tak pročítám,přemítám,pokouším se dát si vše dohromady.čím víc přemýšlím,tím těžší je se v tom vyznat.páč mě naskakuje,že vše se sebou souvisí.hlavně ten trojuhelník 3*6*9.To znám.vychovávali me,k výkonu,ale já se v konkurenčním prostředí necítila dobře.přesto jsem konala,co jsem konat měla-studovala školu,kterou jsem nesnášela a jak jsem mohla,tak se z ní ulívala,ale měla jsem to tak pořešený,že na to nikdo nepřišel,takže podvod,lež?takže přece jen 3ka.když jsem vylétla z hnízda,´/stále ještě v sebeklamu,že rádá studuju/,do půl roku jsem to studium vzdala.přišla jsem na to že to vlastně nechci. pak přišla 6ka- pochyby,strachy a zkoušky z odvahy,které jsem si sama zadávala a taky psychosomatiské bolesti břicha.ty trvaly až do narození 1ho dítěte.ted mám 2 děti,muže,existenci nemusím řešit a stejně mi to přijde málo.pořád tam něco hlodá a říká-co vykonáš?čím se budeš živit?/cože tak to je furt ten 3kový program?to me to ještě drží?/To je nemožný. sama sebe vidím jako 9ku.sedí mi tam většina věcí.3ka by se prý měla otevřít bezpodmínečné lasce,ta je schopností 9ky.Děti mi k tomu dávají ideální příležitost.ale jestli to správně chápu,je pro 3ku 9ka bod stresu?prosím pomoz se závěrečnou rovnicí..:))