• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    THE_MIRACLEKlub slusnych ridicu z nyxu - děs a hrůza na českých silnicích... :-(
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    MVEK: No, on tě asi nikdo nenutí na takových místech parkovat. Jde o to, že pokud ráno třicet minut objíždíš přilehlé bloky a ne a ne natrefit na někoho, kdo zrovna odjíždí z dostatečně širokého, správně umístěného fleku¨, kde není žádný zákaz, nakonec většinou skončíš na nějakém šíleném placu, kde doufáš, že tě někdo nenaboří a že ti nedají pokutu a ještě docházíš na místo, kam opravdu potřebuješ, několik set metrů, no a nebo to auto šoupneš do takovéhle lajny a necháš ho nezabržděné. Vždy máš na výběr.
    FAT
    FAT --- ---
    BLONDYNKA: Tomu rozumím.
    :-)
    MVEK
    MVEK --- ---
    O parkování bez zabrždění jsem slyšel i u nějakého pražského sídliště, ale dodnes neviděl (a to na jedno jezdím, tam se ale akorát parkuje na kruháčích a policie to toleruje, kruháčů je tam dost, na každé křižovatce), ale mně by to bylo asi hodně proti srsti, protože si okamžitě představím možné situace jako, že někdo ze srandy odtlačí nebo nechá auto v ulici a pak na něj někdo zavolá odtahovku, nebo ho napálí, nebo že si ho odveze, protože pak je mi Construct na nic.
    MVEK
    MVEK --- ---
    J3RRYNA: I na pražské SPZ?:-)
    J3RRYNA
    J3RRYNA --- ---
    PNXNTDD: Brněnští měšťáci se snaží být v pohodě, protože po stížnostech na ně interně poctivě jdou. Vím z interního zdroje. Dokonce i sami od sebe namátkově kontrolují záznamy z jejich shoulder cams a z jejich jízd... Jednou takhle spěchali na oběd a ohrozili chodce, přišla na to inspekce náhodou a dostali za uši. Brněnská MP je jako jedna z mála v republice v pohodě.
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    PNXNTDD: OK :-) Já jsem přímo na Lidické :-)


    FAT: No, jako ne že bych chtěla být na to odkázaná, to zas ne :-)


    DYNK: Pořád to říkám, že automat je na p**u :-D
    J3RRYNA
    J3RRYNA --- ---
    BLONDYNKA: Jakože ano, malý škrábanec na tomhle merglu znamená škodu za á 60k+, což může snadno třeba dvojnásobně převyšovat cenu zkurvené plečky bezohledného závistivého kokota, kterého už pak nenajdeš, takže si škodu budeš cvakat buď sama, nebo z havarijka. Jo, u vzácných a luxusních aut tohle schvaluju. Minimálně do doby, než budu moci zmrdovi, co mi tohle udělá legálně rozkopat ksicht, aby poznal, zač je toho loket... Pulp Fiction jsi viděla? "You just don't touch someone else's car" ;)

    BLONDYNKA: Tak to jsi u mě kardinální píča. Kdyby mě tolik sralo, že parkuje blbě, nejspíše bych to řešil tak, jak se ve slušné, svobodné, demokratické zemi sluší a patří - zavolal bych policisty a dokopal je k tomu, ať makaj ;)
    DYNK
    DYNK --- ---
    A kde parkujou chudaci, ktery nemaj manualni prevodovku?:)
    FAT
    FAT --- ---
    BLONDYNKA: Nemlich to samé je na jednom sídlišti v Kralupech. Odtlačíš, odjedeš...
    Dobrej systém na málo místa.
    PNXNTDD
    PNXNTDD --- ---
    BLONDYNKA: Neviděl, já nebydlím přímo na té ulici ale jakoby u artu.
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    PNXNTDD: a to jsi nikdy neviděl, jak se tam s těmi auty sachuje? Tak to zas já nevěřím tobě :-)
    PNXNTDD
    PNXNTDD --- ---
    BLONDYNKA: Já od tam bydlím asi 300m... takže vím jaká je situace :D
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    PNXNTDD: Jistěže cizinec by byl asi v prdeli. Nicméně já cca sto metrů odtam pracuju a tak to vidím každý den. Policajty jsem zatím nezaznamenala, místní to znají. Co chceš jinak dělat - tam se fakt zaparkovat normálně nedá.
    PNXNTDD
    PNXNTDD --- ---
    BLONDYNKA: A celkem musí být teda fajn, pokud bych byl řidič třeba toho zaparkovanýho superbu, si odtláčet tři auta... jako já si myslím že kecáš :D
    PNXNTDD
    PNXNTDD --- ---
    BLONDYNKA: Já jsem z Brna a nikdo mě tu zatím neprudí, tu fotku jsem fotil. O tom že ty auta nejsou zabržděný nevím a dost bych polemizoval. Protože když to nevím já, tak to podle mě neví 70% lidí co tam tak zastaví, mě by nenapadlo tam nechat nezabržděný auto. Každopádně máš pravdu v tom, že tam je to s parkováním fakt blbý... esi to funguje pro lidi co tam žijou nebo pracujou tak jedině tleskám. Ale zajímalo by mě jak tohle přehlíží MP.
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    PNXNTDD: Tohle je v Brně (očekávám hromadu vtipů), kde to takto funguje už spoustu let. Ta auta zaparkovaná podélně nejsou zabržděná a když někdo potřebuje odjet, potlačí si je. Vzhledem ke katastrfálnímu nedostatku míst se to takto holt zavedlo a lidi tam s tím žijí celkem ve shodě. Nouze naučila Dalibora housti, žeano.
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    PREVIT: Je fakt, že v poslední době do mobilu čumí skoro každý. Na dálnici, okresce i ve městě. Taky to pak podle toho na silnici vypadá.
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    PHAILO: No přece - aby mohli hrát hry, dívat se na TV a posílat SMSky, jako vždycky! :)
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    TRISTRAM: Jo, to bude ono. FUCK!
    PNXNTDD
    PNXNTDD --- ---
    ADMIX: https://www.google.cz/...81.05h,67.81t/data=!3m6!1e1!3m4!1sozS-dI_w-X5_N4Y9bEPWqg!2e0!7i13312!8i6656

    Ty auta tam normálně parkují... bez řidiče.... však si jenom odskočil. Ach jo...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam