• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEElektronická Cigareta -> Moderní je e-kouřit ! ~ Vaping Rulez! - NYX VAPE since 2007 -
    KUBAJZZ
    KUBAJZZ --- ---
    SOJKA: já to tam kupuji už roky a nikdy mi nepřišlo, že by to mělo nějakou pachuť. Jo, to bude jenom jejich krytí, nejspíš, aby to nepodléhalo spotřební dani na nikotinové a beznikotinové náplně do e-cigaret...
    SOJKA
    SOJKA --- ---
    KUBAJZZ: děkuji a máš s tím nějaké zkušenosti, nemá to nějakou příchuť nebo pachuť? předpokládám že ty hlášky o tom že se to nesmí používat na míchání liquidu jsou jenom jejich krytí aby to lidé nepoužívali
    KUBAJZZ
    KUBAJZZ --- ---
    SOJKA: ano
    KUBAJZZ
    KUBAJZZ --- ---
    SOJKA: Fichema.cz
    SOJKA
    SOJKA --- ---
    ahoj poradíte kde koupit bazi 50/50 nebo samostatně glycerin a propylenglykol . objednával jsem na Allegro podle odkazu zde ale nedá se to kouřit má to takovou nahorklou příchuť a pálí z toho jazyk
    HREBICK
    HREBICK --- ---
    čus ve spolek, kde kdo objednáváte nikotin?? Nedávno jsem zkoušel Hiliq přišel mi flavored místo unflavored..Takže se docela bojim znova..Navíc když jsem to zkoušel byl nějakej problém s platbama a nešlo to uhradit...
    Takže zkouším ty ANTITPD, ale tam teď jde platit pouze crypto :/ a registrace na Coinbase atd...šílený co po mě ještě nechtěj...
    VECTOR
    VECTOR --- ---
    Zkousel jste nekdo objednavat liquidy z nemecka? Koukam, ze stejne jako u vseho, i tam jsou (obcas nasobne) levnejsi nez v CR.
    Ja zatim nasel jen dva shopy ale, ktery posilaj pres hranice...
    RAM_VON_SEE
    RAM_VON_SEE --- ---
    PRAASHEK: urcite to vyzkousim z obou stran, me jde spis o to, abych nejak nekurvil tu hlavu, aby to neprotekalo a tak...proste noob :)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    RAM_VON_SEE: jestli tomu dát víc nebo míň je dost o tvém vlastním šmaku a taky o konkrétním liquidu. Vyzkoušej nejmíň (W) a vzápětí nejvíc a které bude blíž tvému ideálu, tak od toho zkus po krocích jet nahoru/dolů, jestli se to nebude třeba lepšit ;) Nemusíš se bát, že bys to přetáhl, přístroj sám pozná jaký odpor má spirálka a podle toho dovolí max/min wattů.
    RAM_VON_SEE
    RAM_VON_SEE --- ---
    HONZEEN: OK na te hlave je 10-25 W takze to dam tak na 18 :)...co presne to ovlivnuje? Ptam se jako uplnej pitomec, sorry)))
    HONZEEN
    HONZEEN --- ---
    RAM_VON_SEE: Doporučená wattáž by měla být na cartridgi natištěná. 22W na 1.2 mi přijde moc.
    RAM_VON_SEE
    RAM_VON_SEE --- ---
    zdravim, jsem tu novej a linej dohledavat..ale mam dotaz, spis se teda chci ujistit. Mam OXVA NEXLIM, kourim MTL. Chci teda pouzivat cartridge napriklad 1,2 OHM a nizsi vykon pristroje treba 22 WATU? Abych dostal idealni zazitek?
    ZEJDAN
    ZEJDAN --- ---
    Ahoj, objednava nekdo nahodou baze z chemnovatic.com? Pridal bych se s objednavkou. nemam firmu. 😄
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    ejuice má 15% slevu při použití 15LETSPOLU + u některých cartridges má ještě množstevní slevu (3 a více nebo 4 a více - je to tam vždy uvedené, pokud je taková sleva pro daný produkt nastavená)

platí do 15. 6. (zjistil jsem dnes a objednal cartridge do zásoby)

eJuice.cz - Elektronické cigarety, náplně a příslušenství
    https://www.ejuice.cz/
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    SICKBOY4000: liquidy chutnaj z ruznych zarizeni casto uplne jinak a neni to jen o vykonu
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    SICKBOY4000: jojo az neuveritelnej, zkusil jsem schvalne koupit novej pod k tomu starýmu a podle zvuku ten ego pod proste dava moc wattů, ten oxva naproti tomu vubec neprska a ma tam i mirny rozmezi u kazdyho odporu nejakych ctyr wattu.
    jsem totiz nebyl spokojenej s tou chuti po vice naplnenich u ego podu a jak můj pruzkum tak ai mi vyplivlo jako doporuceni neco od oxva.
    SICKBOY4000
    SICKBOY4000 --- ---
    BRKODLAK: Chápu správně, že máš stále stejný liquid, jen to teď taháš z jiného device a je to rozdíl?
    SUK
    SUK --- ---
    MEPHISTO: No, uz to mam objednany dvojnasobek. Tak uvidime, pockam par dnu a pisu
    MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    SUK: Kamarád píše 5-6 dní
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    ja presel z joyetech ego pod na oxva xlim se2 a ten prenos chuti je uplne nekde jinde. doporucuju
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam