• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KINGFISHERAquaparky a veřejné bazény

    Cílem klubu je rozšířit si obzory a zjistit informace o různých aquaparcích a bazénech. Vědět o tom či onom zařízení prostě všechno. Proč tam chodit, nebo se mu obloukem vyhnout. Například pokud pojedete skrz nějaké město, nebo někde budete trávit více času je dobré vědět, že v tom městě (nebo okolí) je příjemný bazén. Pokud dáte dohromady nějakou referenci, ke konci ohodnoťte škálou od 1 do 10 jak na vás aquapark/bazén zapůsobil (1 nejhorší a 10 nejlepší). Není to podmínkou, záleží na vás. Připište k textu HOME a já to dám na nástěnku.
    rozbalit záhlaví
    ZOFI
    ZOFI --- ---
    YNOR: vypadá to dobře. Je některý z bazénů termální? Kolik stojí noc pro dva podzim - jaro?
    PEET
    PEET --- ---
    cau plavci, nevite o bazenu v pze, ktery se necisti chlorem? Nasel jsem akorat par malych pro deti, cistenych ozonem - http://www.vydrysek.info/bazen.html . Pak Hloubetin ma byt "prisolovany", takze chloru asi o neco min. Nejakou 25ku bez chloru ale ne a ne najit.
    KACZER
    KACZER --- ---
    Zeme: Italie - Sicilie; Catania
    Park: Etnaland - http://www.etnaland.eu



    Cas navstevy: 31.8.2009 - patek
    Cena: 20€ / osoba (low season)

    Doporuceni: ano - palec nahoru


    predevcirem jsem byl se slecnou v sicilskym etnalandu, a protoze sem tu zadnou zminku nenasel, prihazuju strucnou zkusenost.
    obecne se nam tam libilo docela dost, nebylo tam nejaky extra mnozstvi lidi s ohledem na kapacitu parku, parkoviste i koridory pro fronty. nicmene nektery atrakce byly stejne na cca 10-20 minut fronty. obcerstveni relativne na urovni. celkovy mnozstvi atrakci 24. my tam byli hlavne na water slidech pro dva a toboganech :) vtipnej byl i odpocinkovej crocodile rapids.
    ZOFI
    ZOFI --- ---
    Desetileté dítě zemřelo v maďarském aquaparku, nasálo ho čistící zařízení – Novinky.cz
    http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/174581-desetilete-dite-zemrelo-v-madarskem-aquaparku-nasalo-ho-cistici-zarizeni.html
    AUSSIE
    AUSSIE --- ---
    Dobry je tez akvapark Teplice, tobogan, podvodni masazni proudy, bazen na plavani 25m. Sauna a para neni bohuzel v cene, ale jinak mi vyhovuje:)
    JARANERO
    JARANERO --- ---
    cestou na/ze sumavy, nejlepe vecer, vhodne pro plavce samotare, sumavske chatare a chalupare:)
    http://bazen.horazdovice.cz/
    otevreno do 22.00, vstup nejpozdeji ve 21.00, bazen nutne opustit ve 21.45, ale obvykle budete od 21.15 - 21.45 plavat temer sami.. voda cista, ani tepla, ani studena, ciste a pomerne prakticke zazemi, bufet s chlebicky samozrejmosti:) na satni skrinku je dobre mit pripravenou 20 Kc minci...
    behem dne pak normalni, pomerne cily provoz, deticky, tobogan, sauna...vice viz link.
    je to daleko - asi 120 od Prahy, ale je dobre o tom vedet. Plavani zdar:o)
    SALVAJA
    SALVAJA --- ---
    KINGFISHER: panebo¨že fuj
    LOJZEE: au au au
    RONDALUS
    RONDALUS --- ---
    Zdarek.. nemate nekdo tip na co nejlepsi Aquapark v Italii v Toskansku a okoli? Nasel jsem si tam dva.. jeden ve Follonice a jeden v Cecine... ve Follonice jsem uz byl a celkem teda nic moc... Cecine osobne neznam. Tak jestli nemate nejakej tip, kterej se vam osvedcil
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    KINGFISHER: to je veřejné WC? :D
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---


    fotka od ID Klari z Bulharska a komment: se priznam, ze sem ani nesla, sem se bala..

    tssss... takova skoda.. .)
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    tak to je zlo! :-)

    FACELESS
    FACELESS --- ---
    do cestlic chodime relativne casto a vcelku spokojenost. vyborne jsou hlavne tamni sauny; skoda je, ze se neda listek koupit jenom do nich (je v nich i samostatny bazen, takze clovek by si zaplaval i tak)
    EUCHENIE
    EUCHENIE --- ---
    EUCHENIE
    EUCHENIE --- ---
    doporuřuji "o lala" v davosu.)
    http://www.eau-la-la.ch/index.cfm
    úžo, navíc když je venku sníh.. supr je se v něm vyválet a zas zpět do vody, navíc tam je spousta masážních trysek a tak. a cena.. 9 CHF.. jako luxus! jen je to z ruky.. škoda, že není něco takovýho v pze, jenže by to určo bylo předražený a narvaný.. nebo předražený nebo narvaný .)
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    TOM: souhlas a jako bonbonek nam tam byla regulerni kosa..
    PETATA
    PETATA --- ---
    JACOB: Holmes Place na Smíchově. Ale je malinkej....
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    .. a šatnářky tam viděj do šaten :-)
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    hlavně ten aquapark je celej tragickej..mělkej bazén, orezlý schody na tobogánu.. nic moc.. radši bych asi zkusil bazén v Radlicích.. http://www.sk-motorlet.cz/default.asp?action=d&ArticleId=26 .. maj do půl desátý.. je tam jenom bazén..
    HONZAF
    HONZAF --- ---
    JACOB: letnanska laguna. ma do 22:00 a takhle vecer mi prislo ze tam tech lidi moc opravdu neni. ale muze se lisit nas nazor na definici moc lidi .. :)
    JACOB
    JACOB --- ---
    hoj, mel bych takovy predpokladam asi bezny dotaz.. rad bych v praze nasel nejakej bazen, kde bude v nejakou hodinu (idealne k veceru/v noci) co nejmene lidi.. :) nemate nekdo nejakej tip? ;-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam