jinak neni dobry se vzpirat, nicemu to neprospiva, ja se vzdycky se svestkama po dobrym domluvil, temer vzdy mi davali domluvu nebo pokuty i pod nejnizsi sazbu
akorat jednou sem si neco chytryho precet a kdyz me kontrolovali kdyz sem zaparkoval na modry zone sem klidnym hlasem policistum vysvetloval, ze mam narok na pravnika u prestupku a ze si ho zavolam, obcanku sem ukazoval jen pres okynko a frajer mi okamzite skvirou bez predchoziho upozorneni vystrikal xicht peprakem, ja na nej zavolal druhou hlidku a a sobe zachranku... zachranku sem poprosil o vodu ze se dusim, pride oranzova vesta, roztahnu aspon trochu vicka, vidim oranz smouhu tak postahnu okynko, rikal ze mi nese lahev vody... v tu chvili okynko svestky strhli, jeste v aute me rezali teleskopem, vytahli me pres zniceny dvere ven, skocili na me dva kreteni kolenem, ze jeden mi vyrazil dech a kuli druhymu, co mi skocil na bricho, sem se pochcal... a rezali me vcetne tech co sem si zavolal, at si spacifikujou prvni hlidku ktera me vycakala xicht bez upozorneni
bohuzel sem zadnej xicht nemel sanci videt, takze smula cokoliv resit
ze sou fizle lidskej odpad sem vedel vzdycky a normalne do nich neprudim
kdo me nasral a i po jiny zkusenosti to sou spiny nejhorsiho kalibru byli idioti od zachranky.. dementi po prijezdu do vseo nemocnice ani nevedeli, kde je ocni a vedli me na ORL)))