• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEElektronická Cigareta -> Moderní je e-kouřit ! ~ Vaping Rulez! - NYX VAPE since 2007 -
    HONZEEN
    HONZEEN --- ---
    JIKE: A přemotávat by se mi to nechtělo teda, to musí bejt hrozná piplačka :) Už mě stačí domácí RTAčka. Vzhledem k tomu, že caliburna používám hlavně venku, tak spotřeba hlav je celkem malá.
    HONZEEN
    HONZEEN --- ---
    JIKE: Ten samý liquid, výdrž hlavy plusminus na stejno. Jenom už do toho neliju salt 20mg vzhledem k odporu a výkonu. 10mg bohatě stačí, ale i tak většinu času používám freebase 6mg. Časem mají na trh přijít nové 1ohmové hlavy, tak jsem zvědavej, jestli to bude znatelný rozdíl.
    JIKE
    JIKE --- ---
    HONZEEN: já má ten původní ještě, nicméně mě to nebaví už přemotávat, snad na. to G přijde RBA SET, nebo RBA hlava. pak bych toho asi šel - spíš mi pověz, jak dlouho vydrží hlava subjektivně oproti starýmu - když beru průměr výdrže obou typů odporů... ???
    HONZEEN
    HONZEEN --- ---
    Dlouho byl můj oblíbenec na ven, do práce a do baru starý dobrý Caliburn.

    Dneska jsem si pořídil jeho následovníka - Caliburn G a určitě můžu doporučit.

    Plusy: mnohem hezčí, i když to je subjektivní, líp zpracovaný, USB-C, větší kapacita baterie, výměnné žhavící hlavy (už není třeba vyhazovat celý pod), vyšší výkon

    Minusy: tvar náustku, starý Caliburn měl o fous lepší chuť - ale opravdu jen minimálně. Navíc se mi zdá, že se to zlepšuje, jak se hlava "zajíždí"

    Pár fotek pro srovnání:
    http://imgur.com/a/sgnx6p2
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    tak jsem poridil uz 3 tiho zeuse single coil... jsem nepoucitelnej :D
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    K tématu baterií ještě podotknu, že životnost jim těžce zkracujeme vybíjením velkým proudem. Ona umí být třeba i 3000 cyklů, ale nesmí být vybita pod 20%, skutečně nabíjet jen na 4.1V, a vybíjet maximálně proudem 0.5C. Což je u cigarety naprosto iluzorní dodržet. 500 cyklů v našem provozním módu je IMHO slušný.
    HONZEEN
    HONZEEN --- ---
    ZVIRATKO: No to není až tak úplně pravda s tou zárukou. Vysvětleno třeba zde https://www.svetmovano.cz/faq-5.html
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    JIKE: ono to tech cyklu muze vydrzet podstatne vic, treba Orion tusim nabiji jen na 4.1V misto 4.2, protoze se tim nasobne zvedne zivotnost. A i tak to ma zivotnost klidne 1000 cyklu, pokud ta baterka je spravne nadimenzovana a netrpi.
    Ze to ma zivotnost nizsi nez zaruka neni nas problem :) u vymenych baterek jde rict, ze na baterku se vztahuje jina zaruka, nebo ze je to spotrebni zbozi, ale v pripade ze je to soucast vyrobku a nejde uzivatelsky vymenit se na ni vztahuje stejna zaruka jako na cely vyrobek - tak at si to uzijou, kdyz to nedelaji vymenne...
    JIKE
    JIKE --- ---
    ZVIRATKO: Nabijim pod i 3-5x denně. Odhad je 2-3 cykly za den.
    Věřím ze baterie má design na max 300-500 cyklu. Takže chápu ze zq půl roku jde do koše
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    ZELLAY: to, ze baterka nevydrzi co driv musis nejak lip definovat - obecne, pokud ztratila hodne kapacity, tak to duvod k reklamaci je
    ZELLAY
    ZELLAY --- ---
    ZVIRATKO: jj, to je mi jasný. Nějak to neřeším, když je hlava špatná (cca měsíc) prostě vyměním. U Nautilusu je to pár korun.
    ZVIRATKO: mám ho cca rok dva, ale ono není co reklamovat, jen ta baterka už nevydrží to co dřív. Takže jsem chtěl jen zkusit něco jiného a to stávající nedodelat, aby mohlo sloužit jako záloha :)
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    ZELLAY: btw kdes to kupoval a kdy? to vypada ze je na trhu +- presne dva roky, takze je to IMO jeste v zaruce
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    ZELLAY: na Orionu mi hlava vydrzela celkem dlouho, ale to asi nejvic zalezi na liquidu (vic vg, vic prichute a sladsi = mensi zivotnost)
    ona ta baterka vevnitr vymenit pujde, otazkou je jestli to ma cenu resit
    ZELLAY
    ZELLAY --- ---
    ZVIRATKO: díky za tip. Ten Orion vypadá super a je mi bližší tvarem, už nechci ten pen styl, ale výměna hlavy je 3x dražší než u mého stávajícího Nautilusu. Jinak co se týče baterky, nejde ani tak o to, že by se vybila, spíš že časem odejde (kapacita). Klidně bych si nechal to co mám kdyby šla baterka vyměnit.
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    ZELLAY: Lost Vape Orion Plus (+powerbanka jestli se bojis o baterku). Nebo mnou nedavno zmineny DotMod DotStick. DotStick je fajn i na DL a mene mg, v Orionu mam 20mg salt. Asi spis ten DotStick, Orion by na tebe mozna malo kouril.
    ZELLAY
    ZELLAY --- ---
    Potřeboval bych pls tip na náhradu za aspire zelos na kterým mám NautilusX. Baterka v módu už dosluhuje. Jinak jsem s tímhle setupem spokojenej, ale zkusil bych něco nového :) mtl, hlavy mám teď 1.8, což je pro me s 12mg liquidem ideál. Asi bych rád vymenitelnou baterku, ale není to podmínka. Dík moc.
    BIGEM
    BIGEM --- ---
    FEKASON: jeee, to byl muj prvni modik pred skoro dvouma rokama, takova nostalgie :)
    FEKASON
    FEKASON --- ---
    Neměl by někdo zájem o nerozbalený Wismec CB-80 v černé barvě? Při reklamaci šel výměnou kus za kus a od té doby mi leží v šuplíku. Cena dohodou, piště do zpráv.

    WISMEC CB-80 TC Box Mód - WISMEC | Vaprio
    https://www.vaprio.cz/produkt-wismec-cb-80-tc-box-mod-4581.html
    ZERO
    ZERO --- ---
    Sem ted po dlouhy dobe doplnoval zasoby a Al carlo maj novy prichute. Zatim sem testnul Blended berries a Roasted cinnamon. Oboji dost fajn. Doporucuju
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam