Já jsem 9 s křídlem do 8.
Charakteristika: Pohodář
Tento typ 9 se jeví jako pohodový člověk, klidný a dost stabilní. Má k dispozici energii 8-smičky a to tehdy, když má nějaký cíl a ví kam směřuje. Tato energie mu pomáhá k jejich dosahování. Občas dokončuje věci, které tato 9 začala:).
Může vlastnít poměrně slušné vyzařování (charisma) a většinou si toho tato 9 není vůbec vědoma.
Bere velmi vážně to co dělá, ale podceňuje se.
8smičkové křídlo dává tomuto člověku dost odvahy a je vysoce intuitivní. Primárně to není žádný intelektuální člověk, spíš tělesný. Nicméně může intelekt vysoký mít (ten je naučený a vypilovaný).
Když je tato 9 ve stresu, vykazuje formy stresu jak 9 tky tak 8 osmy.
Tzn. je pasivní a upřimná a náhle může přejít v dost ostrou osmičku. V tu chvíli je příkrá, kritická - obratem zas citlivá a pomáhající. Jak na housenkové dráze.
Zlost může sbírát kousek po kousku a náhle exploduje s poměrně destruktivními následky. (moje osobní zkušenost v tomto směru je rozbitá polovina nádobí doma, ovoce, které jsem ve vzteku mrskala a věty, za které se do dneška červenám...)
Tento člověk si neuvědomuje rozdíl mezi asertivitou a neupřimností či necitlivostí vůči druhým. V horším případě je netaktní, nediskrétní a zcela bez loajality.
Sexuální život má chaotický a většinou se prostě řídí jen touhou a tělesnem. Bez citu. Uf.
Ale pozor! S vším se dá pracovat:)))))
Slavné 9 s křídlem do 8smy: Clint Eastwood, John Goodman, Peter Falk, Keanu Reaves, Ringo Starr, Whoopi Goldberg, možná Halina Pawlowská