Tak je to v řiti dámy a pánové, musím se zbavit svý dlouholetý neřesti. Doktor se mi po desítkách let uráčil říct, že jsem jako dítě trpěl chronickou bronchitidou a že se mi teď asi vrací (a proto se mi tak blbě dejchá).
Takže jo - pomohli jste mi přestat kouřit pyro, ale musím se rozloučit i s váma ;(
Nechci tady rozpoutávat debatu na téma "a fakt seš si jistej, že za tvý plíce může vaping?". No rozhodně tomu nepomáhá. Včera jsem vystoupil z autobusu, kde mě opět bral těžkej dech, sáhl do kapsy pro svý příruční iStick Pico a mrdnul s nim do koše. A řekl si, že tohle musim udělat i se zbytkem svý výbavy.
Jenže je mi líto ty roky (i když nijak intenzivního) sbírání jen tak vyhodit z okna, tak mě napadlo že by třeba někdo něco z mojí vaping základny upotřebil. Nemám bohužel čas to (pro)dávat po kusech, takže se zbavuju komplet sbírky, jak je vidět tady na fotkách:
Mody, atíky, příslušenství
Některé jsou samozřejmě značně použité (třeba iStick pico jsem jel denně), některé míň (třeba SMOK Stick v8 mám pár měsíců a čabal z něj jen při veselicích), některé vůbec: nerozbaleny nebo jen ozkoušeny a zase uloženy.
Sorry že nedodávám jmený seznam, u spousty věcí název už ani neznám.
Nechám za dva šedý TatraTea
Báze, příchutě, liquidy
Kromě těch dvou bází jsou všechny liquidy / příchutě min. z poloviny plné, většina je skoro-plná.
Nechám za černej TatraTea
Kdyby někdo něco z toho chtěl, tak pošta. Předání ideálně Praha, ideálněji severovýchod, nejdieálněji Palmovka.