• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEElektronická Cigareta -> Moderní je e-kouřit ! ~ Vaping Rulez! - NYX VAPE since 2007 -
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    SUBHAM: Ty mam taky rad, je takovy trochu homemade, nalepky na lahvicky si nejspis tisknou nekde doma na tiskarne ale chutove super.
    SUBHAM
    SUBHAM --- ---
    BAAL: Clouds of Lolo, francouzska firma, delaji zajimave mixy.
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    Já když roztápim, tak než abych schytal horkej liquid na mandle, tak do atiku trochu fouknu a až pak taham, už se mi z toho stal takovej zvyk
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    SHAAG: Prskani kdyz roztapis vychladly atik se uplne nevyhnes nikdy, kdyz nevapujes srazi se ti liquid na spiralce a kdyz zacnes prudce se zahreje a prskne. Jen samozrjeme na slozitych spiralkach zustane srazeneho liquidu vice nez na obycejnem dratu. Konstrukcni reseni atiku ovlivni jen to jestli ti to streli rovnou do huby :D
    A u kazdeho dratu chvilku trva nez se zajede co se chuti tyce.
    SHAAG
    SHAAG --- ---
    Tak nakonec jsem koupil obe RTA.

    Vcera jsem namotal 3mm kanthal na ten Ares ale at jsem delal co jsem delal, tak mi porad prskal (vice vaty uz tam dat ani neslo).
    Tak jsem zkusil Ni80 2.5mm a sup, hned z prvni parada. Nevim proc ale na chut jsem si musel nejakou dobu pockat (asi jsem mel vice vyzhavit), ale ted chutna fakt dobre.

    Dneska zkusim ten iNtake (nevim jestli zkusit nejdriv Ni80 nebo SS)
    BIGEM
    BIGEM --- ---
    HREBICK: me se tesla libi snad kazda :)
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    HREBICK: jo ta se povedla... akorát bych měnil baterku asi 4-5x denně :/
    HREBICK
    HREBICK --- ---
    CELKEM PĚKNÁ NOVÁ TESLA ;)



    Elektronický grip Tesla Punk 86W VW - KuřákůvSEN.cz
    https://www.kurakuvsen.cz/elektronicky-grip-tesla-punk/
    BIGEM
    BIGEM --- ---
    SHAAG: cus, ja sem teda vapenoob mezi mistnima, ale pred skoro dvouma mesicema sem taky kupoval svoje prvni rta na mtl, ares byl mezi uzsi trojkou v tyhle cenovy relaci, este sem zvazoval siren 2 a berserkera 1.5 kteryho sem nakonec poridil a sem spokojenej moc... je to tezkej vyber kdyz porizujes neco poprvy, clovek nevi, nekdo chvali to a ten zas tohle a clovek aby si si vybral :) mam radsi utazenejsi airflow, v tom ten berserker oproti ostatnim vyhral, arese ma znamej a prej neni tak dobrej na tabakovky ktery preferuju, a kdyz sem zkousel siren, tak na me vytahovala dost sladky chute z tabakovek takze zase plus pro berserkera 1.5 (pro me), nicmene si myslim ze s aresem neslapnes vedle i kdyz ja sem vybral neco jinyho nakonec, ja ho neosazoval, ale na prvni pohled vypada na osazeni lehce, jestli si prazak, klidne necham osahat a zkusit osadit svyho berserkera... jo, kdyz poseres build, prochcije ti skoro vsechno :D clovek si to musi osahat a zjistit co ma rad zrovna jeho atomizer, ale me za ty dva mesice protekl jenom 2x a oboji to byla moje chyba, ne chyba atiku... tak, ted sem ti to urcite ulehcil, co? :D hodne stesti pri vyberu :)
    SHAAG
    SHAAG --- ---
    Chtel bych si koupit RTA na DL a MTL.
    Jedna se o ma prvni RTA, takze bych chtel urcite single coil s jednoduchym osazovanim a hlavne aby mi neprotekaly ;-).
    Koukal jsem na
    - Innokin Ares na MTL
    - Augvape iNtake na DL

    Myslite, ze je to dobra volba nebo bych se mel podivat jinam (cena tak moc roli nehraje)?
    A k tomu bych se chtel optat na doporuceni ohledne
    - Vaty
    - Hotovych Spiralek na MTL a DL

    Diky moc :-)
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    BAAL: tabacchiera je super ale za den dva mam totálně zadelany spirálu, jak to dělají "prirodne" tak je tam strašně sedimentu... tobacco bastards a the fuu zkus ;) klasika
    BIGEM
    BIGEM --- ---
    BAAL: Ted si ujizdim na tabakovkach od Tobacco bastards, Dark Honey, Dark fire a kaficko, dalsi na rade bude Cohiba, na tu se moc tesim. La Tabacheria mi nejvic chutnala Harmonium, ale ta cena... navic po Tabacherce sem musel denne menit vatu protoze po jednom dni to vypadalo jak blato :)
    BAAL
    BAAL --- ---
    Tipy na Vaše oblíbené v česku zakoupitelné příchutě? Měl jsem tu namíchané nějaké big mouth, ale jak tento atík dává značně více chutí tak jsem došel k tomu, že je to fakt hnus. Mám tu na doporučení místního ID Cermi_Fox nějakou tabákovku od la tabaccheria a dobrý.

    Co dál? Tipy?
    XLACHTAN
    XLACHTAN --- ---
    BAAL: no vidíš :) já teď dost bojuju se Zeusem Dual. Svině nechce pořádně zásobovat liquidem :(
    BAAL
    BAAL --- ---
    Tak první výměna vaty dobrý, čekal jsem to jako větší problém, na poprvé mi to prskalo do pusy na podruhé už dobrý, takže už mám cca představu kolik jí tam má přijít.

    Konec výměným hlavám.
    SHAAG
    SHAAG --- ---
    SPAJDA02: Tak me ten clanek i smysl dava.
    Vzhledem k tomu, ze velka cast lidi co vapuji pred tim kourili normalni cigarety, tak by se problemy s dychanim opravdu mely objevovat casteji.
    Naopak to ze je to jen 1.7x vyssi pravdepodobnost je skvela zprava, protoze bych cekal, ze to bude daleko vyssi.
    JIKE
    JIKE --- ---
    SPAJDA02: bullshit . to budu mít zase spamu v mobilu.... od lídí...

    asi napíšu někam článek... vapuji již přes 10 leta jsem zdráv! já měl při tý nemoci vyšetřený snad všecko, a i když toto věděli, nezjistili nic co by s tím negativně souviselo. plíce mám jako každý pražák
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    MUTOID: nebo jak pod odkazem na "studii" je jen článek :D to je fakt už ubohý jak spoléhají ze většina lidí ještě neumí anglicky :/
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    WOLFGAR: jj .. a ty vložený odkazy "pomocí eciga se dá heknout počítač!" :D :D to už jsem se musel fakt smát :D
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    MUTOID: Tak on se iqos atd. chytlo dost ale je problem, ze vaperi jim na to prdi a prechazeji na to kuraci pyra takze si tabakovy prumysl pretahava zakazniky mrzi sebou ale ten efekt ve ktery naivne doufali ze z vapu budou lidi prechazet na iqos to samozrejme nemelo protoze kdo nekouri pyro tak tomu iqos smrdi jak kozi lejno. Ale nevadi, nejaky ten milion dva investivany do hoaxu a fake news urcite pomuze. U tohohle me nejvic pobavil ten priserny cesky preklad.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam