• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VANSpeed-dating srazy v Praze - lidi, terminy a mista, proste organizacni klub
    STRYX
    STRYX --- ---
    NAVARA: Hehe, no prave to intro by me zajimalo. V jakych mantinelech se tam lide budou snazit vykreslit. :o) Ono vubec model typu: 'mas tri vety, nejak strucne rekni kdo jsi' je pomerne intimni zalezitost.

YMLADRIS: No to uz je prakticky rys, ktery tomu dava opet bezne obrysy. Me spis fascinuje vize te vybrane vyhrocene sestiminutovky. Ve ktere se ti lide maji nejak sami sebe charakterizovat, predvest se, zaujmout. Prijde mi to svym zpusobem spravne divadelni.

BRENMCGUIRE
    BRENMCGUIRE --- ---
    SHEALA: dont panic. :)
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    YMLADRIS: mozna to je zasterka proti uzkosti... ale co neska neni ?
    pokud se lidi po speeddatingu nebudou psychicky sypat, tak proc ne.
    Osobne vidim, ze je mozny ze se sypat budou, ze na sebe narazi dva lidi co nemaji silu na vztah a navzajem si ublizi aniz by chteli, ale je to jen intuitivni teorie, ukaze nam to az praxe
    jinak si myslim ze speed dating dost zmeni nahled na vztahy, stejne jako ho zmenila treba HA i kdyz ne tolik :-)
    YMLADRIS
    YMLADRIS --- ---
    STRYX: disertacky o tomto jevu ktery budou napsany za pet let ukazou, zda ty 6minuty jsou fakt jen zasterka proti uzkosti a zda to podstatne se odehrava ex-post na baru ;)

na coz bych si vsadila ja, ale kdo vi, ani jsem k tomu nic negooglila
    HONZAF
    HONZAF --- ---
    LOBOTECH: dobre. jsem za. dodam na to domaci jablecnou limonadu ;)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    STRYX: Praveze za sest minut zvladnes mirne intro a nemusis se pak na toho trapne svitoriciho slizouna dalsi dve hodiny usmivat :)
    STRYX
    STRYX --- ---
    Prijde mi docela zajimave, ze na cely ten rozhovor je jenom sest minut. Fakt, by me zajimalo, jak je ty lidi vyuzijou. Co v nich vlastne chteji a co jsou vubec schopni o sobe rict :o) To muze byt zajimave ciste jenom sledovat. Nac budou klast duraz, jestli budou o sobe neco rikat, poslouchat toho druheho, ci jenom nejak nezavazne konverzovat.

Prijde mi to totiz jako takovy ten druh rozhovoru, ktere vedete v tramvaji, kdyz mate spolecne tri zastavky. Vzasade nejste schopni rict cokoliv smysluplneho, takze jakakoliv komunikace ma takovy spravne absurdne komicky bizarni podton neuzavrne letmosti. By mohlo byt prima prijit a jenom si takhle s ostatnima povidat a sledovat jaka temata se v jakych podobach rozvinou. Jaka ocekavani budou v chovani vasich protejsku evidentni. Co za tech sest minut vylozi na stul :o)
    FOUSAGE
    FOUSAGE --- ---
    YMLADRIS: to s pretvarovanim je dobrej postreh, ale myslim si ze na prvni dojem to vliv nema a ze neni duvod si vymyslet ve vecech ala zajmy, traveni volnyho casu a dalsi temata okolo kterych se ceka ze se bud vest rec
    BRENMCGUIRE
    BRENMCGUIRE --- ---
    YMLADRIS promin ale to s tím skype je opravdu pitomý nápad.
    si zajdi na chat nebo na nyx a domluv se s někým kdo s tebou bude chtít kafrat.
    YMLADRIS
    YMLADRIS --- ---
    jeste byste mohli udelat skype-verzi, aby clovek nemusel nikam chodit ;)

myslim v tomhle napr. na mimoprazske osamelce na vesnicich ;)

neni tu receny, zda je sluzba zdarma

a jeste narcisticko paranoidni poznamka: osobne mi to pripada moc umely, jako ze ti lidi se budou chovat jinak nez v realu, viz rozdily jak se clovek chova na vyberovym rizeni a jak pak v praxi kdyz ho vezmem ;-(, ale to neva, je to prima zabava. Nicmene mne napadlo ze benefit by mohl byt v tom prihlasit se na nekolik srazu, na vsechny lidi odpovidat ANO a pak na ty rande nechodit - ciste si jen overit svou 'seznamovaci hodnotu' pri ruznych zpusobech chovani atd. ;) [ jo vim ze mam chory uvazovani ]

nebyl by spatnej nejakej typ zpetne vazby, ze by respondenti treba za 3 mesice dycky odpovedeli na par otazek jako zda expost to hodnoti jako ze to pro ne byl prinos, co by zmenili v organizaci a tak - pro organizatory

good luck
    BRENMCGUIRE
    BRENMCGUIRE --- ---
    ALEF: myslím že no problem. u mě.
    ENDER
    ENDER --- ---
    ALEF: jasny jasny :)
    ALEF
    ALEF --- ---
    ENDER: no pokud se shodneme na tomhle datu, urcime organizatora, dohodneme misto, a treba ze tam bude 7 holek a 7 kluku, tak se potom zajemci prihlasi a budou tam, na tom neni prece nic slozityho, ne? je zodpovednosti urceneho organizatora zajistit, ze tam budto bude dost holek i kluku, nebo sraz zrusit pro nezajem... dokud to nevyzkousime, tak proste nebudeme vedet, jak se to bude chovat... :)
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    ENDER: Imho panaci na cas :) Pac nyx je plnej zadanejch, stastnejch lidi, tak co by se chodili seznamovat, ze jo? :P
    ENDER
    ENDER --- ---
    ALEF: a mas uz nejaky ty zensky co tam prijdou? nebo to nakonec skonci tim pitim panaku na cas? :)
    ALEF
    ALEF --- ---
    dekuji vsem za poutave prispevky k tematu filosofie nevery, ale ma nekdo pripominky nebo nejaky nazor k tomuhle? ALEF
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    SHEALA: Samozrejme :) Snubak sundavam jen na trenink, jinak ne :o) Ja nehledam problemy ;o)
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    LOBOTECH: ok, kdyz ti to tak funguje... jinak, mozna takova intimne rejpaci... pokud to dobre chapu jsi zenat ci zadan, hodlas to prezentovat pri seznamovani ?
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    SHEALA: To neznamena, ze bych do te doby nemohl byt? :) Navic je velice miziva sance, ze bych zrovna tam nekoho uhnal :) Planovane veci zasadne nevychazi, ja se proste jen rad seznamuju :) A vernost je otazkou toho jak ji kdo chape :)
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    LOBOTECH: ah tak :-) no verny rozhodne nejses kdyz si jdes hledat nekoho na speeddating :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam