• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DOPFC Barcelona - més que un club
    ILL_EEL
    ILL_EEL --- ---
    zebricek z pulky nanic, ale s Barčou maj pravdu :)
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    KAJ: takvejch tutovk sem videl spalenejch ve fotbale uz tisic...co spali henry za jeden zapas nespali drente za rok:)) roblem je v tom ze herny na 10 spalenejch prida jednu povedenou a to vsehcno behem jednoho zapasu:)
    KAJ
    KAJ --- ---
    CYBERKOTLIK: jo, ten mě taky mile překvapil. Na to, že hrál poprvý ahned takhle naostro...klobouk dolů. Ještě k Drenthemu...jistě jsi viděl tu tutovku zhruba po 20 minutách. Takhle ji spálit je trestuhodné, zvlášť když Real těch šancí měl všehovšudy dvě :o)
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    KAJ: zas na druhou stranu kdo z realu neco zahral vcera...mozna ten mladej jak tam prisel ke konci, ten se mi libil
    KAJ
    KAJ --- ---
    CYBERKOTLIK: Tak to možná jo, ale jinak fakt mizérka.
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    KAJ: no me prijde ze v druhy pulce slusne ubranil svoji stranu, nemel sem na mysli utocnej projev (beru to z pohledu ze se real snazil ubranit nulu)
    KAJ
    KAJ --- ---
    CYBERKOTLIK: Se vším souhlas až na Drentheho. To je imho dřevák jako prase. Lítá sice všude po hřišti, ale hrát neumí.
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    nadhera! prvni polocas skvelej fotbal, ty najezdy do vapna byly infarktovy
    Ikera mi byl ke konci lito, ale Messi si ho krasne podal:) raul se nedostal vubec k nicemu, hodne dobre hral drente, trosku slabsi vykon mel dneska Xavi mi prislo, i kdyz slabsi rpoti jeho superlize je porad dobrej:) a oure ty dve prooklickovani vpred, mi prislo ze chtej utocit dneska komplet vsichni, od Marquese s Puyolem az po Henryho:))
    meeessi meeessi:)
    DOP
    DOP --- ---
    koukate nekdo na zapas po netu?
    KAJ
    KAJ --- ---
    DOP: Taky jsem se celkem divil... Po neúspěšným angažmá v Tottenhamu vybrat za spasitele zrovna tohodle? Se Sevillou sice dělal zázraky, ale Real je trošku jiný kafe imho..

    Ináč včera zklamání z omladiny. Pep sice může vykládat, že je nepokládá za Béčko, ale to, co předváděli (hlavně dozadu), si o toto označení koleduje. Sanchéz a Vasquéz ven, Keita jakbysmet, ten mě sere už delší dobu.
    DOP
    DOP --- ---
    http://www.efotbal.cz/index.php?page=clanek&clanek=48757

    Snad je to pred Classicem moc nenakopne
    KAJ
    KAJ --- ---
    DOP: Jako do týhle přestupový politiky nevidím, takže můžu jen hádat, koho má vedení v hledáčku... Kdybych do toho mohl kafrat, tak bych to neměnil. Alespoň ne teď, když mašina valí na plný obrátky a drtíme až na drobný výjimky všecko, co se dá. Kun je výborný fotbalista, ale ta částka, kterou jsi uvedl, je jak z říše snů...
    KAJ
    KAJ --- ---
    ILL_EEL: :o/ Mno on mi povídal právě o Ryanairu... To je nemilé. A nevíš, jak to vychází na jaro? Mám teď na mysli LM... ;o)
    ILL_EEL
    ILL_EEL --- ---
    KAJ: fajn´..nevis u jaky spolecnosti? ja letel 2x levne s Ryanairem (do Girony), ale tyhle lety na podzim zrusili...
    DOP
    DOP --- ---
    KAJ: Jedine, ze by sel Bojan nekam na hostovani.. Nebo i toho Kuna bych nejak jenom pojistil a klidne ho i nechal este rok-dva v Atleticu (treba na hostovani).
    KAJ
    KAJ --- ---
    DOP: Jako do budoucna dobrá investice, ale teď ho nepotřebujeme. Za 55 mega určitě ne.
    DOP
    DOP --- ---
    http://fotbal.idnes.cz/projekt-s-koucem-guardiolou-funguje-barcelona-drti-vsechny-a-vsechno-12p-/fot_zahranici.asp?c=A081208_134400_fot_zahranici_min

    Jedenadvacetiletá hvězda k sobě navíc možná získá o rok mladšího krajana – Barcelona údajně už uzavřela ústní dohodu s Atlétikem Madrid o přestupu úspěšného útočníka Sergia Agüera. Obchod má být stvrzen v létě, Barcelona hodlá zaplatit výstupní klauzuli 55 milionů eur! Informovaly o tom dva argentinské deníky.

    Hmm, tak ten Kun uz se nam rysuje..
    KAJ
    KAJ --- ---
    ILL_EEL: Zkusím se poptat u kamaráda. V sobotu mě naťuknul, že se občas prodávají úplně grátis (70 halířů) na vyplnění místa. Jako nechce se mi tomu věřit, ale prý to tak je, když se ten daný let vychytá. Zjistím víc a dám vědět.
    ILL_EEL
    ILL_EEL --- ---
    KAJ: mas tip na levny letenky do Barcelony? sem s nima :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam