• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEElektronická Cigareta -> Moderní je e-kouřit ! ~ Vaping Rulez! - NYX VAPE since 2007 -
    HREBICK
    HREBICK --- ---
    LOJZEE: Imho, to bude nejspíš tou kombinací...kolik je disposable cigaret? :D Cigarety jsou teplej kouř a ničí plicní sklípky. Vape je studená pára (když nejsi WOLFGAR :D) a dostanou se ti hlouběji do plic tam kde je kuřáci mají zničený od cigaret... a to, že sis k tomu dal ještě víno celej proces urychlilo ;)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    LOJZEE: no oproti klasickým cigaretám je to v podstatě neškodné. Ale to je třeba i jitrnice, pokud jich nesežereš třicet denně ;)
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    PRAASHEK: o tom zadna. ziju v Praze u silnice cely zivot, takze jsem myslel, ze jsem vytrenovany.)


    SUK: snad to bylo jen docasne. zda se zatim, ze ano.. ale ruzne jsem se na netu docital, ze to muze vyvolat astma, bronchitidu a jine nelecitelne zmeny na plicich uz po 6ti mesicich pouzivani. pak jsou nazory od lidi, co vapuji 10 let a nemaji problem. asi je to individualni, ale nepochybuju, ze by to bylo nezavadne, ale porad vidim vyhody, ktere to ma oproti vdechovani koure.
    SUK
    SUK --- ---
    LOJZEE: glycerin docela rad vaze vodu, to je taky duvod, proc to dela mlhu. Takze sis nejspis vysusil plice
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    LOJZEE: no i když to není třeba karcinogenní, tak je to pořád dýchání nepřirozených látek. To je jasný, že to má takový negativní vliv, navíc v takovém množství :)
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    Vcera jsem stridal cely den MTL a DL atomizer, do toho hulil nejaky disposable cigarety pres den.. Vecer jsem si dal session asi 10ti petivterinovejch (max, pak se to vypne) potahu na asi 55°C v rychlym sledu za sebou, kdyz jsem se snazil delat co nejvetsi mraky a k tomu trochu vina. A pak kdyz jsem vecer lezel v posteli, tak jsem sipal a nemohl jsem se poradne nadechnout.. Pripadal jsem si jak kdyz mam astma/bronchitidu/raka, fakt velky problemy s dejchanim. Tak si rikam, jestli jsem to neprehnal? Ted rano je to uz dobry, ale porad cejtim, ze to neni stoprocentni nadech, ale uz nesipam. Mate taky nekdo tyhle zkusennosti? Pripada mi, ze to asi nebude pro plice uplne bezpecna prochazka ruzovym sadem. :/
    CHINOXR
    CHINOXR --- ---
    CHINOXR: jediny co me napada a vlastne jsem si ted odpovedel, nekde jsem zahlid motaci pod , tak asi takhle je to mysleny ...
    CHINOXR
    CHINOXR --- ---
    Ahoj, koupil jsem si po dlouhy dobe novy cigaro GeekVape B100 , je to super (teda krom toho ze je to nenazrana svine, jak bateriove tak liquidove) akorat nechapu jednu vec ... proc tam maj TC rezim kdyz GeekVape P series TC asi ani neexistujou??? WTF
    WAKI
    WAKI --- ---
    LOJZEE: Jestli to tam mají napsaný tak bych se toho držel. Max se držet ohmova zákona. Ale je otázka kolik toho ta hlava vydrží. Přeci jen diy si přemotáš. Hlavu můžeš rovnou poslat do koše.
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    WAKI: asi mas pravdu, taky mi to prijde vyuzitelnejsi pro to DL. jinak 28W je na ty 0.3ohm coile napsana max. povolena wataz (23-28W). nevim, o kolik (%) to muze clovek (obecne u coilu) pretahnout, aby to neuskvaril?
    WAKI
    WAKI --- ---
    LOJZEE: A 28w na 0.3 se mi zda taky málo. Ale to je můj pocit dl jedu jen málokdy, kdyz mi u 3mg chybi ten správnej hit a pak i tak si nadávám. Takže když by jsi chtěl zkoušet tak bych to nastavil na 1s tak na 20w a sel bych najoru k teplejsi pare. Ale jestli jedes mtl tak jak jsem rikal me to smysl nedava, protoze muj potah jsou tak max 2s a tam se ti to moc neprojevi.
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    WAKI: ajo, mas pravdu s tim odporem, tak tam bude asi mozna ten problem.. v tom nautilovi byl predinstalovanej 0,3 coil a je to na MTL, tak jsem predpokladal, ze je to v poradku.) uplne povolena pripust vzduchu umoznuje takovy temer DL, ale s mejma vysoko nikotinovejma olejema jsou to fakt slupky¨)
    WAKI
    WAKI --- ---
    LOJZEE: 0.3 je spis na dl. Na mtl od ty 0.7 spis okolo ohmu. vpc nepouzivam. Nevidim v tom moc smysl. A dream mix neni nic moc. Ja spíš jedu v infamousu a nebo aeon private reserve, a manželce jsem na zkoušku koupil ripe vapes strawberry a je to dobrý kupodivu.
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    Mam ted prvni mod s VPC (Variable power curve), (Mod Maxus Solo 100W) a pouzivam nautilus 3s tank pro MTL a 0,3 ohm coil (23-28W). Ma smysl pouzivat VPC pri tak male watazi a rozpeti nebo je to funkce spis pro DTL odparovace? Nikde na googlu se mi nedari zadne priklady grafu pro MTL, ale co tak chapu u DTL se nastreli na prvni 0,5s 5-10% z maximalni doporucene wattaze a pak se gradualne snizuje? Dela to tak nekdo i u MTL?

    Dalsi vec, prijde mi, ze celkovy chutovy pozitek neni moc valny. Chci se zeptat jaky mate nazor na ceske liquidy Dreamix? Konkretne zkousim strawberry champagne a prijde mi to opravdu nedobre. Nerad bych to rovnou svadel na pristroj.
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    BRKODLAK: IMHO je zakázáno prodávat, nikoliv vlastnit, ale můžu se mýlit. No a to nedávno už je taky pár let.
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    ZVIRATKO: no tak to sem nedostanu, protože nedavno se v cele eu zakazalo vsechno nad 2%
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    BRKODLAK: tak to netusim, me odlejval kolega a ten to koupil proste nekde z ciny...
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    ZVIRATKO: a doporucis mi prosim kde? v obchodech maji boostery i salty jen 2% a na netu jsem nenašel. nejspis nevim, co hledat.
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    BRKODLAK: koupit nekde koncentrovanejsi nikotin (treba 200mg) a pouzit ho jako booster...
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    ZVIRATKO: jsem na to zvyklej z tech 5%elfbaru.
    a jak by se to dalo udělat?
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    BRKODLAK: 5% ceho? jakoze 50mg/ml nikotinu? Krome toho, ze to teda fakt nedoporucuju, tak samozrejme jde...
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    je nejakej způsob jak si namíchat 5% liquid?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam