ok, tak za petky (protoze 4ka koukam asi fakt nejsem, i kdyz kridlo tam bude hodne silne, i slavne ctyrky mam vetsinu jo rada..:)
vzbudit se rano, kolem osme devate, chvili lenosit, sviti slunce, ale protoze jsem uz plna energie nemuzu to vydrzet. pustim hudbu, jdu uvarit kafe, zatim se vzbudi i partner a netaha me zpatky do pelechu, nybrz prijde mi pomoct se snidani (protoze kdyz uz delam to kafe a kdyz uz jsem v kuchyni..:) sukani na kuchynske lince (mam za sebou ranni hygienu, on event. taky ;)
snidane na terase, ale klidne staci v tom nasem krasnem svetlem velkem pokoji, na zemi. vtipky, slovni hratky za tisic, duvernost. pak uklidit, vyfintit se a jit spolu mestem, v urcitem bode se rozejit protoze ja mam nejakou praci a on taky musi nekam jit. prace je analytickeho charakteru a nepostrada akci, rychlost. bavi me. ve dve si uvedomim ze mam desny hlad, zavolam partnerovi a jdem se najist. jime dlouho, nejake lehke exoticke jidlo, mluvime, on mi sdeluje sve dojmy z doby kdy byl sam, co zazil a rozvijime na tom nejake teorie
pak jdem na kafe a davame si venku na slunicku cigaro. pak ja jdu jeste chvili pracovat, a on jde domu, kde ma taky nejakou praci. koncim tak ve 4, v pul pate, jeste je krasne, jdu si nekam dat na zahradku drink a cist si, napisu mu kde me najde, a az pak dorazi, jdem spolu potkat jeste nekoho, jednu osobu, aby zapadl do party, cestou se najime a jdeme do divadla (nejake soucasne nebo existencialni tema a`la divadlo komedie). po divadle jdem jeste na drink kde rozebirame detaily nejakeho projektu, zvrhne se to a drinku je moc, dame par baru, potkame jeste par fajn lidi se kteryma jde mluvit i o hovne zajimave (aspon lingvisticky)
kdyz uz jsme oba uplne dead, jdem domu, jeste se dostane ke slovu nase tajna krabicka s drogama, zmenime stav, zasoustame si, bud venku nebo doma, spanek.
rano se zazrakem budim relativne provozuschopna s predsevzetim, ze dnes uz vecer nekalim ale pracuju na svych vecech, doma a dam max tak jeden dva drinky nez pujdu o pulnoci spat.
tak. ;)