• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    _BENNYVše špatné o mužích
    Tento klub je zameren na seriozni analyzu vsech chlapskych vlastnosti, na ktere se da nahlizet jako na negativni. O co v tomto klubu skutecne nejde jsou osobni urazky a diskuze smerovana na konkretni osoby, nikoliv na stanovene tema. Zde nam nejde o zanadavani si, zde se snazime dobrat se jadra pudla. Nezajima nas jenom JACI chlapi jsou, ale PROC jsou takovi jaci jsou.

Preji prijemnou sebereflexivni zabavu :-)
    rozbalit záhlaví
    LODBROG
    LODBROG --- ---
    LUCKYMARY: ...většina (ne všichni), ale opravdu většina mužů jsou neskuteční sobci, ...

Oprava: většina lidí ženy nevyjímaje, jsou neskuteční sobci.

...kterým je jedno, co žena cítí...

Proč by jim to nemělo být jedno, pokud je to na druhé "straně barikády" stejné? Když je ženě ukradený mužům úhel pohledu, proč by jemu neměl být ukradený ten její?
    Když se žena "cítí raněná", tak má stichnout celý vesmír, i kdyby byl zraněný taky?

... - a hlavně když od ní maj po rozchodu pokoj...

Proč by neměli mít?
    Vztah skončil.
    To znamená, že skončil.
    Pokud neskončil, tak neproběhl rozchod.

Muž bere rozchod vážně - ne jako nějakou hru. Je směšné předpokládat, že to neřeší - většinou ho to bolí úplně stejně, a má dost co rozdýchávat.
    Proč by měl v tu chvíli řešit ženinu bolest, když má dost té svojí?
    Řeší snad ona tu jeho?

Zvlášť když neměla příležitost tu otázku řešit... ale je to dost možné...?

LUCKYMARY: opravdu si myslíš, že bývalí partneři nemůžou být kamarádi?

Naopak - jsou to muži, kdo NEMAJÍ PROBLÉM být kamarádi se svou bývalou.
    Jsou to naopak ženy, kdo svého bývalého proklínají a neustále s nhím válčí.
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    LUCKYMARY: jen par poznamek ;-)

kolik chlapů po delším partnerském soužití má pevnou vůli?

LOL. cim to asi bude? :D

přijde mi, že většina (ne všichni), ale opravdu většina mužů jsou neskuteční sobci, kterým je jedno, co žena cítí

asi by to chtelo definovat ono sobectvi a postavit vedle domneleho zenskeho altruismu. napr. moje matka mi rika, ze jsem sobec, protoze se nechci ucastnit planu, ktere si sama vymyslela a radeji si vytvorim vlastni soukrome plany, s lidmi nebo bez. ona si mysli ze by se rozdala, a tak kdyz ma potrebu se rozdat, je vlezla a doterna a dokud nedosahne sveho, nelze se ji zbavit. tak nevim, z tohoto pohledu bych se radeji stykal vyhradne se samymi sobci :)

a hlavně když od ní maj po rozchodu pokoj

taky zajimave :) oni se lidi rozchazi proto, aby druhemu neco nandali, ale pokoj od nej nemeli? no, to mozna zeny, a nevidim na tom nic lichotiveho. evoluci se povedlo zeny dohnat do role "sberatele zistneho kamaradstvi", zrejme aby snaz prezila v jeskyni, kde jsou spolecne zdroje a nemoznost si sama nove obstarat. ve vysledku tedy neustale lpi na pseudo-pratelstvi, prostrednictvim jehoz ziskavaji pristup k vecem a sluzbam, ke kterym by se jinak formou vymenneho obchodu nebo lovu nedostaly.

my jakozto muzi chodime s zenami, dokud to ma smysl. jakmile to prestane mit smysl, rozchazime se a nemame potrebu s dotycnou dale mrhat casem. mozna je to necitlive, ale zaroven taky racionalni / rozumne. co bychom meli z toho, ze travime cas s nekym, kdo nam uz zadne sluzby poskytovat nebude a bude je jen sam vyzadovat? nic. proto to nedelame :)
    LUCKYMARY
    LUCKYMARY --- ---
    tak jo - tohle je určené pro milenky - ač vám chlap říká zlatíčko, miláčku, nebo jakkoliv jinak, nechová k vám žádný cit, jen si chce sex udělat plnohodnotným... Dále pak pro ty co jsou ve vztahu: pokud váš miláček vypráví o jiné - nezoufejte, je to jen způsob jak se dělat zajímavým a způsob muže být pro vás stále atrkativním... To že muž si udržuje milenku, ikdyž si buduje partnerský vztah - je klasika (co kdyby mu to náhodou nevyšlo?)... a kdysi mi jeden moudrý muž řekl - vášeň je silnější než láska - sice srdce patří jedné, ale když je možnost si užít jinde se supr kočkou? - chce to hodně velkou vůli nepodlehnout a přiznejme si - kolik chlapů po delším partnerském soužití má pevnou vůli?... Taky si myslim, že by mužům neuškodilo občas říct věci narovinu, než trápit a nechávat ženu v nejistotě... o rozcházení po telefonu ani nemluvě.... přijde mi, že většina (ne všichni), ale opravdu většina mužů jsou neskuteční sobci, kterým je jedno, co žena cítí - a hlavně když od ní maj po rozchodu pokoj... a také jsou sraby, co se týče rozchodů... muž si může říct, co chce, ale když žena si chce otevřít "hubu" tak je to konec... toť můj názor.... a pak ženy mějte vztah....
    BOHOUSH
    BOHOUSH --- ---
    TICHO: vol svobodu jestli to jeste jde a nech se od muzu zormazlovat...dnes je jina doba nez byvala a nema cenu marnit zivot a cas.
    MOTYLEK
    MOTYLEK --- ---
    IXTREMIST: Upřímnej debil. Dobrá kombinace.
    IXTREMIST
    IXTREMIST --- ---
    MINERWA: Třeba je jen upřimnej :)
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    LODBROG: ne, píšu to o někom, kdo je naprostej debil
    KOERHE
    KOERHE --- ---
    TICHO: Tak proč s ním ještě jsi? :D
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    Svět mužů | Nezařazené - derer.blog.respekt.ihned.cz
    http://derer.blog.respekt.ihned.cz/c1-46486360-svet-muzu
    LODBROG
    LODBROG --- ---
    MINERWA: Hm, a asi mluvíš o někom, kdo kouká do tohohle klubu, co?
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    nemyslím si, že by kluk/muž měl dělat následující věci:
    psát sms typu:(píšu to doslova jak by to neměl psát:) dal by sem si tě
    na odpověď "ne": nevěřim ti. dá se říct, že tě znám a vim, že jo, tak si to připusť
    na odpověď otázkou "Chceš mě nasrat?": já tě nechci nasrat, jen s tebou mít sex
    a na závěr by neměl psát, jak by rád dělal věci, který nikdy nedělal, i když měl tu možnost
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    TICHO: mas velke stesti! ;))
    TICHO
    TICHO --- ---
    _BENNY: tak můj muž mě do restaurace nebere - nemá je rád, dárky nenosí - neslaví narozeniny, s vyjímkou těch svých, kdy má další výmluvu proč se zpít.., rodinné výlety: tak 2x do roka a to je ještě většinou psycho: při pouštění draka mě kupříkladu seřval, že nefouká vítr.., no já nevim, jestli takvý poklad ještě někde pohledám...
    IXTREMIST
    IXTREMIST --- ---
    ANICASE: co to je sakra za lol?

Nikdo mě neučil, abych byl opatrný, když se vracím večer domů, nebo jdu osamělou ulicí.
    - btw. každej otec uči nevědomky i vědomky sveho syna jak se ubránit a jak si dávat bacha a jak sejmut všechno co ti chce ublížit

Pokud si půjdu koupit auto, dostanu lepší cenu než žena, která si koupí úplně stejné.
    - protože do skillu odhad ceny auta nedavá bodiky při přestupu na lvl, ale dává je do odhad ceny potravin většinou, kde chlap absolutne selže :)))7

To, že mě zmlátí nebo ohrožuje moje vlastní žena, je velmi malá, spíše žádná…
    - tak to bych se velice(!!!) hádal, ted mluvim z psychologicke praxe

To, že mě zmlátí nebo ohrožuje moje vlastní žena, je velmi malá, spíše žádná…
    - epic fail, ptaj se chlapu stejne jako zen

Ve většině zemí na světě, jsem já hlava rodiny. Má žena a děti jsou v hierarchii pode mnou.
    - chci videt jak budete spokojeny až budete mit z chlapu uknourany submisky

Je velmi pravděpodobné, že má mzda bude o ¼ - ½ vyšší než u mých ženských kolegyň na stejné pozici.
    - kdyby si ženy uměly beze strachu říct o vyšší plat, dostaly by ho (viz vyzkum českého statistického úřadu)

Mám dokonce privilegium nevědět o těchto výhodách.
    -- orly?

Ultralol tenhle clanek je nazornou ukázkou přísloví, "Kdo nechce hledá důvody, kdo chce hledá způsoby."
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    ANICASE: jo, po nejake dobe zacnou frflat jaktoze uz za ne chlap neplati jako predtim a co ze to maji za lakome sobce :))
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    ANICASE: ja predpokladam ze clovek ktery uz pracuje u rodicu nebydli :))

jasne ze je to o domluve. ale zeny rady dostavaji darky, jsou rady kdyz je za ne placeno atd. samy vyzaduji ekonomicky zdatnejsiho partnera nez jsou ony samy. ty penize se musi odnekud vzit.
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    ANICASE: kdy jsi naposledy za sveho muze zaplatila v restauraci 1200kc?
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    Je velmi pravděpodobné, že má mzda bude o ¼ - ½ vyšší než u mých ženských kolegyň na stejné pozici.

zapomnela dodat, ze 3/4 toho platu nakonec shrabne zenska, ktere se makat nechce :-)
    UNDERWORLD
    UNDERWORLD --- ---
    ANICASE:
    to psala naka zakomplexovana fenistka co zavidi ze nema pindika
    BIGES
    BIGES --- ---
    ANICASE: No určitě by se našly i články opačné, tedy proč je dobré být ženou. Od ženy se například nečeká, že zabezpečí rodinu.
    Při troše šikovnosti jde v zásadě vytvořit jakýkoli takový článek, třeba "Proč je lepší být parní lokomotivou než balíčkem špaget."
    BIGES
    BIGES --- ---
    ANICASE: Možná si spousta z nich uvědomila, že přes všechny nedostatky mají muži proti psům své výhody :) No a pokud dávají stále přednost psům, tak... tak jim ty mužské nikdo nenutí :)
    BIGES
    BIGES --- ---
    _BENNY: Já myslím, že za všechno můžou ty počítače a jiné novoty. Na našich mladejch let todle nebývalo, a taky jsme byli živi!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam