• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    THE_MIRACLEKlub slusnych ridicu z nyxu - děs a hrůza na českých silnicích... :-(
    MAEQ
    MAEQ --- ---
    Jak jste tady mluvili o hledani pojistky na auto, da se najit i v Cesku zde: http://spz.penize.cz/
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    JOPS:
    92-year-old Driver crashes into 9 parked cars in a minute
    https://www.youtube.com/watch?v=6jo2OBfOU_c
    JOPS
    JOPS --- ---
    vcera jedu z Prahy na D8 a jak je ten stoupak pred benzinkou (MOL), tak v levem pruhu modra Suzuki Splash. Bych rekl, takove to typicke duchodcovske auto a jel asi 80-90km/h... Ta dve auta predemnou to nevydrzela a vzala ho z prave strany. Jako nejsem dobytek a na to predjizdeni zprava seru. Tak jsem ho problikl dalkovejma. Reakce zadna. Rikam asi dobrej oddil, a tak nejak moc ani nevidim ridice za volantem :)

    No nastesti typek zahybal na Zdiby, tak jsem ho videl. Teda spis nevidel. Pan tipuju 70+ a hlavne strasne mrnavej. Podle me koukal na silnici skvirou mezi volantem a palubkou. Takze myslim, ze bych se mohl ublikat a stejne by me nezaregistroval :) Tenhle typek Vas na prechodu sestreli a ani to nezaregistruje :))
    J3RRYNA
    J3RRYNA --- ---
    Sotva trochu pocukrovalo, "slušní" řidiči všechny zdržují tím, že všude jedou max. třicítkou, aby škody po následném nezvládnutí průjezdu banální zatáčkou byly co nejmenší. Tyto řidiče bych si dovolil veřejně poslat do zkurvené píče. Opravdu slušným řidičům přeji, aby těch "slušných" potkali co nejméně a zbytku "slušných" řidičů bych doporučil, aby se na to za takových podmínek raději vysrali a nikam nejezdili.

    P.S.: Pokud neumíte své vozidlo zvládat na sněhu v rámci rychlostních limitů, pak nejste slušní řidiči, ale kokoti, kteří akorát ostatní brzdí...
    MVEK
    MVEK --- ---
    (Na druhou stranu se stydím, protože jsem tam jel včera dvakrát a jednou jsem po cestě zpátky do Prahy přehlédl konec dálnice, a tak jsem se pak divil, že za tímhle úsekem je najednou ze 130 omezení na 70. Zřejmě si nad ním taky moc řidičů hlavu nelámalo, tak jsem si to neuvědomil, že bych měl pustit plyn. Ale to je samozřejmě čistě moje chyba.)
    MVEK
    MVEK --- ---
    Včera jsem prskal, že na Strakonické, resp. strakonické už na Cukráku za Prahou káceli stromy, takže ubrali jeden pruh směrem na Strakonice. Značení bylo ok, nejpre 80, pak 60.

    Jenže skončí červené kužely a žádný konec omezení rychlosti. Každý samozřejmě začne zrychlovat hned za posledním kuželem (i já), ale je to špatně. Jeden takový případ opomenutí samozřejmě neučí řidiče značky moc neřešit, jenže to bývá docela často, nebo na to mám štěstí jen já?
    No a jiná věc je, že to tam tak bylo minimálně od 9-10 ráno do 2 odpoledne, určitě tam jela nějaká policejní auta atp. a určitě na to všichni kašlali, že by poučili odpovědnou osobu, jak správně značit.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    MVEK: Zrovna včera jsem jí potkal poprvé taky - a to u Invalidovny. Rovněž na místě, kde nedává prakticky žádný smysl.

    Ale ono se značkama: Někdy v létě se kopalo na chodníku proti Podolské porodnici. Relativně zbytečně tam byla plácnutá dočasná značka "Cyklisto sesedni z kola" (ačkoli tam bylo místa pořád dost a dost na projetí bez sesedání). No a teď jsem si všiml, že zapomenutá značka je tam dodnes - i když už je několik měsíců po rekonstrukci a všechno je zpátky v původním stavu.
    MVEK
    MVEK --- ---
    Z jiného soudku...
    Na Spořilově (ve vilkách) bych značku zóny zákazu segwayů nečekal, a hle, zrovna tam ji vidím poprvé v praxi. To fakt nechápu.
    PNXNTDD
    PNXNTDD --- ---
    DRACONIK: Hej já najedu v průměru za týden asi tisíc km a všímám si, že se situace a chování řidičů zlepšuje, lidi se pouští, děkujou si (výstražnýma).... jako jo, semtam nadávám taky a nějakýho kreténa potkáš vždycky, ale celkově mi to příjde na silnicích lepší.
    SITH
    SITH --- ---
    FORTRESS: a kolik vskutečnosti bere manžel :D
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    FORTRESS: Neprekvapilo by me to :D
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    ADMIX: Ve Svedsku se jde i podivat na to kolik plati soused na danich ne?
    JOPS
    JOPS --- ---
    to si takhle sousedi koupili cernou oktavku I a podle tachometru klasickejch 140 000 km. Nevim, kolik v te dobe melo let (tipuju cca 6-8). Jako vsechno v pohode, tu a tam se neco posralo, ale zadne drsne poruchy. A pak sousedka prijela ze servisu, oci navrh hlavy a rika, hele, vis kolik to auto ma realne najeto ? Rikam, to fakt nevim, ale urcite vic, nez tech 140k. A prej uz ma pres 400 000 km nalitano. Zjistili to z ABS, to prej ma vlastni pocitadlo km (nevim, zda to je pravda). Ale pretocene vozidlo o 300 000 km je taky hezkej podfuk.

    Ale zase na druhou stranu se slusi rict, ze to auto porad po dalsich 8 letech jezdi :)
    HANZO
    HANZO --- ---
    PNXNTDD: s rozleštěním nebyl problém, vydrželo tak měsíc. ale ono když člověk přijde do malýho auta s mokrou hlavou a rozhicovanej ze sauny, tak ani čerstvý nános chemie to úplně nezachrání
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    skoda, ze neni nejaka slusna a pozitivni varianta "kdoprasil".
    skoro mi to prijde jako problem proste ceskych silnic a vubec vseho. radsi budeme nadavat na ostatni, ale pochvalit, podekovat, to ne :)
    PNXNTDD
    PNXNTDD --- ---
    HANZO: jsm to provizorně dal jenom na bočnínokýnko a funguje to .... ale nějak se mi nedai to poradne rozlestit
    HANZO
    HANZO --- ---
    PNXNTDD: jo, používám, docela to funguje
    PNXNTDD
    PNXNTDD --- ---
    ADMIX: ajo to jsem přehlíd.
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    PNXNTDD: Je tam ten autentizacni prvek, nejde zjistit osobni udaje aniz bys mel zaznam v mistnim registru obyvatel ...
    PNXNTDD
    PNXNTDD --- ---
    ADMIX: Např pro zloděje aut by to bylo dost užitečný... vytipuješ si během dne pár aut, sedneš ke komplu, najdeš jméno, adresu atd... pak tradá do Polska žeo...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam