Všem se případně omlouvám, pokud jde o OT, ale dostává se to na trh a tak je dobré to s němým probrat.
HREBICK: Každopádně díky za podnět, bral jsem to jako experiment macerování, to podle mě není nijak závadné.
Viděl jsem, že se prodávají i třísky dřev, k macerování a ochucení. Snad přinejhorším, se nějaký částečky "spálí" na spirále a pokazí vatu.
Po dvou dnech, tam nějaká lehká příjemná chuť je. Nemyslím, že by to mělo být nějak škodlivější než ty chemický ochucovadla :)
Výrobek z mého odkazu jsem si objednal, ale je pravda, že trochu pochyby mám. Napsal jsem jim teď email, kde prosím o podrobnější popis o co jde.
Nevím jak přesně je to s kontrolami u těchto výrobku, kolikrát na eshopu ani není uvedené, že jde o věc ke kouření. Beru to jako docela "stínový" trh, takže obava je asi na místě.
Na druhou stranu, co jsem už měl za různé "běžné" liquidy a příchutě, tak tam člověka tolik nenapadne být obezřetnější, o co vlastně jde.
Ale objednat si PG+VG s kapkami CBD oleje jsem nechtěl, to jsem si mohl namíchat sám ale tomu jsem se právě chtěl vyhnout, protože vapovat olej nechci.
No, uvidíme. Ty případy z USA asi budou hodně experimentální případy, bůhví jak a co dělali.