• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    __PEATAUTO+MOTO_VIDEO+FOTO
    NGANASAN
    NGANASAN --- ---
    NGANASAN
    NGANASAN --- ---

ŠKODA 935 Dynamic.
    NGANASAN
    NGANASAN --- ---
    tohle musím dát

KYSOUR
    KYSOUR --- ---
    WACLOSH:
    Tohle je prostě......:D

Leah Pritchett Dodge Challenger Hellcat Burnout
    https://www.youtube.com/watch?v=5CoJxczpOhA
    KYSOUR
    KYSOUR --- ---
    WACLOSH: Ne tohle konrétní ne, viděl jsem hromadu jiných. Muscle má bejt levnej, praktickej a přemotorovanej- to je definice USA Musscle Car. Dostupný silný auto s výrazem a osobností. Máš určitě pravdu, že ZL1 je dobré auto a strčí do kapsy TurboS a NEKTERY McLareny, ale o tom pro mě prostě tenhle typ aut není. Má bejt šílený, zbytečně silný, nenažraný a nahánějící hrůzu od pohledu. Né dobře ovladatelnej sporťák se jménem jako tablet.....Hellcatu museli vyndat jedno světlo aby zvládal nasát tolik vzduchu pro těch 707 koní...to na něm miluju a jo jsem zaujatej...:)
    WACLOSH
    WACLOSH --- ---
    KYSOUR: opet. Videls to video? Muscle ma mit velkej motor a dobry casy na dragstripu. Tenhle ma velkej motor, nejlepsi casy na dragstripu ze vsech muscle a k tomu strka do kapsy McLareny a Porsche TurboS na skid padu a na figure 8, jo a jeste porazi Corvette Stingray Grand Sport a hromadu dalsich okruhovejch placek v jejich sportu na jejich vlastnim hristi.
    KYSOUR
    KYSOUR --- ---
    WACLOSH: 1\4 mile ma lepsi čas protoze hellcat poste takovej vykon efektivne nepřenese na vozovku, díky bohu jinak by tak neskutečně negumoval.
    Myslim si, ze muscle cars nejsou o času na kolo, je to o ty pantomimě, vzhledu, burnoutu (tam strci Z1 do kapsy a to neskutečně) prostě o výrazu toho auta, kde Hellcat už i tím názvem jasně stanoví laťku.
    WACLOSH
    WACLOSH --- ---
    KYSOUR: videls to video? Ma 1/4 mile lepsi cas, v tech Willow Springs nanda Hellcatu asi pet vterin na kolo.
    KYSOUR
    KYSOUR --- ---
    WACLOSH: Nevím, oproti Hellcatu mi to příjde taková hračka spíš :)
    NGANASAN
    NGANASAN --- ---

Ferrari F12 TRS
    WACLOSH
    WACLOSH --- ---
    Camaro ZL1... cenim
    2017 Chevrolet Camaro ZL1: Meet the Supercar Destroying Camaro! - Ignition Ep. 168
    http://www.youtube.com/watch?v=E0amO_lJks8
    WACLOSH
    WACLOSH --- ---
    ENT: slysels nekdy jak radi CLA AMG? To je fakt pruser to auto.
    BOBASH
    BOBASH --- ---
    ENT: CLA je sedan resp. kombík od třídy A. Jo a chceš to ještě zhoršit? Základní naftovej motor tý věci je ve skutečnosti 1.5 dCi od Renaultu/Dacie. Takže můžeš mít CLA s motorem z Loganu.

Příjemné sny přeju.
    ENT
    ENT --- ---
    WACLOSH: Tak u toho BMW jsem to tak nejak cekal, vzhledove to je fakt hrozny auto, ale CLA se mi libi(lo), mel jsem ho za karu, se kterou muze byt i zabava. Tohle to vsechno bori..
    WACLOSH
    WACLOSH --- ---
    ENT: jo, motory napric a pohon predni napravy. Je to vysmech. To samy BMW ve dvojkovym toureru treba.
    NGANASAN
    NGANASAN --- ---

NGANASAN
    NGANASAN --- ---

ENT
    ENT --- ---
    CEPAL: cože, CLA má náhon na předek??? Právě jsi mi zničil min. tenhle den.. :((
    CEPAL
    CEPAL --- ---
    BACCARA: :-)))... tak ja bych byl ochoten prijmout C63AMG (a okamzite vymenit za C215 CL55AMG-kompressor, coz je vlastne S-klasse)
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    CEPAL: Mercedes začíná od modelu E a tam je vše v pořádku i s náhonem :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam