• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    __PEATAUTO+MOTO_VIDEO+FOTO

Pastujte a linkujte vsechny pekny fotky a videa, cim min blbejch kecu, tim lip.

rozbalit záhlaví
    BOBASH
    BOBASH --- ---
    CEPAL: Některý generace ano - ale pravděpodobnost, že by jezdil některou z nich, je extrémně nízká (jde o prvních pár generací, který jsou většinou dávno mrtvý, Espace není úplně trvanlivá věc). Takže předpokládám, že jezdí minulým nebo současným Espacem, nebo některou generací Scénicu. Dobrej Scénic není snad žádnej, předposlední Espace by byl asi akceptovatelnej, novej by byl za půl mega zajímavej, ale za milion si ho může koupit jen šílenec...

To už snad radši i Citroëny, Picassa jsou aspoň levný a uvnitř chytře udělaný.

DRAGON: Kdyby nezačal totálně nesmyslným blábolem o věci, který nerozumí, tak bych si nerejpnul do jeho neschopnosti vybrat si aspoň normální auto, když chce poučovat ostatní o tom, jaký jsou ty auta ve kterejch nejel. A ano, člověk, kterej si koupí Renault aniž by na něj dostal slevu 40 % a víc (pak se to dá pochopit) by o výběru aut měl radši mlčet (je pár výjimek mezi Renaulty).
    CEPAL
    CEPAL --- ---
    BOBASH: Jen se zeptam, u ktereho MPV jsi skoncil Ty? Podle me nektery generace Espace nebyly notne mizeny, a nektery byly dost inovativni, ale ja nikdy zadnyhi nemel, tak treba majinotresnou spolehlivost.
    BOBASH
    BOBASH --- ---
    STEHLA: Já bych to upřesnil. Mustang a Camaro jsou pony cars. Challenger je pojetím naprosto klasickej muscle car - a nejde o motor, ale o to, že muscle car byl tradičně udělanej ze středně velkýho sedanu a byl plnohodnotně čtyřmístnej.

Challenger je klasickej muscle car i jako SRT392 nebo R/T (V6 má na muscle car výkon, ale je to jen V6, no).

A ad kecy o "ježdění jen rovně" - ano, Hellcat má v zatáčkách problém držet se naftovýho Mercedesu SLK. Na druhou stranu, to je pořád mnohem rychlejc, než většina řidičů kdy s čím pojede.

Aktuální Mustang jezdí jako levnějc udělaná alternativa evropskýho GT, nejpodobnější je Jaguaru XK poslední generace a i v zatáčkách je rychlej až zbytečně. Na auto za milion je rozhodně rychlej až dost... Těžko za ty prachy hledat něco rychlejšího, snad kromě některých super hatchů...

Minulej Mustang ještě s tuhou byl trochu neohrabanej, ale přesto byl minimálně v ostrejch verzích (GT500 a Boss 302) opět rychlej víc než dost.

Camaro je podle všeho dost podobný aktuálnímu Mustangu, ale netroufnu si konkrétně komentovat, protože jsem s ním, narozdíl od všech výše zmíněných aut, nikdy nejel.

V každém případě bych člověku, který autům rozumí natolik, že prošel kolem všech výborných rodinných aut, který trh nabízí, a koupil si Espace nebo Scénic nebo kterej z těch krámů (kterýma mě moje práce donutila jezdit taky, pročež vím, že to jsou krámy), doporučil trousit méně rozumů o porovnání muscle cars, pony cars a čehokoliv podobnýho ;)
    STEHLA
    STEHLA --- ---
    CEPAL: zklamu tě :-) ... mám rodinu, takže velkoprostorové auto s píčou. Proto se chodím alespoň koukat sem na krásný fotky NGANASANA.
    CEPAL
    CEPAL --- ---
    STEHLA: A v cem jezdis ty? Fabia HTP, ma zadni sedacce, tipuju...
    NGANASAN
    NGANASAN --- ---

STEHLA
    STEHLA --- ---
    Nechci kazit mokré sny, ale když to vezmu z původního významu, tak všechny současný americký sračky (Mustang, Camaro, Challenger..) jsou Pony Cars.
    Jedinej Hellcat by se dal díky motoru považovat za Muscle.
    navíc na co ti je auto, který umí jet jen rovně.
    NGANASAN
    NGANASAN --- ---
    NGANASAN
    NGANASAN --- ---

ŠKODA 935 Dynamic.
    NGANASAN
    NGANASAN --- ---
    tohle musím dát

KYSOUR
    KYSOUR --- ---
    WACLOSH:
    Tohle je prostě......:D

Leah Pritchett Dodge Challenger Hellcat Burnout
    https://www.youtube.com/watch?v=5CoJxczpOhA
    KYSOUR
    KYSOUR --- ---
    WACLOSH: Ne tohle konrétní ne, viděl jsem hromadu jiných. Muscle má bejt levnej, praktickej a přemotorovanej- to je definice USA Musscle Car. Dostupný silný auto s výrazem a osobností. Máš určitě pravdu, že ZL1 je dobré auto a strčí do kapsy TurboS a NEKTERY McLareny, ale o tom pro mě prostě tenhle typ aut není. Má bejt šílený, zbytečně silný, nenažraný a nahánějící hrůzu od pohledu. Né dobře ovladatelnej sporťák se jménem jako tablet.....Hellcatu museli vyndat jedno světlo aby zvládal nasát tolik vzduchu pro těch 707 koní...to na něm miluju a jo jsem zaujatej...:)
    WACLOSH
    WACLOSH --- ---
    KYSOUR: opet. Videls to video? Muscle ma mit velkej motor a dobry casy na dragstripu. Tenhle ma velkej motor, nejlepsi casy na dragstripu ze vsech muscle a k tomu strka do kapsy McLareny a Porsche TurboS na skid padu a na figure 8, jo a jeste porazi Corvette Stingray Grand Sport a hromadu dalsich okruhovejch placek v jejich sportu na jejich vlastnim hristi.
    KYSOUR
    KYSOUR --- ---
    WACLOSH: 1\4 mile ma lepsi čas protoze hellcat poste takovej vykon efektivne nepřenese na vozovku, díky bohu jinak by tak neskutečně negumoval.
    Myslim si, ze muscle cars nejsou o času na kolo, je to o ty pantomimě, vzhledu, burnoutu (tam strci Z1 do kapsy a to neskutečně) prostě o výrazu toho auta, kde Hellcat už i tím názvem jasně stanoví laťku.
    WACLOSH
    WACLOSH --- ---
    KYSOUR: videls to video? Ma 1/4 mile lepsi cas, v tech Willow Springs nanda Hellcatu asi pet vterin na kolo.
    KYSOUR
    KYSOUR --- ---
    WACLOSH: Nevím, oproti Hellcatu mi to příjde taková hračka spíš :)
    NGANASAN
    NGANASAN --- ---

Ferrari F12 TRS
    WACLOSH
    WACLOSH --- ---
    Camaro ZL1... cenim
    2017 Chevrolet Camaro ZL1: Meet the Supercar Destroying Camaro! - Ignition Ep. 168
    http://www.youtube.com/watch?v=E0amO_lJks8
    WACLOSH
    WACLOSH --- ---
    ENT: slysels nekdy jak radi CLA AMG? To je fakt pruser to auto.
    BOBASH
    BOBASH --- ---
    ENT: CLA je sedan resp. kombík od třídy A. Jo a chceš to ještě zhoršit? Základní naftovej motor tý věci je ve skutečnosti 1.5 dCi od Renaultu/Dacie. Takže můžeš mít CLA s motorem z Loganu.

Příjemné sny přeju.
    ENT
    ENT --- ---
    WACLOSH: Tak u toho BMW jsem to tak nejak cekal, vzhledove to je fakt hrozny auto, ale CLA se mi libi(lo), mel jsem ho za karu, se kterou muze byt i zabava. Tohle to vsechno bori..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam