• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEElektronická Cigareta -> Moderní je e-kouřit ! ~ Vaping Rulez! - NYX VAPE since 2007 -
    BIGEM
    BIGEM --- ---
    MUTOID: sem asi po peti mesicich bez ciga vytahl krabku kdyz sem neuvazene prodal svuj jedinej atik a ten co sem chtel nemeli, jel sem si pro nej az druhej den, tri dny sem se cejtil jak kdyby mi prebehl nosorozecs pres hrudnik a to sem to hulil 20 let :) od ty doby sem mel asi tri, dycky jednou nevim za jak dlouho si dam jedno s kolegou v praci a rikam si proc to delam, vdyt je to tak hnusny :) dneska sem si dal ale k pivku doutnik a to mi nevadilo, jinak osobne sem vejpu strasne vdecnej za to ze nehulim krabku startek denne
    LEXXA
    LEXXA --- ---
    MUTOID: to jo no. ja vcera stahl krabicku za odpoledne a jako. dobre mi neni
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    LEXXA: tyo cigo... zvlastni jak vec co zmoula clouvek 20let po pohym druhym roce bez prijde tak cizi ... uz jsem si pred delsi dobou zjousel dat prda ze zajimavosti a rozkaslal jsem se jak pubertak za garazi :D ... asi vsechno uz je lepsi nez cigo :)
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    SKAFF: pouzival jsem dlouho, funguje to v pohode. Divnou chut to ma hlavne protoze jestli to bylo otevreny tak to nebude suchy (spis naopak, vetsinou to je nekde v koupelne, ze) a uvolnuje se ti z toho vlhkost.
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    HOUMLES: SKAFF: jako nouzovka je vcelku osvedcena vata z uchostouru - protismernym zakroucenim povolit a sundat a je z toho vcelku hezkej valecek. A nektery vaty jako vaty vubec nejsou spatny, nicmene znacka od znacky.
    HOUMLES
    HOUMLES --- ---
    ty kolecka jsou naprd, jednak jsou chemicky osetreny a druhak jsou i lisovany coz ma pak za nasledek to, ze to jinak saje liquid a muze dochazet i k prepalovani nez to vychytas..
    ale je to porad lepsi nez nic, ja jsem na nich taky parkrat jel.
    SKAFF
    SKAFF --- ---
    LEXXA: tak jsem to tam dal a prvni fouk byl dost divnej, neco tam je navic.. ale druhej treti uz celkem ok. Ale nemam z toho moc dobrej pocit
    LEXXA
    LEXXA --- ---
    SKAFF: v absolutne nejkrajnejsim pripade. 100% cotton muze (a nejspis bude) chemicky osetreny. i kdyby nebyl chut bude... no furt lepsi nez cigo.
    SKAFF
    SKAFF --- ---
    muzu pouzit jakoukoliv vatu co najdu v baraku? nasel jsem ty kolecka, ktere zena pouzivaji na odlicovani, slozeni udajne 100% cotton. Je to ok? Jsem mimo civilizaci, tak nic neporidim
    LEXXA
    LEXXA --- ---
    CHINOXR: je. mam 6mg ve v6 a je to fajn.
    CHINOXR
    CHINOXR --- ---
    JIKE: pecka, chewberry ve vetsim baleni jsem si vzdycky pral :)
    CHINOXR
    CHINOXR --- ---
    zdravim , mate nejakej dobrej clanek co se tyce nicsaltu? respektive je tohle vhodny kdyz kourim aliena s tfv baby a 6mg DL?
    BIGEM
    BIGEM --- ---
    posezeni u pivicka s ID SHAAG :)
    JIKE
    JIKE --- ---
    MUTOID: Matthew Santoro mě po tomhle viděu fakt nasral. dobrý, že řekl, že to video je sponzorovaný... ale i tak.. Matthew Santoro má dobrý videa, ale tedy asi dostal fakt pěkně zaplaceno..
    MIXI23
    MIXI23 --- ---
    Ty vole co je to za Bělozubýho čůráka :-) to jsem neviděl.
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    k tomu poslednimu belozubemu videu https://youtu.be/LrncRHtguKE
    SHAAG
    SHAAG --- ---
    Tak uz nam na to prisli... :D
    Šok: Elektronické cigarety jsou mini-továrny na chemtrails – Paralelní listy
    http://paralelnilisty.cz/2019/06/13/sok-elektronicke-cigarety-jsou-mini-tovarny-na-chemtrails/
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    IKKIE: dikes

    jo hele ted jsem zjistil ze je geekvape na ne dal uz odkaz hned u zeuse single na svych strankach.. vsechno zpet http://www.3avape.com/geek-vape-n80-alpha-braid-coil-2-in-1.html jsou to tyhle alpha braid :)
    BIGEM
    BIGEM --- ---
    pokud jedete fused claptony z NI80, muzu vrele doporuci coily od typka z FB Stif Coil, po domluve jsou pro Prazaky k vyzvednuti ve Vapecentru na Ipaku, jinak posila, dve stojej stopade, ale... jako pecka, pri bezny udrzbe ta spirala vydrzi tri ctyri mesice, jsou fakt super a chutna z nich skvele
    IKKIE
    IKKIE --- ---
    MUTOID: Jinak coily zatím používám tyhle a spokojenost: https://www.vaprio.cz/produkt-vandy-vape-triple-fused-clapton-spiralky.html
    IKKIE
    IKKIE --- ---
    JIKE: Mám Zeus X, ale single coil jsem zatím nezkoušel. Podle názorů na netu, co jsem k tomu četl, tak singlecoil zklamal a je lepší na předchozí verzi, konkrétně Zeus Single RTA.

    MUTOID: Bude to něco od GeekVape ;) už jsem ztratil ten obal z toho, možná by to šlo dohledat podle těch parametrů na obalu, pokud ho ještě máš. Já našel pouze vatu, kterou tam dávají v defaultu a ze všeho, co jsem zkoušel, mi nejvíc sedí, takže kupuju furt (GeekVape FeatherCotton).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam