• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEElektronická Cigareta -> Moderní je e-kouřit ! ~ Vaping Rulez! - NYX VAPE since 2007 -
    SICKBOY4000
    SICKBOY4000 --- ---
    SOARSS: ten sea mint taky neni vubec sladky, ja bych radeji neco sladsiho.
    SOARSS
    SOARSS --- ---
    SICKBOY4000: pro mně je veev zatim jedinej, kde necejtim chut liquidu na rtu a zubech a dobře se mi z nej potahuje. Bavilo mě nejvic dračí ovece. Neni to tak sladký. Ale vadí mi ten zbytek kolem.

Kazdopadne jsem si teď dala od vapu pauzu, než se uklidní žáha. A pak doufám, že otestuju vše, co mi tu bylo doporučeno! :) hlavne tu nic salt
    SICKBOY4000
    SICKBOY4000 --- ---
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    SICKBOY4000: jaké aroma sis vybral?
    SICKBOY4000
    SICKBOY4000 --- ---
    objednal jsem si na zkoušku ten IQOS Veev v jejich akci se dvěmi náplněmi, tak uvidím, snad to nebude za ty prachy protékat moc do tlamy :-)

Akční nabídky e-cigaret VEEV ONE | IQOS CZ
    https://www.iqos.com/cz/cs/objev-vaping/kup-specialni-nabidku-veev.html
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    SOARSS: co jsem teď naposled zažil úplně superbezproblémový vap na 1 Ohm Vaporesso Xross Pro, byl tenhle, navíc má možnost 10mg nic./ml, což je třeba pro mě ideál (druhá možnost je 20mg):

E-liquidy Aisu Salt by ZAP! Juice | Vaping.cz
    https://www.vaping.cz/aisu-salt-by-zap-juice-blackcurrant-10ml/10mg

V shopech spíš narážím ale na tohle (ice), ale možná je to to samé, na obalu fotce to "ice" taky není. Jinak ty nic-salt typy mívají pro mě většinou i takový jakoby "chladivý" feel.
    ZAP! Juice Aisu Nic SALT - Ledový černý rybíz (Blackcurrant Ice) 10ml - ZAP! Juice | Vaprio
    https://www.vaprio.cz/produkt-zap-juice-aisu-nic-salt-ledovy-cerny-rybiz-blackcurrant-ice-10ml.html
    SCHIZOGENES
    SCHIZOGENES --- ---
    SOARSS: já jsem měl na PG alergické projevy, možná zkus VG liquid
    SOARSS
    SOARSS --- ---
    Vyměním pody, zkusim jeste jinou příchuť a uvidim... sakra, není to jednoduché :)) díky Zvířátko. Když to neklapne, tak buď seknu i s vapem (coz se mi ale nechce, žejo) nebo zkusim na tvou radu ten lost vape. Možná nejsem vapovací typ.
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    SOARSS: to ti pousti nejaky reflex prichut, me to delala prichut Prosciutto e Melone :) asi leda zmenit prichut na nejakou min intenzivni nebo uplne jinou...
    a nebo polykas moc toho liquidu jak ti tece, to nedoporucuju...
    SOARSS
    SOARSS --- ---
    Hm, nic-salt zní jako něco, co chci rozhodne zkusit! :)

Jeste dotaz, bylo vám pri přechodu na vap blbě? Žáha, žaludek. Mám reflux, normálácký cíga v pohodě, ale po vapu mě to zlobi. I kdyz by to vlastně mělo být šetrnější.
    VACA
    VACA --- ---
    SOARSS: Jak pise praashek, ja jeden cas taky vapoval jen nicotin salt s bazi bez prichute..
    A taky jsem jeden cas bojoval s VG ckem ktery mi bylo neprijemny. Takze jsem to resil bazi vg30/pg70..
    Pocitove to se saltem bylo sussi a takovej verohodnejsi hit cigarety, i chutove vlastne..

Ale je to pak jeste ridsi, me to neprotejkalo ale to zase muze souviset s tim co psal Zviratko..
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    SOARSS: jinak mně celkově fungujou nic-salt líp, než normál nikotin - a to jak "chuťově", tak i jako droga. Někdo tvrdí, že mu nic-salt víc dráždí krk. U mě je to opačně - nic-salt mi dráždí krk míň.
    SOARSS
    SOARSS --- ---
    PRAASHEK: díky. Vyzkouším. Zatím mám Virginia Clouds a když vynechám, že po pár potáhnutí musím běžet do koupelny opláchnout pusu, tak je jinak chuťově fajn. Takže oxva deep throat ale jemně - jak doporučuje ZVIRATKO:
    (Též děkuji, každý typ se hodí)

Nevzdám to!
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    SOARSS: ještě teda doporučuju dát si při dýmení náústek trochu dál do pusy, než jak je člověk zvyklý u normál cíg. a jinak zkoušej různé liquidy, mně oxva xlim funguje dobře s naprostou většinou náplní. 50/50 je správný poměr.
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    SOARSS: jeste je mozny ze jsou to hodne ridky liquidy, ale obecne by se to dit nemelo. Zkus min tahat? Treba to ma nedostatecnej prisun vzduchu...
    SOARSS
    SOARSS --- ---
    ZVIRATKO: oba dva. U beznikotinového to není tak intenzivní, ale u druhý náplně šílenej hnus. Díky za vysvětlení a doporučení!
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    SOARSS: delaj ti to oba atiky? tohle se stane kdyz ten tank proste tece. Driv nebo pozdeji se to stane u kazdyho, casto treba kdyz to vezes a zmeni se tlak (treba sjedes kopec). Ale taky je mozny, ze to zarizeni je proste nic moc...

Za sebe muzu doporucit treba dotMod DotStick REVO V1.5, nebo jestli chces neco plochyho co min kouri, tak Lost Vape Orion (ano, oboji je podstatne drazsi, mozna uz vime proc :))
    SOARSS
    SOARSS --- ---
    Ahoj, začínám vapovat (přechod z cigaret) a mám na vás dotaz. Nejdřív sem zkusila veev. Což mi chuťově vyhovovalo, ale nevyhovuje mi vše ostatní (pouze silné nikotinové náplně, nemožnost doplnění a td). Na doporučení jsem včera zakoupila oxva xlim SE. Pody mám 0,8, střídám. Naplně dvě. Jedna s nikotinem 10mg druhá bez, 50/50. Jde mi o to, že cejtim při potahu liquidy na rtu, v puse (na zubech) brrr. U veev jsem tohle necítila, což mi naprosto vyhovovalo. Nekdy mám pocit, že to při potahu i trochu rachtá.

Chyba ve mě? Špatně vybraný e-cígo? Nebo je to normální, o zvyku?

Asi se ptám jak totální debil :)) ale s vapováním nemám žádnou zkušenost.
    VACA
    VACA --- ---
    SICKBOY4000: já děkuju za tip!
    Dnseka jsem jeste obevil nejakej choco bisquit od Monkey na shake, tak jsem to zkusil vzit ale po smichani to ma lezet 14dni tak uvidim az pak. Asi do ty doby nejakou tu malou hotovku testnu ale z dlouhodobyho hlediska uz nechci ty maly lahvicky moc nakupovat..

Kazdopadne co jsem koukal po internetech, tak to vypada ze cokoladovky obecne moc nejsou, a udajne prej ta chut je pro vaping komplikovana vytvorit...
    SICKBOY4000
    SICKBOY4000 --- ---
    VACA: spíše už hotové e-liquidy, ale neměl jsem. Třeba tady
    LIQUA Elements Chocolate 10ml 18mg | Royalvape.cz
    https://www.royalvape.cz/e-liquidy-naplne-liqua-elements-18mg/liqua-elements-chocolate-10ml-18mg/
    ten dekang mam bez nikotinu v par prichutich a je to hrozna srajda, cokoladovy jsem nezkousel
    Liquid Dekang Chocolate 10ml-11mg (Čokoláda) | Royalvape.cz
    https://www.royalvape.cz/e-liquidy-naplne-dekang-classic-11mg/liquid-dekang-chocolate-10ml-11mg--cokolada-/
    VACA
    VACA --- ---
    marně hledám nějakej, ideálně "shake & vape" liquid kterej by byl postavenej okolo černý čokolády jako dominantní složky. Víte někdo o něčem?

Ale tak nějak obecně koukam že čoko liquidy moc nejsou...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam