• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MEDVIDEKEnneagram aneb nástroj sebepoznání, který se s člověkem nepáře...
    BAGHICEK
    BAGHICEK --- ---
    Na tech testech je tezky to, ze je potreba uprimnost k sobe samemu. A kdyz uz se clovek dohrabe nejaky subjektivni jistoty a myslis si, tak takhle to mam, tak ale co kdyz to navenek cely pusobi vlastne jinak? Da se poznat ennea typ zvenci?
    A pak jeste to ovlivnovani okolim, kde treba muzu na chvili ziskat pocit, ze mozna chci neco, co si pak uvedomim, ze vlastne ani nechci.. a nebo nektery z annea typu souvisi s vlastnosti/schopnosti, ve ktere jde o neco co je realne nedosazitelny, a kdyz se odmazou (spis zpracujou) tyhle projevy, tak z toho typu zustane co? :) zpracovanej typ? :) nebo nejaky paskvil? :)
    BAGHICEK
    BAGHICEK --- ---
    I(+10) - N(+2) - T(+4) - P(+6)
    Typ Body
    1. 8
    2. 4
    3. 6
    4. 5
    5. 9
    6. 8
    7. 6
    8. 9
    9. 5

    se ze me snad stava petka :D a jeste devet bodu v osme, tak z toho jsem jelen..
    neni ten anneagram nakonec uplna blbost? :))) (jelenum vsechno hloupe, znate to..!)
    PETRONELA
    PETRONELA --- ---
    tak nejen podle testu mi vysel typ 4, tak bych rada do home tabulky
    MARGARITKA
    MARGARITKA --- ---
    Zdravim, chci se zeptat, jak bych mela brat takovyto vysledek testu... :o)
    Typ Body
    1. 6
    2. 7
    3. 3
    4. 8
    5. 7
    6. 8
    7. 8
    8. 8
    9. 7
    _JOAN_
    _JOAN_ --- ---
    jinak já doporučuju, určitě to bude kvalita...a v Lipnici je to tak nějak celkově fajn. :-)
    _JOAN_
    _JOAN_ --- ---
    Ahoj, pokud by se někdo příští týden nudil a nevěděl coby, tak se může stavit v Lipnici nad sázavou. ;-) tady "oficielní" pozvánka

    „Každý by chtěl zlepšit svět a každý by to také dovedl, jen kdyby chtěl začít sám u sebe.“ W.K.Heinrich

    Enneagram je prastarý psychologický systém s kořeny v posvátném učení. Popisuje všechny oblasti lidského chování, počínaje světem podnikání, přes mezilidské vztahy až k řešení individuálních konfliktních situací. Jeho základem je 9 základních vzorců, forem bytí ve světě, typů osobnosti a může se stát neocenitelným průvodcem na vaší cestě k sebepoznání a osobnímu růstu.

    Zveme vás na víkend pá 31.10. až ne 2.11.do Lipnice nad Sázavou, kam za námi přijede z Dánska pan Vajránanda, dlouholetý odborný přednášející o enneagramu, učitel herectví a skvělý jogín v jedné osobě. Ubytování a program nás bude stát 500Kč pro studenty, 700Kč pracující, osoby nenavštěvující kurz Rezonance 1200Kč.
    BAGHICEK
    BAGHICEK --- ---
    CHIMERA: myslim, ze presne tohle jsem si zakodovala letos na horolezecky expedici, kde kazdy den prinasel nove trable a stale bylo s cim bojovat, ale vsechno se nakonec dalo zvladnout.. a zaroven uznavam, ze to je zkusenost prinesena ze sveta, ktery neodpovida vsednodenni realite (a plahoceni).. je to jenom mysleny v rozsahu, co muze mit jeden clovek v sobe, kdyz bojuje za sebe ty sve boje (ze by 8? )a ma k tomu vsechny prostredky jako vlastni zdravi atd..
    na druhou mi to ale nebrani si myslet, ze optimismus je v rade pripadu pouhy nedostatek informaci :-) (skepticismus jak vysity ;) )
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    CAMAEL: nikdy jsem se nepovazovala za pesimistu, ackoliv to tak mohlo mozna vypadat. To, co vypada jako pesimismus, je ve vetsine pripadu lenost - uz se to nekdy nepovedlo, mohlo by se to nepovest zas, tak proc do toho investovat energii :))
    SHEEN
    SHEEN --- ---
    MONICARDIO: Antieuforika? Tý jo, to jsou věci teda. :-)))))) připomnělo mi to díl doktora House, kde nějaká nemoc vyvolávala obrovskou euforii v první fázi. takže se nemocný nezadržitelně tlemily úplně všemu.
    CHIMERA
    CHIMERA --- ---
    MONICARDIO: nemyslím euforii (tj. manii) - myslím normální optimismus. já na to trpím a někdy se sama divím, jak je to možné :-) přes všechny posranosti života tam dole uvnitř je něco, co mi dává doufat, že zas bude líp, i když rozum tomu naprosto nevěří. tak si přijdu jako magor :-)
    CAMAEL
    CAMAEL --- ---
    MEDVIDEK: Někdy, po obzvláště tvrdých úderech jsem na chvíli trochu opatrná a velice jasně si to uvědomuji... ale stačí i jen nepatrný záblesk lepších dní a okamžitě jsem zase to radostně naladěné stvoření.
    Dokonce by se dalo říci, že pokud to světlo naděje nikde pokud možno okamžitě nevykukuje, tak si ho stvořím sama. V temnotě žít nedokážu......
    CHIMERA
    CHIMERA --- ---
    já myslím, že optimismus je nemoc stejně jako klinická deprese (ale o dost příjemnější). přijde a neptá se tě, jestli ho chceš :-)
    MEDVIDEK
    MEDVIDEK --- ---
    BAGHICEK: no on JE bezbřehý optimismus podezřelý, co si budem povídat:-)
    BAGHICEK
    BAGHICEK --- ---
    MEDVIDEK: :-))

    Me zas z optimistu ponekud mrazi, ale za pesimistu se nepovazuju.
    MEDVIDEK
    MEDVIDEK --- ---
    To já si myslím, že je jaksi typické pro 9. Prostě občas je brodím temnotou a druhým hlásám světlo:-). A sobě hlásám temnotu a pak přijde světlo. (u 9 hrozí že se ztratí v mnohočetné osobnosti, když necítí samy sebe)........
    MEDVIDEK
    MEDVIDEK --- ---
    CAMAEL: myslím, že něco je napovrch a něco je uvnitř.
    Já sama sebe považuju za optimistu. Lidi kolem mě taky.
    Někde v hloubi sebe cítím, že ve mě je něco co neumím dost dobře popsat, spíš to vizualizuju jako směs...nabubřelosti, nihilismu a pesimismu. Avšak za tím vším je
    velké radostné a láskyplné srdce...
    CAMAEL
    CAMAEL --- ---
    MEDVIDEK: iž se mi dokonce několikrát stalo, že na mě reagovali lidi podrážděně a chtěla jsem se zeptat, jestli je ještě nějaké to číslo vysloveně optimistické... myslím, že třeba s trojkami vycházím nesmírně dobře, protože i ony chtějí pokrok a vývoj, ale více sami pro sebe a pro svoje zviditelnění....

    Třeba o devítkách si myslím, že jsou to spíše pesimisté a jejich neustálé sýčkování mi dost vadí... tohle by stálo za zmapování.... je něco jasně + a - nebo je to osobním založením?
    MEDVIDEK
    MEDVIDEK --- ---
    CAMAEL: :-) pokrokem je vůbec připustění si, že jsem majitel "nehorázného optimismu":-))))

    CAMAEL
    CAMAEL --- ---
    MEDVIDEK: Dokonale specifikováno, jako bys mě znala :-))))

    MEDVIDEK: Jen si nejsem jistá, jak dokážu určit ve svém optimismu svůj vlastní stupeň vyspělosti... ;-)

    CHIMERA: S tím bodem stresu to u mě funguje tak, že když se dostávám do stresové situace, tak se stávám hnidopichem a puntičkářem a namísto toho, abych si situaci s přehledem ulehčila, jestě si to zkomplikuji (standardní situace v zaměstnání....)
    SHEEN
    SHEEN --- ---
    MONICARDIO: Z mého pohledu je to úplně jedno. Nevidím problém někam dojet, protože v mém případě to vždy znamená někam dojet. Jen nejsem bez závazků, tak se na tom nedá stavět. Vždy to musí stát na nějaké partě lidí, kteří vědí, že se určitě sejdou alespoň oni.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam