• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    THE_MIRACLEKlub slusnych ridicu z nyxu - děs a hrůza na českých silnicích... :-(
    SITH
    SITH --- ---
    THE_MIRACLE: asi městu že na nich nevybírá prachy :D
    THE_MIRACLE
    THE_MIRACLE --- ---
    SITH: Právě. A vadí to někomu?
    HAMSTER: Chápu, i dementní nápad může být ještě dementněji udělán...
    HAMSTER
    HAMSTER --- ---
    THE_MIRACLE: Asi, jinak si to neumim vysvetlit. A ty kombinovany zony sou ted hrozne in, takze nektery ctvrti uz klasicky zeleny/oranzovy uz ani neplanujou, tj. nerezident o vikendu, kdy sou ty ulice prazdny a kdy za rezidentama jezdi navstevy, nezaparkuje NIKDE.
    SITH
    SITH --- ---
    THE_MIRACLE: ok, já když jezdím kolem do práce tak mam dojem že 90% aut tady jen prostě stojí před firmou kde člověk pracuje nebo jel za kšeftem
    THE_MIRACLE
    THE_MIRACLE --- ---
    HAMSTER: Budu trochu alibista. Spíš se mi nad takovou dementností ani nechtělo přemýšlet... Ono je přece zcela logické, že chránit před námi Středočechy je potřeba i v noci. Dovedeš si představit, co by udělali ty miliony Středočechů, co dělají v Praze noční? :-D
    HAMSTER
    HAMSTER --- ---
    THE_MIRACLE: No je to turbo-stupidni. Mas zelenou zonu, kde muzes parkovat volne, ale ve spicce (po - pa, 8:00 - 19:00 treba), kdy je parkovacich mist nedostatek, smis parkovat jen se zaplacenym listeckem. To chapu. Pak mas modrou zonu, kde smi parkovat jen rezidenti. A pak mas kombinovanou, kde jsou jakoby obe zaroven. Ale nekoho napadlo, ze mimo spicku tam nebude parkovani volny, ale jen pro rezidenty. Proc??? Ve spicce tam za 30penez muze zaparkovat kdokoli, ale v sobotu o pulnoci jen rezidenti. Wtf???
    THE_MIRACLE
    THE_MIRACLE --- ---
    THE_MIRACLE: Proto to taky nikdo nedělá, jinak by to bylo využívané už dnes...
    RALI
    RALI --- ---
    THE_MIRACLE: me to taky prislo uplne jasny :)
    Ale pokud to lidi ctou jako ja maily (jak to neni v jednom odstavci, jako by to v mailu ani nebylo), tak se nedivim ze s tim maji potiz :)
    THE_MIRACLE
    THE_MIRACLE --- ---
    SITH: V pohodě, doufám, že jsem ti tím vysvětlil, že je to fakt nesmysl...
    SITH
    SITH --- ---
    THE_MIRACLE: hele, já nevím, já na severu nebydlím a neznám tu dojížděcí situaci. Jen mě to tak teď napadlo, že bydlet na severu a mít auto a nechtít jet do centra, tak to může nechat tady a dojet busem na metro. Víc jsem po tom nepátral :)
    THE_MIRACLE
    THE_MIRACLE --- ---
    HAMSTER: Protože bagr. Větší logiku bych v tom asi nehledal. Já sjem vlastně doteď nepochopil, o co tam vlastně jde (jak psali v tom článku). Takže jsem asi pěknej dement, protože ta paní tam říkala, že je to naprosto jasné...
    HAMSTER
    HAMSTER --- ---
    Kdyz jsme u toho - umite mi nekdo vysvetlit tu picovinu s kombinovanejma zonama, proc je tam v noci a mimo spicku prisnejsi rezim?
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    THE_MIRACLE: O to se ani nikdo nikdy nesnažil. Adspoń jsem teda ani ve volebních kampaních stávajících obyvatel radnice neslyšel ve výčtu úspěchů "zavedli jsme parkovací zóny". Tím se prostě nikdo nechlubí.
    THE_MIRACLE
    THE_MIRACLE --- ---
    SAMOUT: no to, že se to dělá pro lidi, mě nikdy ani nenapadlo, ale říkal jsem si, že třeba je tam takový ten částečný úmysl, že se vlk nažere a koza zůstane celá. Že prostě budou moci říkat, že udělali něco pro to, aby se to zlepšilo.
    THE_MIRACLE
    THE_MIRACLE --- ---
    SITH: Myslíš 131? Aha, takže já pojedu z Roztok autem, abych mohl jít autobusem k metru... To je super logika, když tam sednu na vlak a jsem v centru hned a levněji... Podle tvé logiky budou nyní ti lidé parkovat v Lysolajích. A přecpanou 107/147 jezdit na Kulaťák. Takže otázka zní, komu to pomohlo?
    SITH
    SITH --- ---
    THE_MIRACLE: v Papírenské pracuji :) jen poznámka pod čarou. Cca 100m od Papírenské je zastávka MHD co tě každých 10 minut hodí dvě zastávky přímo na Hradčanskou autubus. Dojíždět ze severu směr Roztoky, parkuji tady taky :)
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    THE_MIRACLE: A on o tom někdo někdy pochyboval? Kdyby to pokladnička nebyla, udělá se to třeba jako [ SAMOUT @ Modré zóny v Praze - tipy a triky jak na ne ]
    THE_MIRACLE
    THE_MIRACLE --- ---
    Tak se mi tu děcka nehádejte, vyžádejte si video z velína a bude klid, co? :-D

    Vy se fakt nudíte... Kdybyste věděli, jak já se zase nasral kvůli těm dementím zónám. Nejprve mě naštval reklamní plakát Parkuj v klidu, kde jako slogan měli něco ve smyslu, že udělají parkování lepším...

    No a pak jsem by v sobotu s dětma ve Stromovce a ti magoři dělají zónu i v Papírenské, což je ryze průmyslová ulice, kde nikdo nebydlí, jen je tam pár firem. Na rozumné MHD je to všude daleko a teď tam není v kteroukoliv dobu problém zaparkovat poblíž místa (do 100m), kam potřebuji. Jenže tam holt parkují návštěvníci Stromovky, takže je to lukrativní na zpoplatnění... Fakt, jestli jsem alespoň z deseti procent myslel, že to dělají proto, aby mohli říct, že jakoby to parkování řeší, tak teď už je to fakt jen pokladnička. Ach jo...
    SITH
    SITH --- ---
    HAMSTER: A já nebudu ztrácet čas s někým kdo mě obviňuje ze lži protože je paranoidní
    HAMSTER
    HAMSTER --- ---
    HAMSTER: Prostě není možný, pokud jedeš ve vláčku 70, abys na to dupnul, rychle uhnul a dostal pokutu. Nemůžeš dostat pokutu za překročení rychlosti (a to ještě na úsekovým měření), když jedeš za někým, kdo rychlost nepřekračuje. To prostě NEJDE!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam