• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    THE_MIRACLEKlub slusnych ridicu z nyxu - děs a hrůza na českých silnicích... :-(
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    DRMENGELE: A co bys delal, kdyby te tim teleskopem pretahnul?
    DRMENGELE
    DRMENGELE --- ---
    ADMIX: Ano ucouvam tak půl metru a zbořim auto, který stojí za mnou. Super nápad =))
    Já tomu rozumím, ono se to takhle od stolu kecá a každej by tu sitauci vyřešil samozřejmě stokrát lépe, ale já nemám čas si s někým hrát na kočku a myš a ucouvávat, nebo kvůli němu jet zpátky 3 km na křižovatku kde si udělám dalších 5 km objížďku. Takhle to bylo vyřízeno rychle, stručně, ke spokojenosti všech =)
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    DRMENGELE: Uhm ... takze ty stojis minimalne par metru od auta, ze kteryho vystoupi debil a jde k tobe pesky, a ty sedis v nastartovanym aute ... a nemas sanci udelat skoro nic.

    To je pravda, akorat pod tim "skoro nic" se skryva treba "vycouvam 50 metru a uvidim jestli ho to bude bavit" :D

    Jak rikam, asi jsem moc flegmatik, ale radsi bych si udelal objizdku, nez zkoumal, co za debila to je a jestli konci jen u teleskopu.
    DRMENGELE
    DRMENGELE --- ---
    MATHEZ: Policie záznam má a nijak si ho nepodali. To, že jsem tady nový automaticky znamená, že jsem nějaký druhý účet, ze stálých členů, kteří jsou připosraní to postnout přes svůj vlastní?
    ADMIX: Tak pokud ti během chvíle opakovně dělá takový věci a ty ho nemáš šanci objet, ani se na té úzké cestě otočit, tak co máš dělat? Necháš si opakovaně vjíždět do cesty a vybržďovat se, nebo budeš stát a čekat až na tebe vyběhne on a ty v pozici sedící v autě, nemáš šanci udělat skoro nic?
    BLAF
    BLAF --- ---
    ADMIX: Nikdy nevis, treba prekvapi :)
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    ADMIX: To je správná připomínka :-)
    SITH
    SITH --- ---
    ADMIX: já jsem byl taky flegmouš a spíše pasivní nadávač do čůráků a tohle mi stačilo, ale pozoruji neuvěřitelný obrat poté co vozím v autě svoje dvě děti a manželku a to mám fakt chuť vylézt z auta jít jim rozbít hubu (of course bych na tu hubu dostal já), takže se musím mnohem víc ovládat a kontrolovat, abych z toho auta právě nevylezl :D
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    PHAILO: No jasne, proto nechapu, proc bych lez z auta. Jit se ho zeptat, jestli neni vymastenej curak? Jaky mam nastaveny ocekavani jeho odpovedi?
    VYWERN
    VYWERN --- ---
    ADMIX: jsi houby gangsta z vychodu :)
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    ADMIX: Teda technicky vzato pozice v autě moc výhodná není, protože máš velmi omezený manévrovací prostor. Takže lepší ujet :-)
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---

    Nemáte povinnou výbavu?
    Já tam teď mám i adventní kalendář a pastelky,kdyby situace eskalovala druhým směrem.
    RALI
    RALI --- ---
    ADMIX: ze jo, je preci daleko jednodussi ho prejet:)
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Ja jsem asi moc velkej flegmatik, ale uplne mi unika pointa toho, proc bych vylejzal z bezpeci auta smerem k ocividnymu debilovi, i kdybych u sebe pistoli mel - proc bych to delal?
    VIRTUALVOID
    VIRTUALVOID --- ---
    :D
    MATHEZ
    MATHEZ --- ---
    VIRTUALVOID: jdi do toho, good luck, doufam ze zmrd pak nevytahne kudlu, pac by mi v budoucnu mohla chybet naka tvoje appka :)

    pro me veskere argumenty postradaji smysl kdyz se "bavim" s frajerem co si rika mengele, stejne tak by argumenty postradaly smysl pro Tebe kdyz by ses "bavil" s nekym kdo by mel nick "jebemslovakovdoriti"
    ale no hard feelings, ja vim proc v aute flintu nevozim, uz bych sedel :)
    VIRTUALVOID
    VIRTUALVOID --- ---
    MATHEZ: s tou paranojou ohladom tzv. alterego uctoch sa trochu sam zhadzujes. holt to je tak ked nemas ziadny iny argument...

    kto do teba kamenom, ty do nho chlebom ? a kazdu nedelu v kostole, ze ?
    na mna raz bezdovodne vyletel taxiKAR, najprv ma chcel vytlcit z cesty, potom ma vybrzdil a chcel "rozbit hlavu". nabuduce uz v soku z nepochopenia nebudem, vystupim a tu hlavu mu rozjebem ja. ziadny policajti, lebo vies co ? taxiKAR sa z toho vyvliekol s 50€ pokutou, ktoru aj tak nexaplatil a jazdi dalej. smutne.
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Tak třeba to neni fejkový ID ale je novej :)
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    DRMENGELE: Nejsi ty náhodou OPAS? :-D

    Jinak zaznamenávám v poslední době nový archetyp - řidič MPV. Jedná se zpravidla o podtyp STH (strážce tradičních hodnot). Věkově 30 - 45 let. Projevuje se tak, že tradiční náplň STH střídá s absolutní ignorací okolí, zejména pak zrcátka považuje za nadstandard, který si typický český taťka nemůže dovolit.
    MATHEZ
    MATHEZ --- ---
    DRMENGELE: delej co uznas za vhodne, me to prijde jako debilita. toho druhým kokota nijak nehajim, ale nereagovals o moc lip. vsecko mas zadokumentovany a cajti by si ho pekne podali. jestli chces dal komunikovat tak bud pouzij svoje pravy id nebo si mengeleho narvi do anusu. pa
    DRMENGELE
    DRMENGELE --- ---
    MATHEZ: Já nevím jestli jste tu jalový, ale já na nikoho netahal zbraň kvůli tomu, že mi vjel do pruhu, nebo že mě vybrzdil, vy si to pořád spojujete s tím, že tahám zbraň na člověka kvůli tomu, že mi něco provedl v silničním provozu. Já tu zbraň vytáhl na člověka, který se na mě rozběhl s teleskopem a řval, že mi rozpůlí hlavu. A ano, já si pro sebe po té první situaci zanadával pouze pro sebe v autě, ale když ti během půl hodiny ten samej člověk skoro urazí zrcátko, na semaforech div nevypadne z okna aby mi řekl, že jsem čůrák, následně mi na okresce na poslední chvíli vjede do cesty a pak vybrzdí - tak to už je opravdu moc na to, abych to nechal plavat a jen si mumlal pro sebe v autě. Prostě se dojdu zeptat co má za problém.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam