SEZI: hele, já s tím Líbímseti fakt nevím... asi nejsem na NYXu primárně za účelem seznámení... spíš za účelem zabití času, nebo nevím. jako kdybych se seznamoval, tak uživatelky NYXu bych určitě měly přednost... ale nevím jestli se seznamovat přes NYX... to spíš domluvit přes NYX nějakou akci, na které se lidé blíže poznají, nebo tak... není třeba nějaké fórum typu "společně na oběd v pracovních dnech, v centru Prahy, vzdálenost do 20 min od Muzea" ?
V zásadě NYX má to štěstí, že je jednak poměrně inteligentně napsaný (nikde jinde jsem neviděl takhle super vyřešené odkazy na příspěvky, na které někdo reaguje), jednak je to klasický "shareware" - má obchodní model, ale je slušně použitelný pro ty, co neplatí (shareware je sice naprosto slepá ulička, dlouhodobě, ale v určité fázi to může vhodný model).
No a pak je tu ta otázka NYXáckého "elitářství"... no, já tedy nevím... já přišel k Internetu v době, kdy elitní byl samotný Internet jako takový... vesměs byl přístup jen z vysokých škol... a je fakt, že když se objevily ty tuny balastu v diskuzích na mainstreamových portálech, tak jsem to nějaký čas řešil tak, že jsem vlastně součástí žádné skutečné online komunity nebyl... sem tam nějaká diskuze pod nějakým článkem, to ano... ale je fakt, že tady je to hodně dobré a použitelné. Fakt takový revival online 90. let, pro mě...