• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    _BENNYVše špatné o mužích
    CHORCHEOS
    CHORCHEOS --- ---
    Napadlo mne, když jsem zde četl o egoismu a hajzlech... Je skutečně altruismus protiklad sobectví nebo jenom jeden z jeho možných projevů?
    Možná mateřský altruismus vůči dětem, ale ten je způsoben hormonálně...
    IXTREMIST
    IXTREMIST --- ---
    MONROE: Mno, problem je v tom, že tuhle věc většinou nenaplánuješ. A druhá je v tom, že pokud už ví že se to děje, tak se asi bojí reakce a nenapíše (tzv. si nechce kazit večer). Skus se sním domluvit, aby ti to dal vědět alespoň do 12 cti hodin a ráno napsal že žije. Potom se ale musíš zdržet svých cholerických sms, jinak už příště nenapíše.
    GL_ST0RM
    GL_ST0RM --- ---
    MONROE: ja si taky uz kolikrat rikal, ze nebudu chlastat v tydnu, kdyz se ma jit druhej den do prace a hadej, jak to obcas dopadne ...

A to sem to slibil sam sobe! :)
    GL_ST0RM
    GL_ST0RM --- ---
    MONROE: me by se nakulenymu taky moc nechtelo zpatky domu, kde me nekdo zjebe za to, ze sem si byl "ventilovat" :-)
    GL_ST0RM
    GL_ST0RM --- ---
    MONROE: tak chlastejte spolu :-)
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    MONROE: kazdej ma jinej ventil. bud rada ze se neodreagovava basejumpingem ;-)
    LANDRIEL
    LANDRIEL --- ---
    _BENNY: to naštěstí ne - jakkoliv nerada to říkám, můj exmanžel není ani zdaleka takový *******, jako byl/je můj drahý papá :-/ Skoro by se dalo říct, že v dnešní době a na tu bídu je "skoro" normální.

Kdyby tak člověk předem věděl, co se z toho druhého po čase vyklube.
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    LANDRIEL: no vidis, dokonce jste si obe vybraly stejny typ chlapa ;)

jako je to samozrejme demence, ale takovi jsou uz lidi. deti neplodi racionalne a racionalne je ani nevychovavaji. bohuzel.
    LANDRIEL
    LANDRIEL --- ---
    _BENNY: jako moje máma není bez chyby, a ano, čas od času pozoruji, že se někdy chovám podobně, a rovněž netvrdím, že malé nikdy neplácnu na zadek, protože občas mě (cholerika) vytočí do běla, ale nikdy bych nedělala to, co nám dělal otec, a ani to, co teď předvedl její otec, notabene abych to vydávala za normu či za něco, co je v pořádku. A to, co říká tvoje teta, mi přijde hrozné... já si zrovna myslím, že děti by se měly chránit co nejdýl - sama jsem si přesně užila už v dětství, jaká je život mrcha a nepřála bych to ani svému nepříteli, natož pak někomu, koho miluju (nebo bych aspoň měla, pokud teda mluvím za něj) nejvíc na světě.
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    LANDRIEL: znam spoustu zenskych ktery tak dlouho kritizovaly matcino chovani, az se zacaly postupem casu chovat uplne stejne. a kolikrat se taky ke svym detem chovaji hodne huste, jenom protoze pochazeji z pomeru kde se rodice k detem chovali jeste husteji. napr. moje tetka rika, ze by jeji deti mely poznat jaka je zivot mrcha stejne jako to poznala ona. a v tomto pripade uz jde primo o vybijeni si svych zivotnich nezdaru na vlastnich detech.
    LANDRIEL
    LANDRIEL --- ---
    _BENNY: teď bych měla napsat, že si nemyslím, že se tak chovají ženské... ale nenapíšu to, asi teď nejsem úplně objektivní
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    LANDRIEL: no, logicke to moc neni, ale lidi se tak chovaji :)
    LANDRIEL
    LANDRIEL --- ---
    _BENNY: tak radši budu dělat to, co vím, že není dobré, a tvrdit, že to dobré je? To je logické...
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    LANDRIEL: jak rikam, co nedelat vi asi kazdej kdo ma rozum. ale co delat (misto toho co delat nemas)? to te skoro nikde jinde nez doma nenauci ;)
    LANDRIEL
    LANDRIEL --- ---
    _BENNY: vidíš, a já bych řekla, že když nic jiného, tak můj velmi důrazně vyjádřený nesouhlas bude stačit (když už mu teda nepřijde samo od sebe podivné třísknout děcko tak, až vezme druhou o zem)
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    LANDRIEL: nj, znas to. clovek se tak strasne dlouho vymezuje proti svym rodicum, az nakonec skonci presne jako oni. to ted nemyslim na tebe ale na nej ;) asi ani nejde tak moc o to jestli s vychovou svych rodicu souhlasil nebo nesouhlasil, ale jestli vi jak se to da delat jinak. treba jen dela co zna.
    LANDRIEL
    LANDRIEL --- ---
    _BENNY: ale to, že na něj ho rodiče srali, přece neznamená, že se takhle bude chovat ke své dceři :( Jsem asi momentálně docela v šoku a rozhozená, ale fakt to nedokážu pochopit (a že jsem si od svého fotra taky užila svoje, ale za normu to fakt nepovažuju)...
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    LANDRIEL: hmm, co jeho vychova? nebyla jeste drsnejsi, ze ted tu svou povazuje za vyhovujici? :)
    LANDRIEL
    LANDRIEL --- ---
    _BENNY: nejhorší je, že on je asi fakt přesvědčený, že nedělá nic špatného a stará se o ni dobře, přestože pokaždé, když se od něj vrátí, tak vzápětí onemocní. Pošle ji s o rok mladší "sestřenicí" ven, dá ji na starost 9leté holčičce a pak ji zbije za to, že když je začaly honit nějaké kozy, tak ta moje utekla?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam