• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    __PEATAUTO+MOTO_VIDEO+FOTO

Pastujte a linkujte vsechny pekny fotky a videa, cim min blbejch kecu, tim lip.

rozbalit záhlaví
    CUSTOM1
    CUSTOM1 --- ---
    RAJCHE: Boží věc! Držím palce! ;)
    RAJCHE
    RAJCHE --- ---
    jj..moje dream car. Kdyby jste nekdo narazil nekdy na inzerat. Preposlete prosim. Jdu do toho i kdyby to melo byt nekde v Texasu. Udelam si vylet :)

The Brubaker Box | Automotive Beauty | eGarage
    https://www.youtube.com/watch?v=D8dBoKZuZys

MONOTYPEK
    MONOTYPEK --- ---
    no jo... Bubaker Box. měl jsem jako angličáka, ale ve verzi z ARKII

RSZ
    RSZ --- ---
    RAJCHE: parádní kára..

RAJCHE
    RAJCHE --- ---
    CEPAL
    CEPAL --- ---
    RAJCHE: To je dost neaktualni :-).
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    BOBASH: ha! :)
    CADDY
    CADDY --- ---
    RAJCHE: nadherna prehlidka...az na ten posledni hnus, ktery novym modelem zase nastesti napravili...
    BOBASH
    BOBASH --- ---
    DRAGON: Jestli to vono nebude tím, že exteriér BMW Z8 navrhoval nějakej Fisker... ;)
    RAJCHE
    RAJCHE --- ---
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    TOMMY_: a ja snad psal, ze se mi to libi? :)
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    DRAGON: no me prave absolutne nesedi ty proporce. Kdyz kopirujes ( inspirujes se ) necim co je mnohem mensi a ty to vlastne protahnes a pokroutis aby to sedelo do velikosti jakou potrebujes.. prijde mi to paskvill. Z8 je nadcasovy.. karma jen takovej divnej rejnok ( i s tema fousama vepredu )
    CEPAL
    CEPAL --- ---
    Nekdo v Brne ma pohadkovou svatbu na Špilberku.... s Koncertem Lucie.... a timhle svstebnim dareckem...

DRAGON
    DRAGON --- ---
    TOMMY_: v okamziku, co sem videl poprvy Karmu, tak mi bylo jasny, ze kluci z Fiskeru maj asi dost radi BMW Z8 :) s Emotio nemam jedinej problem, ale mne se zmutovani zraloci libi, nejen na silnicich :)

TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    DRAGON: nedavno jsem videl v Plzni pred dopravnim inspektoratem Karmu.. a vubec me to nevzal.. prislo mi to moc dlouhy, divny svetla a az moc bmw like ta predni maska.. ale nejak divne tvarovana.. tohle me bavi o neco vic.. ale porad je to zepredu jako zmutovanej zralok..
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    Henry Fisker predstavil koncept novyho elektrickeho Fiskera EMotio. 400 mil dojezd a Lidar navigace.

plus bych si dovolil moc peknej clanek, nevim kam s nim jinam, tady to myslim panove oceni.
    Nejšílenější sezóna Formule 1: 1986, rok, kdy turba neměla limit | Autoforum.cz
    http://www.autoforum.cz/fascinace/nejsilenejsi-sezona-formule-1-1986-rok-kdy-turba-nemela-limit/

TOFI: jeste sem nahazej novou Kiu, ta tu chybi :)
    TOFI
    TOFI --- ---

TOFI
    TOFI --- ---
    Toto je 90 milionů ležících na ulici. Bohatý majitel Chironu s ním parkuje u chodníku | Autoforum.cz
    http://www.autoforum.cz/...parkuje-u-chodniku/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu
    NGANASAN
    NGANASAN --- ---

BOBASH
    BOBASH --- ---
    WACLOSH: To zmenšený je pravděpodobně urban legend, ale ta historka se vypráví o 67 Chevelle, kterou postavil legendární závodník (a závodní podvodník) Smokey Yunick. Je to podobný jako (ta je ale určitě pravá) historka jak mu u technický přejímky nechtěli uznat nádrž, vyndali jí, zkoumali, nepřipustili. Tak se nasral, hodil nádrž do kabiny, nastartoval a odjel...

... protože měl palivový vedení udělaný tak, že se do něj vešlo asi 20 litrů, aby vydržel dýl bez tankování.
    WACLOSH
    WACLOSH --- ---
    BOBASH: Zavodni verze mely pramalo spolecnyho se seriovkou. Americkej motorsport stejne jako kterejkoli jinej motorsport byl o ohybani pravidel. Takze auta s listovyma pruzinama staly najednou na vinutejch perech, karoserie se bud brutalne prohanely ziravinovou lazni do bodu, kdy ses nesmel oprit o strechu, aby se nepromackla (Takhle skoncila prejimka Z28 technickym rozhodcim, kdyz se oprel o strechu uz prijatyho vozu a ona se prohnula az na vyztuhu klece). Nebo se cely auto udelalo mensi. Nevzpomenu si jaky auto to bylo, ale jedno z tyhle ery se zapsalo jako racer s karoserii celkove zmensenou asi o desetinu. Takze zavodni vysledky mely proste nulovou vypovedni hodnotu. Asi tak jako kdyz to auto daj do filmu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam