• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MEDVIDEKEnneagram aneb nástroj sebepoznání, který se s člověkem nepáře...
    MEDVIDEK
    MEDVIDEK --- ---
    _JOAN_: hezké holky jsou naštěstí ve všech typech enneagramu .
    MEDVIDEK
    MEDVIDEK --- ---
    To mají docela fajn vymyšleno, když takhle napínají lidi:-). Zatím to může v člověku pracovat, bublat a kvést:-).
    _JOAN_
    _JOAN_ --- ---
    BAGHICEK: no já o tom před tim nevěděl vlastně nic a dalo mi to dobrej přehled, ikdyž si musim počkat na ty další, což mě netěší. Zatim se raději nikam neřadim.
    jinak jak píšeš o te duchovní rovině, je to typické pro tuto školu, že je zaměřená předevšim na esoterní aspekty, ostatně to poznáš i na joze, pokud tam půjdeš.

    jinak mě hlavně utkvělo, když vadžrananda mluvil o Atmanu a pak řekl "ale my se tu teď o víkendu budem zajímat tim malinkym "já" ;-)

    jo a hezké slečny souhlas :-)
    MEDVIDEK
    MEDVIDEK --- ---
    BAGHICEK: :-))))))))))))
    BAGHICEK
    BAGHICEK --- ---
    MEDVIDEK: a taky jsem se dozvedela, ze jednicka a sestka, kdyz vstoupej do mistnosti, tak si myslej, ze jsou lepsi, nez ostatni.. ale pssst! Kilianovi ani muk! :-)
    BAGHICEK
    BAGHICEK --- ---
    A mluvila jsem s klukem, co je jedna. Ale to vzajemny nasdileni jednicky neni zrovna easy :o)
    BAGHICEK
    BAGHICEK --- ---
    MEDVIDEK: aspon, ze je studeny.. sssss.. zblunk.. zblunk.. arrrgh.. pardon! :-) jeste jedno prosim :-)

    Co mi utkvelo? Hezke slecny. Podzimni priroda. Ze sestky jsou vynikajici lektori annea! :-) Atmosfera - pro kazde vykladane cislo byla jina, jine energie kolem a to je neco co se v knize ani pres internet nevycte. Probrala se prvni ctyri cisla a zbytek bude snad v dubnu. A taky jsme meli takove male lekce herectvi tech cisel.
    Nektery veci byly podany jinak nez tady (a zdalo se mi, ze tak davaji vic smysl) a taky to slo vic do duchovni roviny. Obsahem vykladu, meditacema a lidma, co tam byli.
    Moc si neumim predstavit, co by mi ten vikend dal bez predchozich znalosti :) asi zvedavost na pokracovani a jestli se to treba nejak rozuzli :)))
    MEDVIDEK
    MEDVIDEK --- ---
    BAGHICEK: ja zde...čepované došlo, jen láhvové:-)

    Pověz nějaké hezké zažitky z ennea akce, co Ti utvělo v mysli?
    BAGHICEK
    BAGHICEK --- ---
    ja nejsem vsechno a chci byt na tom SPRAVNEM miste!!!!!!!!!!! :-) (kruci, tak kde je ten prdola, co tu obsluhuje? :-) )
    KILIAN
    KILIAN --- ---
    Obecne pro vsechny, kteri maji pocit, ze jsou "vsechno", bych doporucil prostudovat typ 9 nebo pockat az se bude probirat zde. Tento typ ma v "popisu prace" prilisne prizpusobovani se a proto maji tendenci se ztotoznit se vsim, co se jim nabidne.
    BAGHICEK
    BAGHICEK --- ---
    Videla jsem spoustu vtipnych filmu o jednickach a fakt se v tom nachazim :) v tom legracnim vzteklounovi :) (a navic mam z jednicky mnohem bliz ke ctyrce, ke ktery mam ambivalentni vztah.. ) Pul roku si myslim, ze devet, ale ted je to nejvic jednicka.. ve stresu mi klesa ego do ctyrky a v bode uvolneni.. mi to pali a uzivam si.. its seven probably. Myslim, ze spravne jsem jedna (ikdyz mezi devitkama bych treba byla nejlepsi devitka ze vsech :o) )
    BAGHICEK
    BAGHICEK --- ---
    TOMVYN: jsi musel zaskrtat v tom testu skoro vsechna policka :)) ale muzes byt klidne ta dvojka s trosku poprenym (nebo zpracovanym) stresobodem v osmicce

    (Byla jsem na uzasnem vikendu s _Joan_ -em o annea a jedna z prvnich veci, co jsem si z prednasek odnesla, ze spousta lidi chce byt devet, ale malokdo ji skutecne je :-) )
    TOMVYN
    TOMVYN --- ---
    BAGHICEK: hm.. tak to ja jsem totalni blazen asi.. dyt ja patrim uplne fsude! esi budu muset resit od vseho neco, tak to abych si jeziskovi napsal o novej zivot.. (nebo si nejdriv prectu neco o eneagramu abych zjistil,co me ceka.. ;o)

    1. 8
    2. 10
    3. 7
    4. 8
    5. 5
    6. 8
    7. 8
    8. 5
    9. 7
    MARGARITKA
    MARGARITKA --- ---
    MONICARDIO: diky :-)
    MARGARITKA
    MARGARITKA --- ---
    MEDVIDEK: no koukala jsem na nastenku i na wiki a taky se ztotoznuju s vice typama, navic jsem hrozne nerozhodna a nevim kam se priklonit vic... kdybych to brala podle hrichu, tak jestli k obzerstvi nebo ke strachu :-D tyhle dva se u mne hodne vyrovnane perou :)
    MEDVIDEK
    MEDVIDEK --- ---
    MARGARITKA: hodně vyrovnané, je to jen informativní test, doporučuju literaturu a nebo info z nástěnky
    MEDVIDEK
    MEDVIDEK --- ---
    PETRONELA: ok...šup tam
    MARGARITKA
    MARGARITKA --- ---
    MONICARDIO: tak dik ja mam tolik hrichu ze spadam temer do vseho :-D radsi se nebudu nikam skatulkovat a je to :o)
    BAGHICEK
    BAGHICEK --- ---
    MONICARDIO: a dalsi co mi prijde podivny, jak treba ctyrka a petka vlastne ma pristup jenom do dvou trojic.. ze petka, kdyz nekridli do ctyrky, tak ji vlastne musi nejak unikat trojice se zamerenim na citeni.. zatimco ctyrka, kdyz nekridli do pet, tak muze hlavu snad zahodit? :)
    BAGHICEK
    BAGHICEK --- ---
    Na tech testech je tezky to, ze je potreba uprimnost k sobe samemu. A kdyz uz se clovek dohrabe nejaky subjektivni jistoty a myslis si, tak takhle to mam, tak ale co kdyz to navenek cely pusobi vlastne jinak? Da se poznat ennea typ zvenci?
    A pak jeste to ovlivnovani okolim, kde treba muzu na chvili ziskat pocit, ze mozna chci neco, co si pak uvedomim, ze vlastne ani nechci.. a nebo nektery z annea typu souvisi s vlastnosti/schopnosti, ve ktere jde o neco co je realne nedosazitelny, a kdyz se odmazou (spis zpracujou) tyhle projevy, tak z toho typu zustane co? :) zpracovanej typ? :) nebo nejaky paskvil? :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam