• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SIEGRJABOK - Made in Fakeville !
    !! Jabok pyčo !!

..." Z Jaboku odejít můžeš, ale Jabok z tebe nikdy nezmizí!" ...

statusem Nyxáckého Jabočáka (nebo chcete-li) Jabočáckého Nyxáka (nebo chcete-li) Jabočáka na Nyxu (nebo chcete-li) Nyxáka na Jaboku se mohou pyšnit tato abecedně řazená id:
    BABULE, BARULE, BARUSHENA, BJETUSH, EVAN, IJACZEK, JITU, JUDIY, LALAJ, MEENA, MODISTE, NANNY, NECUM, OKENA, SANKAMAN, SHEBA, SUCHO, UZSEMSEL, XIRA, YUUKI_23

Infiltrátoři z ETF:
    BARU_NA_BARU, HYNEK

[ ETF UK ]
    [ Sociologie ]
    [ Psychické choroby, poruchy, charakterové vady ]
    [ SOCIALNI A SPECIALNI PEDAGOGIKA, MULTIKULTURNI VYCHOVA, SOCIALNI PRACE, DOBROVOLNICTVI, ... ]
    [ sociální práce - klub pro socky (= rozumej soc. pracovniky a pracovnice!) :) ]
    [ URBAN LEGENDS - need your experience!!! ]
    [ nyxáci na výletě ]
    [ FILMOVÝ KLUB RESORT ] - je hned vedle
    rozbalit záhlaví
    JUDIY
    JUDIY --- ---
    SUCHO: my sme s necumem na ph10 mame tu kamaradku, mame ji radi, ale dneska uz je na obede 50min a my\ chceme jit domu...
    SUCHO
    SUCHO --- ---
    NECUM: ne,sama mam malo!
    na jakym urade jsi?
    NECUM
    NECUM --- ---
    no já jsem se o něm s nikym nebavil a vlastně jsem si místo praxe změnil ve čtvrtek. takže cíl si ještě vymyslim ale asi toho co nejvíc vybarvit a nepřetahovat.
    BARULE
    BARULE --- ---
    NECUM: jakej máš prosim tě cíl praxe? uznal ti ho tvůj učitel?
    NECUM
    NECUM --- ---
    SUCHO: dóbře ty, a rozdělíš se?
    já jsem teď na hmotný nouzi - teda na úřadě. no a jde to te´d jsem dosnídal dám si čajík a pak asi budu vybarvovat vomalovánky.
    IJACZEK
    IJACZEK --- ---
    ??
    SUCHO
    SUCHO --- ---
    omg ja jsem ve fokusu,dnes jsem byla narcena jednou silne paranoidni damou ze jsem ukradla tri a pul milijonu..a je to venku ,)
    IJACZEK
    IJACZEK --- ---
    tak co, jaxe praxe daří? omg?
    IJACZEK
    IJACZEK --- ---
    nová prvanda, id EVAN
    BARULE
    BARULE --- ---
    SUCHO: jo díky...už jsem to našla..bylo to učebních materiálech v tomhle případě...
    SUCHO
    SUCHO --- ---
    heled ja to hledam pres lide: zadam tam jmeno vazeneho ucitele daneho predmetu a u tam to jest
    BARULE
    BARULE --- ---
    chjo is....
    prosím vás, kde můžu najít info k jednotlivým předmětům..jako, co je potřeba k zápočtu a tak..díky
    NANNY
    NANNY --- ---
    dobry, uz mi to jde taky :)
    dik
    IJACZEK
    IJACZEK --- ---
    jako esi se mi podaří přihlásit? ano, podaří .. dál sem nic nezkoušel
    NANNY
    NANNY --- ---
    funguje vam is??
    JUDIY
    JUDIY --- ---
    nene ja budu muset zadat na reditelstvi:))
    XIRA
    XIRA --- ---
    JUDIY: ja jsem se byla podivat na metodickem seminari u pi. Čihankove a ta rekla, ze kdyz budou mit jeji studenti vice jak jednu absenci, to je treba dve nebo tri nebo vic, maji jit za Radkem, ten jim da kancelarskou praci a az ji odpracuji, da jim potvrzeni a jedna nebo vice absenci, podle toho kolik odpracujes, se jim odecte, myslim ze by to mohlo projit i tobe
    JUDIY
    JUDIY --- ---
    XIRA: no to nebudu vid...jenom uz jim proste neverim......
    XIRA
    XIRA --- ---
    JUDIY: ahoj.. helet, pokud nemas na metodak Vorlovou, tak se podle me dohodnes nejak vzdycky:) ja bych nehazela flintu da zita.
    JUDIY
    JUDIY --- ---
    no asi budu delat sekretarku..i dyz osobne me vic lka jit prodavat do vegetky:))))
    no chybela jsem vickrat takze budu muset zadat na reditelstvi...a nesmej se jooo ses pekne vošklivá joo...
    BARULE
    BARULE --- ---
    JUDIY: hele a nebudeš ty dělat sekretářku? :) nebo jsi chyběla na metoďáku zatím jen jednou..?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam