• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    THE_MIRACLEKlub slusnych ridicu z nyxu - děs a hrůza na českých silnicích... :-(
    PISTA1
    PISTA1 --- ---
    A musel se mě tam nasrat.
    161115 kruhak
    http://www.youtube.com/watch?v=aZMi6KCg_9U&feature=youtu.be
    _MARKLAR
    _MARKLAR --- ---
    PHAILO: Na dálnici se má veškeré uzavírkové značení kontrolovat 2x denně, ale neděje se to, a tak se pak běžně stává, že semtam někdo břinkne do směrovací desky nebo vodící stěny a posune ji. No a když tudy pak někdo jede, buď srazí značení, nebo to pošle do náklaďáku vedle. Neschvaluju to, ale u pár jedinců bych to i chápal...
    DRMENGELE
    DRMENGELE --- ---
    Nehoda kamionu u Kdyně
    [Truck CRASH] Nehoda kamionu Kdyně
    https://www.youtube.com/watch?v=xMMBDXXWH5o
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    Je to sice z filmu, ale sem to patří taky.
    "Chlap potřebuje jen dobrou práci, dobrou manželku a dobrý auto"
    "No jo, Audi - čtyři nuly na kapotě a pátá za volantem"
    Muž jménem Ove / En man som heter Ove (2015) | ČSFD.cz
    http://www.csfd.cz/film/73244-muz-jmenem-ove/komentare/
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    BLONDYNKA: To je pravda, ty jsi napsala "auto neni spotrebni vec"

    Diky za uvedeni na pravou miru :D
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    J3RRYNA: jen technická - že je auto spotřební věc, jsem nenapsala já. Zbytek těch keců nečtu.
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    VYWERN: Me jednou takhle vynadala kolegyne:"Ja myslela, ze ridici s Volvem jsou bozi a gentlemani a tys tam takhle strasne klickoval a jeste v desti...." bla bla.
    No, spechal jsem na Strakonicke a trochu jsem to rozjel. Ale nikoho jsem neohrozil, ani neomezil, stacil jsem i davat blinkry a respektoval semafory a dokonce i plnou caru. Jen ta rychlost byla trochu vyssi. Kdybych sedel ve velkem cernem zlem BMW, tak by to bylo vsem hned jasny. :)
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    BLONDYNKA: Uhm, dekuji za objasneni, a co mam delat ja, kdyz v soucasny chvili mam auto doslova jako spotrebak?
    A co ma delat kolegyne, kdyz ji jeji auto prodluzuje ... oh wait!

    To jsou kydy :))
    J3RRYNA
    J3RRYNA --- ---
    BLONDYNKA: O tom, zda-li někdo bere, nebo nebere auto jako spotřební věc rozhoduje jen a pouze ten daný majitel a nikdo jiný. Generalizace ve stylu "auto je stejně jen spotřební věc" svědčí o Tvém absolutním disrespektu k soukromému vlastnictví.
    PNXNTDD
    PNXNTDD --- ---
    BLONDYNKA: Tý jo... jako přesně proto mám rád auta... ale jak to tak čtu, tak u ženskejch to asi prsa nezvětšuje.
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    Ty vole, to jsou zase slinty...
    VYWERN
    VYWERN --- ---
    Jeste stesti, ze jsem si ten mercedes nekoupil a proto me vsichni vnimaji jako ohleduplneho skveleho ridice v bmw :))
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    RALI: Auto není spotřební věc, je to atribut, který velmi významně prodlužuje penis, zdůrazňuje alfasamecké znaky a dodává páteř, sebevědomí a testosteron. Časté vedlejší účinky hlavně u mercedesu jsou kokotství, arogance, přebujelé ego, pocit nadřazenosti a tak. A jak se zdá, nepostihuje to vždy jen majitele, ale taky Ovčáčky ovečky, co by to chtěly mít taky :-))
    MVEK
    MVEK --- ---
    BLONDYNKA: Je mi to jasné. Nikdy jsem to neodsuzoval.
    RALI
    RALI --- ---
    J3RRYNA: koukam ze se v nasi spolecnosti jeste stale bere auto jako neco vic nez je, a to spotrebni vec. Mrkni se na ulice v parizi, tam jsou ta auta obouchana snad uplne vsechna. Stejne tak oprava laku na takovy kare sice stoji 60k+ oproti 6k na beznem voze, ale zase pro majitele obycejneho vozu muze byt financni zatez stejna, jako pro majitele toho medaku.
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    J3RRYNA: Kdybych se řídila podle Pulp Fiction, tak bych jednoduše řidiče toho diskutovaného auta odstřelila, čímž by na světě bylo o jednoho cikána/veksláka/mafoše míň, všichni by byli spokojení a auto by zůstalo nepoškozené. Život není Pulp Fiction, pokud sis toho ještě nevšiml.

    A pokud jde o mě, furt je lepší být ženská a píča než být píča s penisem, což bude tvůj případ. Já bych tu situaci řešila rozhodně tak, že bych zavolala polici, nemusíš mít obavy. Už jsem to několikrát takhle udělala. Výhoda tohoto řešení je v tom, že se zjistí, kdo doopravdy je řidič toho auta a co bylo jeho důvodem k tomuto parkování, takže spravedlnosti je učiněno zadost. Zcela překvapivě se u takových případů zatím vždy ukázalo, že řidič je tlusté prase, které se prostě rozhodlo, že se mu to takto líbí. Ale to je jistě jen náhoda.
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    MVEK: No, on tě asi nikdo nenutí na takových místech parkovat. Jde o to, že pokud ráno třicet minut objíždíš přilehlé bloky a ne a ne natrefit na někoho, kdo zrovna odjíždí z dostatečně širokého, správně umístěného fleku¨, kde není žádný zákaz, nakonec většinou skončíš na nějakém šíleném placu, kde doufáš, že tě někdo nenaboří a že ti nedají pokutu a ještě docházíš na místo, kam opravdu potřebuješ, několik set metrů, no a nebo to auto šoupneš do takovéhle lajny a necháš ho nezabržděné. Vždy máš na výběr.
    FAT
    FAT --- ---
    BLONDYNKA: Tomu rozumím.
    :-)
    MVEK
    MVEK --- ---
    O parkování bez zabrždění jsem slyšel i u nějakého pražského sídliště, ale dodnes neviděl (a to na jedno jezdím, tam se ale akorát parkuje na kruháčích a policie to toleruje, kruháčů je tam dost, na každé křižovatce), ale mně by to bylo asi hodně proti srsti, protože si okamžitě představím možné situace jako, že někdo ze srandy odtlačí nebo nechá auto v ulici a pak na něj někdo zavolá odtahovku, nebo ho napálí, nebo že si ho odveze, protože pak je mi Construct na nic.
    MVEK
    MVEK --- ---
    J3RRYNA: I na pražské SPZ?:-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam