou jsem taky neměl žádný problém. Otevírá a zavírá se v pohodě (když přišel tak byly hodně těsný o-kroužky, takže šlo všechno ztuha, ale už se promazaly a teď to jde krásně).
    Jediné s čím válčím je plnění. Musím tam lejt liquid pomalu a stejně tak od půlky tanku se mu tam už moc nechce a víc než třičtvrtě jsem tam nedostal, protože mi začal plnicí otvor přetejkat. Ale možná moje nešikovnost. A navíc je to klon, tak třeba je v originále vyřešené.

    Mimochodem - originál má nově v nabídce eliquid brno:
    ELIQUID BRNO
    https://www.eliquid-brno.cz/eliquid-brno/e-search?q=juggerknot&search_submit=&qm=2
    JIKE
    JIKE --- ---
    HARAKOCZKA: hele jako jo:

    - kondenzuje pod náůstkem
    + ale ne v kotelně
    - potřebuje větší spirálky a pokudmožno exotický
    + pak má super chuť
    - dát dobře vatu je očistec
    + když ji dobře dáš, jede super a po používání se mi dřív zasere spirálka než vata
    + ani po 10 tankách nemá změnu chuti
    - jak to že u Tebe ano?
    - aurflow bych bral i vzdušnější
    +ale stači mi - chuť dělá i spirálka
    - když tam dám jen single nebo twist mám problém jak Ty
    + když tam dám Fused, nebo alien - vrním blahem
    - barva je věc vkusu a na čem to máš
    + barva drží fakt echt dobře
    -trefit drážky je na hlavu a nedá se to.. to 100% souhlas
    -slintání to je kondenzace liquidu v náústku ach jo

    --co tedy dělat--
    - dát víc exotické spirálky
    - více savou vatu (ideálně za mě Bacon Cotton PRIME)
    - dát tam Vaty optimálně, aby to sálo jak má a radši kratší než delší Vatu...


    kdyby:
    - odstranili kondenzaci
    - udělali otvory na vatu a né drážku
    - lépe zapadly packy airflow

    bylo by to fakt SUPER


    příští měsíc si asi objednám JUGGERKNOT MINI RTA ORIGINAL - zdá se mi, že tohle by vše mohl řešit + i plnění jako OBS Engine co mám.


    uvidíme, dám kdyžtak echo... cca do konce února bych měl mít už nějaký poznatky

    Intake:

    má fakt hodně utažené airflow, jinak super. štve mě, ale to je asi věkem: plnění u všech atíků a kondenzace (až na ZEUS SINGLE)

    J




    SUBHAM
    SUBHAM --- ---
    dal jsem na vaše rady a pořídil zeus, udělal první námot a spokojeně si mlžím už třetí tank. díky.
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    HARAKOCZKA: ale upřímně pro me je nej výhra ze 100% neslinta, ani zespodu toho víka mi nic nevytace
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    HARAKOCZKA: no tak to máš skoro jako ja
    HARAKOCZKA
    HARAKOCZKA --- ---
    MUTOID: tak já taky nemusim úplně horkou páru. Ale studená mi taky nevyhovuje. Na singl cca 30w na dual cca 55w. Většinou 3mm clapton.
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    HARAKOCZKA: jo jasný, jen me to proste zajímalo protože to moc lidi nijak extra nekritizujou
    je to o gustu,
    já mám rád spíš studenou páru, nekotlim to nijak... jo možná ta vata na tom něco bude ale u mě nic extra ...jo pod poklopem je vlhko ale nijak to neteče a při plnění to tu a tam otru ... jo ta barva toho "chrom" je příšerná :D
    HARAKOCZKA
    HARAKOCZKA --- ---
    MUTOID:
    - při zavírání trefit ty drážky sloupkama je někdy očistec.
    - u af na plně otevřený je tam moc vzduchu, takže aby to nějak chutnalo do toho musím pouštět takovej výkon, jako bych pouštěl do dualcoilovýho atíku. Ale v dualu mívám víc chuti při stejném výkonu. Když začnu af přivírat, tak přestává být tak pohodlné jako u otevřeného a degraduje chuť
    - je strašně náročnej na osazení vatou. když tam dám o tři vlákna víc než bych měl, tak nesaje, když tam dám o tři vlákna méně než bych měl, tak nestíhá zásobovat spirálku.
    - cpát do něj menší spirálku než 3,5 mm fakt nemá smysl
    - to jak kondenzuje pod nástkem. třikrát potáhnu a je tam rybníček
    - po cca tříčtvrtinách tanku z něj začne chutnat divně. jakoby tam bylo naslintáno (ano, může to být tím, že do něj slintám, ale u žádného jiného atíku jsem tenhle problém neměl).
    - a stříbrnej má fakt hnusnou barvu. To je mor tyhle jakoby pískované barvy.

    Ano, je možný, že spousta z toho je rukama. Ale prostě u jiných atíků tyhle problémy nemám. Takže ano, možná pro někoho je to výborný atík, ale pro mě osobně ne.
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    HARAKOCZKA: zajímavý, čím?
    HARAKOCZKA
    HARAKOCZKA --- ---
    Třeba mně Zeus single přijde naprosto strašnej.
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    SUBHAM: případně intake ale ten mám jako rezervní, po čase jsem se stejně zase vrátí na zeus single
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    KOZLIKK: yep, můj taky
    SUBHAM
    SUBHAM --- ---
    čau ve spolek, po půl roce vapování z Aegisu, mě taky začaly štvát ty tovární hlavy. Na nový tank mám dva favority a neumím se rozhodnout, tak to zkouším tady: Zeus nebo Blitzen, poradíte?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam