• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SASHRůžovovlasý slečny*
    STRATEKK
    STRATEKK --- ---
    MASOO
    MASOO --- ---
    MASOO
    MASOO --- ---
    SASH
    SASH --- ---
    SASH
    SASH --- ---
    TETA_JELENA
    TETA_JELENA --- ---
    K8Z: na ty fotce mam ruzovou schwarzkopf action paint, ktera uz se nevyrabi a je nenavratne vyprodana ve vsech skladech v cechach:(((. je to z tyhle rady http://www.vlasy-kosmetika.cz/Barvy-a-barveni-vlasu/Gelove-barvy/SCHWARZKOPF/
    byla to nejlepsi ruzova, manic panic nebo directions proti ni vubec nevydrzely (aspon me), neda se to srovnavat. pouzivala jsem ji asi 3 roky.
    ATOMIC PINK A CUPCAKE PINK sme si objednaly na doporuceni tady z nyxu pres ebay a je to od http://www.specialeffectsusa.com/hair_dye.html
    ja se tesim, az si nekterou z nich napatlam a doufam, ze vydrzi aspon stejne tak, ajko ten zminovanej schwarzkopf.
    KKKAROLINKA
    KKKAROLINKA --- ---
    THE_ID: :D tak to potom jo ale s dreadama a obyč vlasama to bude asi jiný bych řekla. do dreadů se to vsákne ale vlasy by to slepilo max a pak by se to třeba odrolilo si myslim :)
    DRIXIS
    DRIXIS --- ---
    K8Z
    K8Z --- ---
    TETA_JELENA: od ceho je ta atomic pink? a nemáš nějakoufotku,kde je videt,jak chyta ta ruzova igora? mela jsem kdysi od nich cervenou a bla upr,i drzela.ted mam red passion od maic panic (fakt pekna ruzova) a de dost rychledolu..
    TETA_JELENA
    TETA_JELENA --- ---
    takze ATOMIC PINK je asi takovahle, sem zvedava na cupcake pink:

TETA_JELENA
    TETA_JELENA --- ---
    tak dready je ale trochu jina pohadka nez normalni vlasy. ze bych si treba 3 mesice nemysla vlasy?:)

tak co holky, uz ma nektera na hlave tu ameriku?:-D pritel odjel na dovcu a ja mu jeste stihla obarvit ciro. nebyl cas, takze jen hodinku a ATOMIC PINK je uplne stejne pekna jako ten ruzovej schwarzkopf.
    KKKAROLINKA
    KKKAROLINKA --- ---
    THE_ID: a nenechávalo to barvu třeba na oblečení nebo na polštáři když si jí nevymyla?
    ANCHE
    ANCHE --- ---
    THE_ID: Konecky bych dala, ale u hlavy bych se teto metody asi bala...nevim...
    ANCHE
    ANCHE --- ---
    2- 3 hodky jsou vazne ideal, vydrži to nepředstavitelně dele...

film to jisti, nebo trebas procházka, houbaření... :P

TETA_JELENA
    TETA_JELENA --- ---
    ANGLIS: neumim si predstavit, ze bych mela barvu na hlave tak dlouho. :) pritel pred mesicem s ruzovou na hlave usnul, postel dopadla moc pekne, nastesti ta ruzova sla umejt:)
    ANGLIS
    ANGLIS --- ---
    TETA_JELENA: Proč?? Dělám to tak už x let a barvička mi pak drží mnohem líp a vlasy mi po tom fakt nevypadávaj ;)
    TETA_JELENA
    TETA_JELENA --- ---
    ANGLIS: tak to zkouset opravdu nebudu:)
    ANGLIS
    ANGLIS --- ---
    z předešlých zkušeností- na suchý a čím dýl tím líp, nechávala jsem to klido dvě tři hoďky ;)
    TETA_JELENA
    TETA_JELENA --- ---
    TAK HOLKY, ruzovy barvicky z Floridy prave dorazily. jsem zvedava, ktera z vas napise prvni recenzi a ukaze prvni foto. CUPCAKE PINK je mnohem svetlejsi nez ATOMIC PINK.
    ja osobne jdu do bila az v puli cervna, do ty doby se na ne budu jen tesit.

jinak urcite ocenim recenze, jak dlouho nechat na vlasech, zda na mokry ci suchy atd.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam