• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEElektronická Cigareta -> Moderní je e-kouřit ! ~ Vaping Rulez! - NYX VAPE since 2007 -
    KUBAJZZ
    KUBAJZZ --- ---
    REY: tak to urcite testnu, diky!
    REY
    REY --- ---
    KUBAJZZ: Já dlouhodobě ujíždím na produkci A&L, objednávám jednou za čas přímo u nich… https://www.aromes-et-liquides.fr/en/
    KUBAJZZ
    KUBAJZZ --- ---
    KUBAJZZ: Ideálně koncentráty. :)
    KUBAJZZ
    KUBAJZZ --- ---
    Když už se to tu řeší... Berete někdo ze zahraničích e-shopů? Jakých případně? Nejde mi o nikotin, ale o příchutě.
    Já kdysi bral z UK, ale jak vystoupili z EU, tak už se to moc nevyplatilo při proclení. Kdyžtak dík za tipy.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    HREBICK: jako mají to vypiplané. Nově se to bude muset prodávat v krabici v barvě hovna a bude se to muset jmenovat sračka. Třeba "Sračka s nikotinovou solí a příchutí borůvky". To jim ukáže.
    KUBAJZZ
    KUBAJZZ --- ---
    HREBICK: S tím mě neskutečně serou...
    HREBICK
    HREBICK --- ---
    A furt nás budou buzerovat a omezovat! :((

Vážení zákazníci,

rádi bychom Vás upozornili na důležité změny v legislativě týkající se elektronických cigaret, které začnou platit od 1. 7. 2026.

Tyto změny se výrazně dotknou sortimentu, na který jste zvyklí.

🍭 Konec oblíbených sladkých příchutí
    Od července už nebude možné prodávat většinu sladkých a „dezertních“ příchutí, jako jsou:

bonbony, žvýkačky, cola
    dezerty (dorty, sušenky, krémy)
    sladké nápojové příchutě
    ➡️ V nabídce zůstanou pouze základní varianty, jako je tabák, mentol, ovoce nebo káva.

👉 Pokud máte své oblíbené příchutě, doporučujeme se předzásobit, dokud jsou ještě dostupné.

📦 Změna balení cartridgi a žhavících hlav
    Nově už nebude možné prodávat cartridge a žhavicí hlavy po kusech.

produkty budou dostupné pouze ve větších baleních (typicky 2–5 ks)
    jednotlivé kusy z prodeje postupně zmizí
    👉 Doporučujeme počítat s touto změnou při dalším nákupu.

💨 Připomínka: omezení velikosti podů
    Jak jsme Vás informovali v minulém newsletteru, maximální objem cartridge bude nově omezen na 2 ml.

To může znamenat častější doplňování nebo výměnu.

⏳ Doprodej končí 30. 6. 2026
    Do tohoto data je možné doprodat stávající produkty.
    Od 1. 7. 2026 už nebude možné tyto výrobky dále prodávat.

👉 Doporučení
    Pokud máte své oblíbené produkty:

neváhejte s nákupem
    po 1. 7. už nemusí být dostupné
    Výprodej
    🔥 To nejlepší nakonec – v naší kategorii výprodej najdete desítky produktů za výprodejové ceny. Doporučujeme neotálet, nabídka se rychle mění!

V případě dotazů nás neváhejte kontaktovat.

Děkujeme za Vaši přízeň
    Váš tým Elektro-Cigareta.cz
    RUTHER
    RUTHER --- ---
    Vaping is likely to cause cancer, say new findings
    Nicotine-based vapes (e-cigarettes) are likely to cause cancers of the lung and oral cavity, according to a new study led by UNSW Sydney and published today in Carcinogenesis. The study is titled "The carcinogenicity of e-cigarettes: a qualitative risk assessment."
    Nové poznatky ukazují, že vaping pravděpodobně způsobuje rakovinu
    Vaping na bázi nikotinu (e-cigarety) pravděpodobně způsobuje rakovinu plic a ústní dutiny, uvádí nová studie vedená UNSW Sydney a publikovaná dnes v časopise Carcinogenesis. Studie má název „Karcogenita elektronických cigaret: kvalitativní hodnocení rizik“.
    https://medicalxpress.com/news/2026-03-vaping-cancer.html
    BIGEM
    BIGEM --- ---
    PSYEK: dikes, jak jsem koukal tak nemeli, asi doskladnili
    BIGEM
    BIGEM --- ---
    Zdar, koukam, na Ficheme nemaj Glycerín, odkud ho berete ve pharma kvalite?
    TWOH
    TWOH --- ---
    Ahoj, nemel by nekdo na prodej original Flash-e-Vapor VS DUAL?
    SICKBOY4000
    SICKBOY4000 --- ---
    Dostal jsem od provozovatele automatu informaci, ze automat obcanku nescanuje pouze ji overi a zadne udaje nesbira (a snad se ani se nikam neukladaji).
    SICKBOY4000
    SICKBOY4000 --- ---
    WOLFGAR: ok, s informaci, kterou jsi mi dal jsem sel k automatu, ze to tedy "risknu" a zprocesuji nakup. Bylo to trochu kostrbate, jelikoz jsem necetl poradne instrukce na automatu a nakonec jsem stejne zvolil placeni hotovosti, jelikoz jsem mel u sebe cash.
    Nicmene s kartou to fakt bude fungovat, jak pises a diky za vysvetleni.
    Ja jsem neduverivy a ted mi akorat vrta hlavou, jestli provozovatel automatu nemuze nejak zneuzit me osobni data, ktere jsem poskytnul skenem obcanskeho prukazu pri prokazani veku pro nakup e-ciga. Tam asi pozadam o vymazani dat primo provozovatele dle zakona o GDPR :-)
    A taky si rikam, jestli se jim to fakt za 50kc vyplati prodavat nebo se jen zbavuji skladovych zasob, kdyz uz prichute brzy budou zakazane v CR?
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    SICKBOY4000: To neni ojeb, takhle jen funguji stare automaty predelane z minci na karty. Ta ctecka karet proste ojebava ten puvodni software tim ze tam nacte fiktivni maximalni mnozstvi vlozenych penez (vetsinou 100, 200 nebo 500 podle typu automatu) a blokne ti tolik na karte. Po tom co si vyberes se blokace zrusi a nauctuji ti na karte cenu toho co jsi si vybral. Jedina nevyhoda u tech starsich je, ze pokud to je treba typ co ti blokne petikilo a chces vec za 80 tak pokud mas na uctu tri stovky tak te to nenecha nakoupit.
    NEVIEM
    NEVIEM --- ---
    SICKBOY4000: pody mam aj na elux, asi 5 prichuti, nechces vyskusat? zariadeni mam cca 7. veev zariadenie a veev pody mam posledne
    SICKBOY4000
    SICKBOY4000 --- ---
    NEVIEM: Spíše ty nepoužité pody na veev one za kamarádskou cenu ;)
    NEVIEM
    NEVIEM --- ---
    Má niekto záujem funfgl nové elux, veev, nepoužité zabalené, aj s podmi? Za kamarátsku cenu
    SDN33
    SDN33 --- ---
    Daň půjde možná o 20% hore. Konec hlášení.

Teď mi došel StenMark průzkum. A většinou se to neplete.
    SICKBOY4000
    SICKBOY4000 --- ---
    Zvlastni vec, kdyz jsem videl jeden automat na ulici s docele prijatelnymi cenami. Ikdyz jsem prilozil kartu a vybral produkt za 80,- Kc, automat pak chtel prilozit znovu kartu a cena se zmenila na 500,- Kc. Zkousel jsem to s vice druhy a vzdy to stejne. Nejdrive levnejsi cena, dle stitku za sklem a pak zmena na 500Kc a znova prilozit kartu. Takze asi ojeb
    2025-11-09-16-29-17
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam