• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    THE_MIRACLEKlub slusnych ridicu z nyxu - děs a hrůza na českých silnicích... :-(
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    PNXNTDD: Nemáš se nechat bezdůvodně jebat. Když se necháš, tak pak nebreč ;-)
    PNXNTDD
    PNXNTDD --- ---
    BTW: OTÁZKA pro lidi co mají povinně nosit brýle a mají to napsaný v řidičáku.

    Kolikrát se vám stalo že si toho policista při kontrole všiml, že je třeba nemáte na sobě ale v řidičáku je máte napsaný ? Já je mám povinný, ale nenosím je (ano jsem idiot), přesto při žádné z asi 10 kontrol si toho nikdo nevšiml.
    PNXNTDD
    PNXNTDD --- ---
    ZVIRATKO:
    KIE:
    Mně se tohle stalo, jel jsem po dálnici a stavěla mě hlídka s dalekohledem, říkám si asi rychlost, přece jenom jsem jel normálních 160, pásy jsem měl, netelefonoval... A oni že nemám přední značku. Já prej cože, opravdu? A fakt mi upadla. Tak jsem říkal, že jak to mám vědět žeo, člověk jede sto kiláku a nevystupuje každých deset minut aby zjistil jestli má značky. No dostal jsem pokutu litr a to bylo všechno.

    Ale pak mě nasrala další pokuta když mi přestalo svítit pravý světlo, ve dne... to taky člověk prostě nemůže vědět, dozvěděl jsem se to až od lordů, sice za 200 ale stejně mě to naštvalo.
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    KIE: no IMO nejhorsi co muze clovek udelat je znacku dat za sklo, dat tam jinou nebo dat jakkoliv najevo ze jede bez predni znacky vedome - ze to soud zrusi je hezky ale to muze bejt clovek X mesicu bez papiru, ze?
    To uz je lepsi dat dopredu tu zadni...
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    MARWIN: Docasna znacka je naopak jistota, protoze nemuzes rict, ze ti znacka upadla cestou :D
    MARWIN
    MARWIN --- ---
    Neni nahodou zakaz rizeni i za jizdu bez znacky? (Coz muze byt updanuti, ukradeni, buhvico a okud vim docasna znacka za oknem neomlouva)
    THE_MIRACLE
    THE_MIRACLE --- ---
    HAMSTER: Otázka je, kdo za to může. Podle mě je to spíš ukvapenost výrobců HW/SW. A neodpustím si i poznámku, že v některých případech blbostí samotných uživatelů...
    HAMSTER
    HAMSTER --- ---
    THE_MIRACLE: Určitě to neplatí obecně, ale faktem je, že kdyby moje výstupy (ať už v rámci mého autoservisu nebo v rámci projekční kanceláře) vykazovaly takovou poruchovost, jako téměř libovolný výstup IT, tak už dávno sedím za zabití z nedbalosti. PC se musí restartovat co chvíli, protože se tam něco posere, průměrně snad 50% aktualizací znamená průser, telefon zamrzá, weby padaj - prostě nic nefunguje!
    THE_MIRACLE
    THE_MIRACLE --- ---
    HAMSTER: To máš o nás tedy fakt dobré mínění :-).
    HAMSTER
    HAMSTER --- ---
    VYWERN: To snad platí obecně a ne jen pro úřady či policii, ne? Pak nějak nechápu tu větu předtím. A těch případů, kdy někomu někdo zabaví řidičák jen tak, taky moc nebude, ono za tím vždycky něco je...
    VYWERN
    VYWERN --- ---
    HAMSTER: ja myslim, ze jsem to pak vysvetlil dostatecne. Pokud prijdu na urad s tim, ze se chovaji slusne, korektne a spravne, nemam s tim problem. Pokud se tak nechovaji, tak s tim problem mam a pokud by na jejich buzeraci melo zalezet me omezeni svobody, tak s tim problem mam velky.
    HAMSTER
    HAMSTER --- ---
    VYWERN: Tak jak jinak mám reagovat na blábol typu "úředníkům by se mělo zatápět"? Já zas nemám rád ajťáky, ať dělaj cokoli, nikdy to napoprvé nefunguje a často to pořádně nezačne ungovat nikdy (a to stojej výrazně víc peněz, než nějaká úřednice). A hlásám někde moudra typu "ajťákům by se mělo zatápět"?
    VYWERN
    VYWERN --- ---
    HAMSTER: tak vylev to byl hezky, dal to rozebirat fakt nema cenu :)
    HAMSTER
    HAMSTER --- ---
    THANATONAUT: Představuješ si to jako Hurvínek válku, řidičské oprávnění se ti neobnovuje automaticky, tohle nejsou trestný minuty v hokeji. Budeš si to muset vyběhat. Já vím, jel jsi jen dvě kila po dálnici, ale riziko jsi znal, takže to tě neomlouvá...

    Postup při žádosti o vrácení řidičského oprávnění pozbytého v důsledku uložení zákazu činnosti spočívajícího v zákazu řízení motorových vozidel nebo po uplynutí doby zdržení se řízení motorových vozidel (Portál hlavního města Prahy)
    http://www.praha.eu/.../registr_ridicu/registr_ridicu-postup_pri_zadosti_o_vraceni_ridicskeho_1.html
    HAMSTER
    HAMSTER --- ---
    VYWERN: Sorry, že už to nečtu, svoje sem ti k tomu řekl...
    VYWERN
    VYWERN --- ---
    HAMSTER: nejsou, na urady chodim casto a dost casto byva nejaky problem, ne z moji strany. Pokud se nekdo dohaduje s urednici nebo polici (o vylevani vzteku jsem nic nepsal), zda dela ok svou praci, tak mi to nevadi. Zalezi jak to dela, ale z principu mi to nevadi. Nevim proc bychom meli byt ovce, ktere si nechaji vse libit. Ona totiz ta konkretni urednice, o ktere mluvim ani nezna nase zakony, vyhlasky, ale v pohode delala X let na urade, kde rozdavala pokuty a zabavovala ridicaky.
    Na policii mam znamych dost a sami mi rikaji, kdy nechteji slouzit s nejakym klukem, ktery jen aby povysil, tak zastavuje jedno auto za druhym, kontroluje vse a rozdava nesmyslne pokuty. Sam jsem nejednou nesmyslnou prohlidku absolvoval.
    HAMSTER
    HAMSTER --- ---
    VYWERN: Toto sou kecy. Zatápět by se mělo těm, kdo dělají svou práci špatně. A to rozhodně nejsou všichni. A řadoví policajti nebo úředníci už vůbec nemůžou ovlivnit nastavení systému. Ovšem idiot si bude vylejvat vztek na "tupý úřednici", která mu zabaví řidičák, protože nasbíral 12 bodů. Co má asi tak ta "tupá úřednice" dělat??

    U voleb ste všichni jak ovce a volíte ty největší gaunery (všechny ty nové nezašpiněné tváře, Věci veřejné, ANO, Svobodné etc.), ale na pochůzkářích si pak vylejváte zlost, jak ubohé...
    THE_MIRACLE
    THE_MIRACLE --- ---
    VYWERN: Kolikrát si něco takového opravdu zaznamenal?
    VYWERN
    VYWERN --- ---
    Na druhou stranu nejak by se uradum a policii zatapet melo. Mam v obou institucich zname a uplne clear ta jejich prace neni. A ona kdyz vam nejaka tupa urednice jen tak ze srandy zabavi ridicak na rok, protoze predtim cajti dostali prikaz merit na rovne 4proudovce, mimo baraky, metr pred ceduli....
    HAMSTER
    HAMSTER --- ---
    J3RRYNA: Proste jsi kombinace debila a cechackovskeho vychcanka - a jeste jsi na to hrdy... Na oboji mas pravo uplne stejne jako ja mam pravo tebou pohrdat.

    SM3: Zbytecny se vztekat, na kazdou svini se vari voda, ono mu to jeste parkrat treba projde a nejak se vykrouti, ale pri jeho sebevedomi je jen otazka casu, kdy udela chybu...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam