• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    THE_MIRACLEKlub slusnych ridicu z nyxu - děs a hrůza na českých silnicích... :-(
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    DRMENGELE: Nejsi ty náhodou OPAS? :-D

    Jinak zaznamenávám v poslední době nový archetyp - řidič MPV. Jedná se zpravidla o podtyp STH (strážce tradičních hodnot). Věkově 30 - 45 let. Projevuje se tak, že tradiční náplň STH střídá s absolutní ignorací okolí, zejména pak zrcátka považuje za nadstandard, který si typický český taťka nemůže dovolit.
    MATHEZ
    MATHEZ --- ---
    DRMENGELE: delej co uznas za vhodne, me to prijde jako debilita. toho druhým kokota nijak nehajim, ale nereagovals o moc lip. vsecko mas zadokumentovany a cajti by si ho pekne podali. jestli chces dal komunikovat tak bud pouzij svoje pravy id nebo si mengeleho narvi do anusu. pa
    DRMENGELE
    DRMENGELE --- ---
    MATHEZ: Já nevím jestli jste tu jalový, ale já na nikoho netahal zbraň kvůli tomu, že mi vjel do pruhu, nebo že mě vybrzdil, vy si to pořád spojujete s tím, že tahám zbraň na člověka kvůli tomu, že mi něco provedl v silničním provozu. Já tu zbraň vytáhl na člověka, který se na mě rozběhl s teleskopem a řval, že mi rozpůlí hlavu. A ano, já si pro sebe po té první situaci zanadával pouze pro sebe v autě, ale když ti během půl hodiny ten samej člověk skoro urazí zrcátko, na semaforech div nevypadne z okna aby mi řekl, že jsem čůrák, následně mi na okresce na poslední chvíli vjede do cesty a pak vybrzdí - tak to už je opravdu moc na to, abych to nechal plavat a jen si mumlal pro sebe v autě. Prostě se dojdu zeptat co má za problém.
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Lol, kdyz jsem loni koukal na video "a hele, dva retardi se potkali" tak jsem nemoh tusit, ze se tu o rok pozdejc jeden z nich objevi :DD
    MATHEZ
    MATHEZ --- ---
    PREVIT: nic moc. prevíti jsou mi obecně sympatický, stejně jako uličníci, plantážníci, mažňáci a další. asi ani nebudeš multi acc, páč si tě pamatuju z několika threadů jako docela normálního...
    ale doktoři co postávali ve "víceúčelových" táborech na selekci mě krapet serou, hlavně když maj booklou jednu diskusi a jsou to obviously fejkový idčka, páč na lidi z nyxu s jednou booklou diskusí nevěřím, podobně jako na víly, bohy a vodníky.

    DRMENGELE: nemáš zač. když mi někdo způsobí škodu a mám ho na kameře tak na něj zavolám fízly a oni si ho podaj, zejména když se chová jako kokot a ujíždí od způsobené nehody. rozhodně na něj nevytahuju nějakou bambitku tvl...bohatě by stačilo si v autě zanadávat (to schvaluju, pára se upouštět musí, byť to neni zdravý na srdce...), zavolat chlupatou, daněmi těžce placenou podporu v modrym a nechat je ať dělaj svoji práci.
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    MATHEZ: Co ti napovida muj nick?
    DRMENGELE
    DRMENGELE --- ---
    MUADDIB: Toho jsem si vědom a proto jsem samozřejmě nestřílel, ani na něj nemířil. Zbraň jsem měl jen jako pojistku, měl sluneční brýle a netušil jsem, jak na něj bude pepřový sprej účinkovat. A ve chvíli, kdy by zahájil útok, bych byl nahranej.
    MATHEZ: Díky za přínosný příspěvek do diskuze.
    MATHEZ
    MATHEZ --- ---
    DRMENGELE: uz jenom nick mi napovida ze budes hroznej zmrd..
    MUADDIB
    MUADDIB --- ---
    DRMENGELE: a mím se zeptat... na základě čeho?
    MUADDIB
    MUADDIB --- ---
    DRMENGELE: tak asi proto, že se nestřílelo... když by sis za ním vyrazil vystřelil (a zasáhl) tak to máš za plnou pálku...

    Radit nechci (poučovat už vůbec ne), ale s tímhle vysíracím způsobem (a samonasíracím) způsobem chování ... je matematicky jistý, že to skončí průserem... pokud nezměníš směr... :/

    Už vidím ty titulky...
    DRMENGELE
    DRMENGELE --- ---
    BINARY_PARANOIC: Ano s tím souhlasím, proto na tom videu není vidět, že by bylo výstražné znamení použito na nikoho cizího.

    Ano, pokud do mě někdo nacouvá a způsobí mi škodu tím, že není schopen použít ani jedno zpětné zrcátko, nezastaví ho ani troubení, pak si myslím, že je v pořádku, když si pro sebe v autě na něj zanadávám.
    Kde jsem někoho dojížděl? Jediná situace, kdy jsem měl potřebu si s daným člověkem něco vyříkat je ve videu, které tu je o pár postů níže. Ano, pokud mi někdo najede téměř do auta při změně pruhu (na videu to není tak dobře vidět, tam je vidět až druhý pokus o najetí), a následném mém zatroubení (upozornění na mou přítomnost v druhém pruhu) mi na semaforech řve z okna, že jsem čůrák, následně nesmyslně stojí na okresce a ve chvíli kdy ho chci objet mi úmyslně vjede do cesty a vybrzdí - tak ano, mám potřebu se ho zeptat, co to má znamenat.

    Děkuji za radu, vzhledem k mému povolání a při formalitách u zbrojního průkazu, jsem musel projít několika psychotesty a návštěvou odborného psychologa, jsem zdráv a čile k světu :)
    BINARY_PARANOIC
    BINARY_PARANOIC --- ---
    DRMENGELE: přednostní jízda je zavedena jako výjimečné opatření především pro případy, kdy se jedná o možnou záchranu lidského zdraví nebo životů, jakékoliv použití v jiných případech je prostě a jen trapné zneužívání (že to zneužívají i vládní vozidla je na jinou diskuzi.

    Nu, někdo do tebe nepatrně ťukne (evidentně nezáměrně) při couvání nebo tě poněkud méně ohleduplně předjede…a ty mu musíš hned nadávat do čůráků? O dojíždění a potřebě si to s ním „dovysvětlovat“ ani nemluvě. Jako…eh…to nesvědčí o rozumném rozpoložení pro to sedat za volant (ať již to bylo dočasné nebo to „takto“ máš trvale). Možná by stálo za úvahu navštěvovat nějakého psychologa (to myslím zcela vážně jako dobře míněnou radu).
    DRMENGELE
    DRMENGELE --- ---
    BINARY_PARANOIC: Pokud bych "zneužíval" výstražné znamení denodenně a zkracoval si tím čekání v kolonách, vynucoval si přednsot jako omezenec MikeJePan, nebo to používal na ostatní účastníky provozu pro zábavu, neřeknu půl slova.

    Je rozdíl neudržet emoce na uzdě, nebo si nechat srát na hlavu od neschopných řidičů. :)
    BINARY_PARANOIC
    BINARY_PARANOIC --- ---
    DRMENGELE: nu, hned v odst. 1 je výslovně uvedeno „který při plnění úkolů souvisejících s výkonem zvláštních povinností užívá zvláštního výstražného světla modré barvy“.

    Ale především — tak nějak vyspělí jedinci dodržují především smysl, nikoliv literu zákonů. Tohleto vyčůránkovství à la východ fakt nepovažuji za dospělé — a proto dle mého názoru nepatříš za volant, zvláště tedy v kombinaci s neschopností udržet své emoce na uzdě ;)
    DRMENGELE
    DRMENGELE --- ---
    BINARY_PARANOIC: Jo vy myslíte zas jiné video. Co se týče toho odstavce 10, tak jak jste přišel na to, že nejsem oprávněn jej použít? Vozidlu je přiděleno oprávnění jej používat a vzhledem ke specifikaci povolení, není přesně definováno v jakých situacích jej nelze/lze použít.
    BINARY_PARANOIC
    BINARY_PARANOIC --- ---
    DRMENGELE: prozatimní absence potrestání ještě samotné porušování zákona nevylučuje. Viz jedno tvé video v konfrontaci s §41 odst. 10 zákona č. 361/2000 Sb.
    DRMENGELE
    DRMENGELE --- ---
    DANYSEK: Rád si vyslechnu názor jiných - proč myslíš, že se mýlím?
    THE_MIRACLE
    THE_MIRACLE --- ---
    FORTRESS: Nejlepší je ten jeho neustálej taneček a taky to amatérský překrytí SPZ, kde mu to občas překrývá top jeho malé péro...

    /Docela prča bude, pokud začnou s majáky jezdit všichni a nebo se naopak na auta, co jedou s majákem kvůli takovému dementovi všichni vykašlou./
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    DRMENGELE: mylis se.
    DRMENGELE
    DRMENGELE --- ---
    BINARY_PARANOIC: Díky za názor. No vidíte i po 300tis km za tím volantem pořád jsem, bez pokuty, bez trestných bodů, bez mnou zaviněné nehody.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam