• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MEDVIDEKEnneagram aneb nástroj sebepoznání, který se s člověkem nepáře...
    BAGHICEK
    BAGHICEK --- ---
    ( MONICARDIO: a u petek kridlicich v osme jsem pozorovala neco, co by se za urcitych okolnosti nebo pod urcitym pohledem dalo nazvat alibismus, tak to by mohla byt vlastnost, ktera by se s devitkovym pochopenim a vhledem do lidi, dala krasne pestovat :D a za tuhle uvahu se omlouvam, jsem hodna devitka s kridlem v jednicce a nevim, co to komu muze delat, kdyz si takhle myslenkove ulitnu.. tak me nebijte :) )
    BAGHICEK
    BAGHICEK --- ---
    MONICARDIO: predstavovala bych si devitkovy kridlo u osmicky, ze bude chtit strukturovany pravidelny rezim a denni rad :) bude se vyhybat zivotnim zmenam, ale vpodstate z pozice osmicky, tj. aby byla zachovana kontrola :) To co v zivote chce bude snadno odvozovat od uvedomeni si toho, co nechce :) (dnes mi to ale zase keca..)
    BAGHICEK
    BAGHICEK --- ---
    QUANTI: ja mam zas odbornou poradkyni Monicu :)
    kdybych se mela spolehat na vlastni chute, tak zrovna v obdobi po navratu z dovoleny (jidelnicek typu instatntni br. kase s omackou, slanina, cesnek, olej, syr, chleba) bych mela jist asi jenom sekanou a pivo ;) mela jsem se narodit jako ropak :)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    MEDVIDEK: ja se zas ucim spolehnout se na par oblibenych typu jidel/ingredienci (steak na brusinkach, kureci prsa s broskvi a syrem apod.) a na ty se spolehat. Ale obcas clovek tak jako nema chut na nic, nebo naopak na vsechno, a to je pak tezky :)
    MEDVIDEK
    MEDVIDEK --- ---
    Pro mě je někdy výběr z lístku taky problematický...většinou mám tak tři favoritní jídla co si vyberu a z nich udělám postupnou selekci.
    Naučila jsem se jednu věc, spolehnout se na to první co mě napadne ...takový ten instinkt...a většinou je to dobrá volba.

    MEDVIDEK
    MEDVIDEK --- ---
    MONICARDIO: bezradné 8 taky moc neznám:-)
    nicméně za tím , že ti vybere servírka se může skrývat něco jiného a to klidně , vztahovost.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    MONICARDIO: jo, je to natruc, ale jak rika Baghicek, "ono samo". Kdyz jsem byla mala, nasi si ze me delali legraci, ze mi budou rikat, at delam pravy opak (ale to taky nefungovalo :))) ja se teda snazim soustredit, kdyz mi nekdo rekne "ted se soustred", ale kdyz mi ve chvili, kdy jsem se chystala jit ucit, nekdo rekl "nemela by ses jit ucit?", to byl ohen na strese :>
    MONICARDIO: jeee, to ja taky vubec... to je vzdycky na pul hodiny a nikdo na me nesmi mluvit :)))
    DRAGEL
    DRAGEL --- ---
    MONICARDIO: Někdy je těžko rozhodnout se zda srovnat do latě servírku nebo kuchaře ... dost těžká volba ;-)
    DRAGEL
    DRAGEL --- ---
    KIM13: Taky neznám bezradnou osmičku. Už vidím jak ladně pluješ do kuchyně a tam libím hláskem pucuješ kuchaře, tak aby to bylo slyšet až před restauraci :-)))
    BAGHICEK
    BAGHICEK --- ---
    KIM13: :) aha, to jsi hodna! :)) osmicky umi krasne pomahat :D
    KIM13
    KIM13 --- ---
    BAGHICEK: :-)) Nemám žádnej problém.-))) Stěžovala si, tak jsme jí chtěla pomoci .-))))
    BAGHICEK
    BAGHICEK --- ---
    KIM13: mas problem? ta osma, co ji chces strihat kridlo umi bejt pekne vostra! :))
    KIM13
    KIM13 --- ---
    MONICARDIO: Aha.-))) Tak přijeď a já Ti to křídlo zastřihnu .-))))
    KIM13
    KIM13 --- ---
    BAGHICEK: Bezradná osmička?????? Takovou neznám!!!.-)
    BAGHICEK
    BAGHICEK --- ---
    MONICARDIO: provedu! ;)
    BAGHICEK
    BAGHICEK --- ---
    MONICARDIO: bezradne osmicky jsou roztomile B)

    MEDVIDEK: nemohly by se sedmicky preskocit? pekne prosim smutne koukam! :)
    BAGHICEK
    BAGHICEK --- ---
    MONICARDIO: devitka muze mit schopnost druheho cloveka skutecne hluboce chapat.. ale zaroven ma v sobe vzdor a rozplizlost diky nevyresene minulosti, ke ktere se stale vraci.. devitka.. devitka.. devitka :) no dojde na ni, ale nejdriv znicime osmicky ;)
    BAGHICEK
    BAGHICEK --- ---
    MONICARDIO: To vazne neni na truc :)
    Devitka vzdoruje, protoze misto aby naslouchala svym pocitum a touham (ktere byly kdysi z nejakych duvodu potlaceny a zapomenuty), tak se obsedantne venuje polemykam nad ruznymi postoji a nemuze se pak dlouho rozhodnout jestli ano nebo ne ;) A ty tu devitkovou nerozhodnost prece milujes, ne? :))
    Nesoustredit se na prednasce je ale uz paradox, protoze kdyz prece vnimam ten postoj druheho cloveka, ktery rika: "tohle je dulezite", tak me to urcite rozhodne zajima, to tema me prece zajimalo celou dobu, dokud nepadla ta veta. Vedome nevidim, proc bych tohle delala na truc :) to ono samo ;)
    BAGHICEK
    BAGHICEK --- ---
    MEDVIDEK: medvidku Ty jsi desnej dric! a hrozne rychla! :)

    jsem si pujcila tu palmerovou a bavila jsem se nad tim, jak devitka nemuze udrzet pozornost na vecech, co maji prioritu.. treba pro me na prednaskach veta "a tohle je dulezity" znamena, ze nasledujici vyklad pujde uplne mimo me :)
    MEDVIDEK
    MEDVIDEK --- ---
    Tak next týden se dovalím se sedmičkami a tabulkou...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam