• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    _BENNYVše špatné o mužích
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    LUCKYMARY: jen par poznamek ;-)

kolik chlapů po delším partnerském soužití má pevnou vůli?

LOL. cim to asi bude? :D

přijde mi, že většina (ne všichni), ale opravdu většina mužů jsou neskuteční sobci, kterým je jedno, co žena cítí

asi by to chtelo definovat ono sobectvi a postavit vedle domneleho zenskeho altruismu. napr. moje matka mi rika, ze jsem sobec, protoze se nechci ucastnit planu, ktere si sama vymyslela a radeji si vytvorim vlastni soukrome plany, s lidmi nebo bez. ona si mysli ze by se rozdala, a tak kdyz ma potrebu se rozdat, je vlezla a doterna a dokud nedosahne sveho, nelze se ji zbavit. tak nevim, z tohoto pohledu bych se radeji stykal vyhradne se samymi sobci :)

a hlavně když od ní maj po rozchodu pokoj

taky zajimave :) oni se lidi rozchazi proto, aby druhemu neco nandali, ale pokoj od nej nemeli? no, to mozna zeny, a nevidim na tom nic lichotiveho. evoluci se povedlo zeny dohnat do role "sberatele zistneho kamaradstvi", zrejme aby snaz prezila v jeskyni, kde jsou spolecne zdroje a nemoznost si sama nove obstarat. ve vysledku tedy neustale lpi na pseudo-pratelstvi, prostrednictvim jehoz ziskavaji pristup k vecem a sluzbam, ke kterym by se jinak formou vymenneho obchodu nebo lovu nedostaly.

my jakozto muzi chodime s zenami, dokud to ma smysl. jakmile to prestane mit smysl, rozchazime se a nemame potrebu s dotycnou dale mrhat casem. mozna je to necitlive, ale zaroven taky racionalni / rozumne. co bychom meli z toho, ze travime cas s nekym, kdo nam uz zadne sluzby poskytovat nebude a bude je jen sam vyzadovat? nic. proto to nedelame :)
    LUCKYMARY
    LUCKYMARY --- ---
    tak jo - tohle je určené pro milenky - ač vám chlap říká zlatíčko, miláčku, nebo jakkoliv jinak, nechová k vám žádný cit, jen si chce sex udělat plnohodnotným... Dále pak pro ty co jsou ve vztahu: pokud váš miláček vypráví o jiné - nezoufejte, je to jen způsob jak se dělat zajímavým a způsob muže být pro vás stále atrkativním... To že muž si udržuje milenku, ikdyž si buduje partnerský vztah - je klasika (co kdyby mu to náhodou nevyšlo?)... a kdysi mi jeden moudrý muž řekl - vášeň je silnější než láska - sice srdce patří jedné, ale když je možnost si užít jinde se supr kočkou? - chce to hodně velkou vůli nepodlehnout a přiznejme si - kolik chlapů po delším partnerském soužití má pevnou vůli?... Taky si myslim, že by mužům neuškodilo občas říct věci narovinu, než trápit a nechávat ženu v nejistotě... o rozcházení po telefonu ani nemluvě.... přijde mi, že většina (ne všichni), ale opravdu většina mužů jsou neskuteční sobci, kterým je jedno, co žena cítí - a hlavně když od ní maj po rozchodu pokoj... a také jsou sraby, co se týče rozchodů... muž si může říct, co chce, ale když žena si chce otevřít "hubu" tak je to konec... toť můj názor.... a pak ženy mějte vztah....
    BOHOUSH
    BOHOUSH --- ---
    TICHO: vol svobodu jestli to jeste jde a nech se od muzu zormazlovat...dnes je jina doba nez byvala a nema cenu marnit zivot a cas.
    MOTYLEK
    MOTYLEK --- ---
    IXTREMIST: Upřímnej debil. Dobrá kombinace.
    IXTREMIST
    IXTREMIST --- ---
    MINERWA: Třeba je jen upřimnej :)
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    LODBROG: ne, píšu to o někom, kdo je naprostej debil
    KOERHE
    KOERHE --- ---
    TICHO: Tak proč s ním ještě jsi? :D
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    Svět mužů | Nezařazené - derer.blog.respekt.ihned.cz
    http://derer.blog.respekt.ihned.cz/c1-46486360-svet-muzu
    LODBROG
    LODBROG --- ---
    MINERWA: Hm, a asi mluvíš o někom, kdo kouká do tohohle klubu, co?
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    nemyslím si, že by kluk/muž měl dělat následující věci:
    psát sms typu:(píšu to doslova jak by to neměl psát:) dal by sem si tě
    na odpověď "ne": nevěřim ti. dá se říct, že tě znám a vim, že jo, tak si to připusť
    na odpověď otázkou "Chceš mě nasrat?": já tě nechci nasrat, jen s tebou mít sex
    a na závěr by neměl psát, jak by rád dělal věci, který nikdy nedělal, i když měl tu možnost
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    TICHO: mas velke stesti! ;))
    TICHO
    TICHO --- ---
    _BENNY: tak můj muž mě do restaurace nebere - nemá je rád, dárky nenosí - neslaví narozeniny, s vyjímkou těch svých, kdy má další výmluvu proč se zpít.., rodinné výlety: tak 2x do roka a to je ještě většinou psycho: při pouštění draka mě kupříkladu seřval, že nefouká vítr.., no já nevim, jestli takvý poklad ještě někde pohledám...
    IXTREMIST
    IXTREMIST --- ---
    ANICASE: co to je sakra za lol?

Nikdo mě neučil, abych byl opatrný, když se vracím večer domů, nebo jdu osamělou ulicí.
    - btw. každej otec uči nevědomky i vědomky sveho syna jak se ubránit a jak si dávat bacha a jak sejmut všechno co ti chce ublížit

Pokud si půjdu koupit auto, dostanu lepší cenu než žena, která si koupí úplně stejné.
    - protože do skillu odhad ceny auta nedavá bodiky při přestupu na lvl, ale dává je do odhad ceny potravin většinou, kde chlap absolutne selže :)))7

To, že mě zmlátí nebo ohrožuje moje vlastní žena, je velmi malá, spíše žádná…
    - tak to bych se velice(!!!) hádal, ted mluvim z psychologicke praxe

To, že mě zmlátí nebo ohrožuje moje vlastní žena, je velmi malá, spíše žádná…
    - epic fail, ptaj se chlapu stejne jako zen

Ve většině zemí na světě, jsem já hlava rodiny. Má žena a děti jsou v hierarchii pode mnou.
    - chci videt jak budete spokojeny až budete mit z chlapu uknourany submisky

Je velmi pravděpodobné, že má mzda bude o ¼ - ½ vyšší než u mých ženských kolegyň na stejné pozici.
    - kdyby si ženy uměly beze strachu říct o vyšší plat, dostaly by ho (viz vyzkum českého statistického úřadu)

Mám dokonce privilegium nevědět o těchto výhodách.
    -- orly?

Ultralol tenhle clanek je nazornou ukázkou přísloví, "Kdo nechce hledá důvody, kdo chce hledá způsoby."
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    ANICASE: jo, po nejake dobe zacnou frflat jaktoze uz za ne chlap neplati jako predtim a co ze to maji za lakome sobce :))
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    ANICASE: ja predpokladam ze clovek ktery uz pracuje u rodicu nebydli :))

jasne ze je to o domluve. ale zeny rady dostavaji darky, jsou rady kdyz je za ne placeno atd. samy vyzaduji ekonomicky zdatnejsiho partnera nez jsou ony samy. ty penize se musi odnekud vzit.
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    ANICASE: kdy jsi naposledy za sveho muze zaplatila v restauraci 1200kc?
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    Je velmi pravděpodobné, že má mzda bude o ¼ - ½ vyšší než u mých ženských kolegyň na stejné pozici.

zapomnela dodat, ze 3/4 toho platu nakonec shrabne zenska, ktere se makat nechce :-)
    UNDERWORLD
    UNDERWORLD --- ---
    ANICASE:
    to psala naka zakomplexovana fenistka co zavidi ze nema pindika
    BIGES
    BIGES --- ---
    ANICASE: No určitě by se našly i články opačné, tedy proč je dobré být ženou. Od ženy se například nečeká, že zabezpečí rodinu.
    Při troše šikovnosti jde v zásadě vytvořit jakýkoli takový článek, třeba "Proč je lepší být parní lokomotivou než balíčkem špaget."
    BIGES
    BIGES --- ---
    ANICASE: Možná si spousta z nich uvědomila, že přes všechny nedostatky mají muži proti psům své výhody :) No a pokud dávají stále přednost psům, tak... tak jim ty mužské nikdo nenutí :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam