PSILOCYBER: Ono je to TC dost presne, ale musi se pokazde kalibrovat na pokojovou teplotu.
Ve chvili kdy pak vapujes v chladu, v teple, nebo mas nahraty atik od vapovani, tak to dela hlouposti.
Ale da se to resit zvysenim TC o 25-30 stupnu. Zabrani to spaleni vaty a jedes vlastne safe watt rezim.
Co se tyce TC je DNA neprekonatelne, bez problemu mi funguje i v ruzne kombinovanych dratech (SS+Ni a SS+Ka) a hlavne ma rezim Replay.
Replay je podle me nejprelomovejsi TC funkce ever. Narozdil od normalniho TC, ktere ti vyzene teplotu na limit a tam pak zustava, jede replay podle dynamicke krivky, kterou si jen ulozis.
Vlastne je to ulozeny potah z Watt rezimu. Jen si potahnes a reknes si, sakra tohle ma dobrou sladkost, citim ovoce a ma to prijemny hit. Ulozis a DNA se pak postara v jakychkoliv podminkach o to abys dostal to same. Proste ti pri potahu predzhavi spiralku na puvodni teplotu a pak jede podle krivky, ktera je ulozena. Krivka se tvori tim jak silne tahas (cim vic tahas, tim vice chladis spiralku) a ma extremni dopad na chut. Zezacatku jsou citit ovocne chute, kyseliny atd. a naopak pri vyssich teplotach pak prichazi sladkost a karamel. No a samozrejme ti Replay zabrani jit teplotne nad puvodni potah (u DNA se da take nastavit globalni limit pro teplotu), takze vatu nespalis.